ESENLER MEDİPOL HASTANESi

OTE="Aminemm, post: 44214026, member: 724467"]Bugun gittim ayten hanim gercekten gordugum en iyi kadin dogum doktoru herkese tavsiye ediyorum cok cana yakin belki 10dk ultrasonda bebegimi izledik cok ayrintili ilgileniyo ve guler yuzlu.. bu arada normal dogum 500 lira sezeryan 900 liraymis odalarin hepsi dolu oldugu icin gezemedim bidahaki gitmemde dolascam insallah hastane temiz ancak yeni dogan ve yetiskin yogun bakim unitelri yokmus en yakin anlastiklari hastanelere yolluyolarmis umarim boyle bi sorunla karsilasmam dr cok begendim ayrilmak istemiyorum bu arada bende 18+3 gunluk[/QUOTE]
cok sevindim hayırlı haberlerine ayrıntılı ultrason U konustunuzmu bende burcu hanımdan çok memnunum içine sinen bir doktor bulunan çok güzel

cok sevindim hayırlı haberlerine ayrıntılı ultrason U konustunuzmu bende burcu hanımdan çok memnunum içine sinen bir doktor bulunan çok güzel[/QUOTE]

Tesekkurler evet 2 hafta sonra ayrintili ultrason istedi organlarina falan bakilcak dedi ama cikarken fiyatini sormayi unuttum bide bebegin yuzunu net gorebilecekmiyim acaba 2.kizimda sadece organlara bakilmisti

[QUOTEfiyatını m, post: 44214270, member: 724467"]cok sevindim hayırlı haberlerine ayrıntılı ultrason U konustunuzmu bende burcu hanımdan çok memnunum içine sinen bir doktor bulunan çok güzel[/QUOTE]

Tesekkurler evet 2 hafta sonra ayrintili ultrason istedi organlarina falan bakilcak dedi ama cikarken fiyatini sormayi unuttum bide bebegin yuzunu net gorebilecekmiyim acaba 2.kizimda sadece organlara bakilmisti[/QUOTE]
bende fiyatini merak ediyordum hayırlısı benim randevu da ayın 7 sinde ozaman bende yazarim

Oyle hayirlisi olsun artik,umarim bigun tanismakta nasip olur cok isterim

Aminemm, post: 44214571, member: 724467"]Oyle hayirlisi olsun artik,umarim bigun tanismakta nasip olur cok isterim[/QUOTE]
insallah belki karşılaşırız kim bilir benimde bir kızım var 4 yasında haftalarimizda birbirine yakın tanışmadan bile burada bilgilerimizi paylaşmayı çok isterim

E="Aminemm, post: 44214571, member: 724467"]Oyle hayirlisi olsun artik,umarim bigun tanismakta nasip olur cok isterim[/QUOTE]
canim seninle aramız 1 hafta bilantilarin oldumu hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve ne gibi sıkıntıların var

E="Aminemm, post: 44214571, member: 724467"]Oyle hayirlisi olsun artik,umarim bigun tanismakta nasip olur cok isterim
canim seninle aramız 1 hafta bilantilarin oldumu hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve ne gibi sıkıntıların var[/QUOTE]

Evet aramizda 1 hafta var benimde 6 bucuk yasinda ve 2 bucuk yasinda 2 kizim var 3.kizimada hamileyim zaten bulantim hepsinde oldu ama bu hamilelik beni mahfetti diyebilirim tiroitlerim hizli calisiyomus onunda etkisi olmus kusmalarimda anlatamam size yedim cikarttim tam 3 bucuk aylik olana kadar 5 kilo verdim hala verdigim kilolari tam almadim suan bulantim baya azaldi sadece deterjan kokularina dayanamiyorum onceki gittigim dr pek ilac taraftari degildi zorla istedim ve zofran verdi ama muthis bi ilac yarim saatte geciriyo gun boyunca daha rahattim seninde varsa bulantin tavsiye ederim

canim seninle aramız 1 hafta bilantilarin oldumu hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve ne gibi sıkıntıların var

Evet aramizda 1 hafta var benimde 6 bucuk yasinda ve 2 bucuk yasinda 2 kizim var 3.kizimada hamileyim zaten bulantim hepsinde oldu ama bu hamilelik beni mahfetti diyebilirim tiroitlerim hizli calisiyomus onunda etkisi olmus kusmalarimda anlatamam size yedim cikarttim tam 3 bucuk aylik olana kadar 5 kilo verdim hala verdigim kilolari tam almadim suan bulantim baya azaldi sadece deterjan kokularina dayanamiyorum onceki gittigim dr pek ilac taraftari degildi zorla istedim ve zofran verdi ama muthis bi ilac yarim saatte geciriyo gun boyunca daha rahattim seninde varsa bulantin tavsiye ederim senin nasil geciyor cinsiyeti ne

bende 2 ilaçtan snra zofer tavsiye etti burcu hanım iyiyfm şükür bulantılarım bitti 3 gundur darısı başına canım

bende yeni üye oldum sırf bu hastane için . benim sorum şu acaba hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı?
allah korusun doğum esnasında bebeklerin başına kötü bir olay geliyorsa başka bir hastaneye mi yönlendiriyorlar. kendi sitesi acayip saçma hiç bilgilendirme yok.

bu topigin biraz geçmişinde bu hastanede yoğun bakım ünitesinin olmadığını bazı arkadaşlar yazmış ama mega ya gönderiliyormus öyle bir durumda senin doktorun kim canım ve kaç haftalık gebesin

bu topigin biraz geçmişinde bu hastanede yoğun bakım ünitesinin olmadığını bazı arkadaşlar yazmış ama mega ya gönderiliyormus öyle bir durumda senin doktorun kim canım ve kaç haftalık gebesin
Ben bu hastaneye daha gitmedim 16+5 haftalığım ilgi hastanesine gidiyorum ama orada da yoğun bakım ünitesi yok o yüzden başka hastaneler araştırıyorum.

"yelizdiken, post: 44322059, member: 725663"]Ben bu hastaneye daha gitmedim 16+5 haftalığım ilgi hastanesine gidiyorum ama orada da yoğun bakım ünitesi yok o yüzden başka hastaneler araştırıyorum.[/QUOTE]
burdada yok ama doktorum U çok sevdiğim için başka bir hastane dusunmuyorum

Arkadaslar merhaba. Ben de ayten hanima randevu aldim. Acaba gidenler memnun mu. Ultrosonu nasil . Bazi ultrosonlar net gistermiyor. Ikili test de yaptiricam yapuyor mu?

Ben Ayten hanım ın hastasıydim
Ikili testi senin tercihine bırakıyor
Ultrason da gayet iyi biz bi sorun yasamadik
Kendiside gayet iyi bi doktor ben memnun kaldim kendisinden

Ben de gidicembakalim. Icim rahatladi cunku çok doktor değiştirdim. Artik birinde kararli olmak istiyorum. Umarim ben de memnun kalirim.

Arkadaslar merhaba. Ben de ayten hanima randevu aldim. Acaba gidenler memnun mu. Ultrosonu nasil . Bazi ultrosonlar net gistermiyor. Ikili test de yaptiricam yapuyor mu?

Benim dr'umda Ayten hanim cok memnunum ultrasonuda gayet net gosteriyo gercekten cok iyi guler yuzlu bi kadin herkese tavsiye ediyorum haftaya ayjn 9unda renkli ultrason istedi benden bakalim nasil cikacak ben ikili ve uclu test yaptirmadim bilmiyorum

Yalniz bu hastanenin bebek ve yetiskin yogun bakim unitesi yok malesef sirf dr'dan memnunum diye gidiyorum umarim bi sorun cikmaz (

minemm, post: 44408088, member: 724467"]Yalniz bu hastanenin bebek ve yetiskin yogun bakim unitesi yok malesef sirf dr'dan memnunum diye gidiyorum umarim bi sorun cikmaz ([/QUOTE]
ayrintili ultrasonun fiyatini ogrendinmi canim

Merhaba kızlar.. Bende bu hastane de doğum yaptım doktorum Fatma hanımdı zorunlu sezaryen oldum ama çok memnun kaldım gerçekten doktorları Hemşireleri ilgi çok güzeldi 3,5 aylık bir kızım var hiç korktuğum gibi olmadı sadece ameliyat masasına yatana kdar çok korkum oldu ama belden aşağı anestezi verildikten 5 dk sonra yavrum doğmuştu sonunda kavuşmuştuk 9 ay boyunca yüzünü göremediğim kartopuma kavuşmuştum sonrası biran önce odama çıkıp yavrumla eşimle birlikte olmaktı,ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı çok kolay geçmişti herşey doğumu yaklaşan arkadaşlar hiç korkmayın biran olup bitiyor asıl macera doğumdan sonra bebek bakımı ile başlıyor ben boşuna korkmuşum akışına bırakın çok güzel çok heyecanlı günler çünkü hiç hamileliğe benzemiyor bebeğinizi kucağınıza almak çok daha güzel
bütün hamişlere sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…