- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Canım iyi oldu yazdığın ben burcu hnmin hastasiyim ama randevu almak mümkün değil dün aradım taa on subata dediler ve bnm ozmna Doğumum olmuş oluyor :))) randevusuz bakiyo kendisi sağolsun ama çok beklemek gerekiyo geçen gttim baktım olck gibi değil bayilcam hazel hanıma grdim hemen ondan da memnun kaldım ama o da bu ay gidiyormuş çok stres oldum hastane evime yakın başka yere gtmek istemiyorum olmadı bnde fatma hnima gorunurum bide :))) deneme tahtası gibi oldu ama napim :)Merhaba kızlar.. Bende bu hastane de doğum yaptım doktorum Fatma hanımdı zorunlu sezaryen oldum ama çok memnun kaldım gerçekten doktorları Hemşireleri ilgi çok güzeldi 3,5 aylık bir kızım var hiç korktuğum gibi olmadı sadece ameliyat masasına yatana kdar çok korkum oldu ama belden aşağı anestezi verildikten 5 dk sonra yavrum doğmuştu sonunda kavuşmuştuk 9 ay boyunca yüzünü göremediğim kartopuma kavuşmuştum sonrası biran önce odama çıkıp yavrumla eşimle birlikte olmaktı,ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı çok kolay geçmişti herşey doğumu yaklaşan arkadaşlar hiç korkmayın biran olup bitiyor asıl macera doğumdan sonra bebek bakımı ile başlıyor ben boşuna korkmuşum akışına bırakın çok güzel çok heyecanlı günler çünkü hiç hamileliğe benzemiyor bebeğinizi kucağınıza almak çok daha güzel
bütün hamişlere sevgiler..
Merhaba kızlar.. Bende bu hastane de doğum yaptım doktorum Fatma hanımdı zorunlu sezaryen oldum ama çok memnun kaldım gerçekten doktorları Hemşireleri ilgi çok güzeldi 3,5 aylık bir kızım var hiç korktuğum gibi olmadı sadece ameliyat masasına yatana kdar çok korkum oldu ama belden aşağı anestezi verildikten 5 dk sonra yavrum doğmuştu sonunda kavuşmuştuk 9 ay boyunca yüzünü göremediğim kartopuma kavuşmuştum sonrası biran önce odama çıkıp yavrumla eşimle birlikte olmaktı,ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı çok kolay geçmişti herşey doğumu yaklaşan arkadaşlar hiç korkmayın biran olup bitiyor asıl macera doğumdan sonra bebek bakımı ile başlıyor ben boşuna korkmuşum akışına bırakın çok güzel çok heyecanlı günler çünkü hiç hamileliğe benzemiyor bebeğinizi kucağınıza almak çok daha güzel
bütün hamişlere sevgiler..
ayrintili ultrasonun fiyatini ogrendinmi canim[/QUOTE]minemm, post: 44408088, member: 724467"]Yalniz bu hastanenin bebek ve yetiskin yogun bakim unitesi yok malesef sirf dr'dan memnunum diye gidiyorum umarim bi sorun cikmaz(
ayrintili ultrasonun fiyatini ogrendinmi canim
ayrintili ultrasonun fiyatini ogrendinmi canim[/QUOTE]minemm, post: 44408088, member: 724467"]Yalniz bu hastanenin bebek ve yetiskin yogun bakim unitesi yok malesef sirf dr'dan memnunum diye gidiyorum umarim bi sorun cikmaz(
teşekkürler cvp verdigin için bence yoğun bakım ve yeni doğan ünitesine takılma bu istanbuldda devlet hastanesinde bile yer olmiyorda en yekin özel hastanenin yeni doğan kuvezine sevk ediliyor bir arkadsim öyle olmustu[/QUOTE]E="cigercikedisi, post: 44434981, member: 660801"]Hanimlar merhaba
10. Haftama kadar medipolde ayten hanima gittim. Kendisiyle hic sorun yasamadim gayet iyi bir doktor cokda memnundum ama yoğun bakim yüzünden vazgecmistim. Daha sonra ozel gungorene gittim ama cok keşmekeş bir hastane cokda eski guven vermedi. En son kolana gectim 13.haftamda gayet iyi gidiyordu ama biraz para avcisi geldiler bana. Gereksiz tahliller falan. Birde yorumlaara baktim genelde sezeryana aliyorlarmis. Simdi ayten hanima tekrar donmeyi düşünüyorum. Orda dogum yapanlar nasil gecti . ebelerden falan memnun musunuz? 21. Haftam ve ben doktor hastane stresinden perisan oldum artık
Aslinda haklisin.burda bir kac dogum hikayesinide okudum. Gayet guzel geçmiş. Siz hangi doktora gidiyorsunuz. Memnunmusunuz[/QUOTE]teşekkürler cvp verdigin için bence yoğun bakım ve yeni doğan ünitesine takılma bu istanbuldda devlet hastanesinde bile yer olmiyorda en yekin özel hastanenin yeni doğan kuvezine sevk ediliyor bir arkadsim öyle olmustu
ilk selma hanima gittim oda iyi bir doktordu sonra da burcu hanimda devam ettim çoooookmemnunum allah ondan razi olsun[/QUOTE]"katrei i matem, post: 44437712, member: 658390"]Aslinda haklisin.burda bir kac dogum hikayesinide okudum. Gayet guzel geçmiş. Siz hangi doktora gidiyorsunuz. Memnunmusunuz
burda yaklaşık 15 kadar kadın dogumcu ile gorustum burcu hanım gibisini görmedim beni anlayan dinleyen her zaman yanımda varlığını hissettiğim ama 1 aydır gorusmuyoruz[/QUOTE]ilk selma hanima gittim oda iyi bir doktordu sonra da burcu hanimda devam ettim çoooookmemnunum allah ondan razi olsun
Yok canim devlete gitmiyorum ben. Bayrampasa kolan hastanesine gidiyordum ama cok gereksiz seyler cikarip para koparmaya calisiyorlar gibi geldi bana simdi boyleyse ilerde ne olur kim bilir diye medipole dönmeye karar verdimaslında arada arayinca daha erken e randevu bulabiliyordum ama bir arkadaşı da goturecwm onun için ranndevuyu değiştiremedim devlet hastanesine nereye gidiyorsunSAfsa
Tabii, geceliğini götür. Bebeğin giysilerini zaten söylememe gerek yok. Battaniye de al bebeğe. Kendin için bez almayabilirsin arzu edersen orada kanama için bez veriyorlar çünkü.Medipolde gebe danismaniyla gorusen oldumu. Doguma neler goturmemiz lazim. Bazi yerler gecelik istemiyor. Burasida oylemi acaba gerek var mi yoksa.
Ayycok sagol canim ya. Pijama ve diger ihtiyaçlar aklimdaydo zaten. Ama gecelik alip almama konusunda kararsizdim. Ins normal olur bakicaz artik. Sen hangi doktorda dogum yaptin nasil gectiTabii, geceliğini götür. Bebeğin giysilerini zaten söylememe gerek yok. Battaniye de al bebeğe. Kendin için bez almayabilirsin arzu edersen orada kanama için bez veriyorlar çünkü.
Ben mesane pedi de koymuştum çantama ama ordan verdikleri için gerek kalmadı.
Hatta senin de normal olacaksa doğumdan evvel sancılarını çekerken hasta bezi istersin, rahat oluyor. Su,kan geliyor yada ıkınırken tuvaletini kaçırabiliyosun. Bunları hastanede karşılıyolar.
Ama gecelik yada bebeğe giysi vs. vermiyorlar bilgin olsun.
İç çamaşırı olarak ben depend'in tek kullanımlık külodunu giyebildim orada ama çok rahat ettim. Normal doğum için tavsiye ederim çünkü beli yüksek hani sezaryen olanların dikişine falan gelebileceği için kullanışlı olmayabilir.
Ben içine hemşirelerden aldığım bezi de koyuyordum. (Kanamam biraz yoğundu.)
Emzirme sütyeni ve göğüs pedi al çantana.
Normal doğumda 1 gece kalınıyor. Çok bişey almaya gerek yokmuş dolayısıyla. En önemlileri bunlar.
ultrason sonuçları hemen eline veriyorlar kan sonucu 1 hafta sonra veriyorlar ben 2 hafta önce yaptırdımArkadaslar ben ikili testi yaptircam da. Ger i oylesine yaptiriyorum. Safdece aklimda kalmasin diye. Kan testi kac gune cikiyor ve utroson bölümünde mi bakiliyor ultrosona. Onun sonucunu hemen alabiliyor muyuz?? Medipol esenlerde yaptircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?