Ayten hanım kaç yaşlarındaBen Ayten hanım ın hastasıydim
Ikili testi senin tercihine bırakıyor
Ultrason da gayet iyi biz bi sorun yasamadik
Kendiside gayet iyi bi doktor ben memnun kaldim kendisinden
nneden genç olmayan doktor dusunuyorsunuz[/QUOTE]="bulut29, post: 44495814, member: 709083"]Ayten hanım kaç yaşlarında
Daha tecrübeli olsun istiyorum 40 yaslarinda olabilir ilk gebeligimde 8aylik hic agri sizim yokken doktorum doguma aldi cok tatli bir doktordu cok seviyordum ama aklimda hep acabalar kaldi cok gencti tecrubesizmiydi belki daha bekleyebilirdi gibi dusunceler hep icim icimi yedi oyuzden[/QUOTE selma hanım var ben ilk ona gitmistim güleç yasini bilmiyorum ama orta yaşlardanneden genç olmayan doktor dusunuyorsunuz
Ayten hanima gidenler yardimci olabikir mi acaba.
Acil bir durumda kolaylikla ulasmak icin numarasini almak istiyorum fakat bu konuda kararsiz kaldim
Numarasini alan var mi. İstesem alabilirmiyim acaba
Hastanedeki en yaşlı dr o bildigim kadarıyla öbürküler çok daha genç. Ben iki kere muayne oldum kendisine ama şuanda fatma hanımın hastasıyımArkadaşlar bende dün duydum bu hastaneyi çok aklıma yattı muayenesi ve doğum ücreti çok makul. Bende deneyimli bi doktor istiyorum çok genç istemiyorum. Bana şehruz hanımı önerdiler ona giden varmı memnun kalan varmı yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Ayy bende oyleyim canim ya vermezse birde bozulurum israrda edemem. Dedigin gibi cok tatli biri aslinda ama ne bilimBen ayten hanima gidiyorum ama acikcasi bende cekindim isteyemedim aslinda cok cana yakin bi kadin ama ben biraz cekingenim
Ben 1 kere acile gidince denk geldim ama acikcasi cok soğuk biri gibi geldi bana. Memnun kaldim diyemem canimArkadaşlar bende dün duydum bu hastaneyi çok aklıma yattı muayenesi ve doğum ücreti çok makul. Bende deneyimli bi doktor istiyorum çok genç istemiyorum. Bana şehruz hanımı önerdiler ona giden varmı memnun kalan varmı yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Neden 2 kere muayene olduktan sonra vazgeçtin canım fatma hanım nasıl kaç yaşında deneyimlimiHastanedeki en yaşlı dr o bildigim kadarıyla öbürküler çok daha genç. Ben iki kere muayne oldum kendisine ama şuanda fatma hanımın hastasıyım
Anladım canım sen hangi dr gidiyosun peki şimdiAyy bende oyleyim canim ya vermezse birde bozulurum israrda edemem. Dedigin gibi cok tatli biri aslinda ama ne bilim
Ben 1 kere acile gidince denk geldim ama acikcasi cok soğuk biri gibi geldi bana. Memnun kaldim diyemem canim
Bide ulturasonları renklimi canım nasılHastanedeki en yaşlı dr o bildigim kadarıyla öbürküler çok daha genç. Ben iki kere muayne oldum kendisine ama şuanda fatma hanımın hastasıyım
Bide ulturasonları renklimi canım nasıl
Ultrosonları renkli degil. Ben memnunBide ulturasonları renklimi canım nasıl
Neden 2 kere muayene olduktan sonra vazgeçtin canım fatma hanım nasıl kaç yaşında deneyimlim. Renkli ultrson degil.ben memnundum aslında bana yanlış teşhis koydu sonra gce kanamam oldu gece acile gittim fatma hanım vardı ona devam ettim memnunum 35 yaşlarında falandır heralde
Ne konuda yanlış teşhis koydu canım fatma hanım mı doğru bildi. Ay çok soruyorum biliyorum ama benim için önemli ve kaç dr gittim bi memnun kalamadım yaUltrosonları renkli degil. Ben memnun
Ne konuda yanlış teşhis koydu canım fatma hanım mı doğru bildi. Ay çok soruyorum biliyorum ama benim için önemli ve kaç dr gittim bi memnun kalamadım ya
Ambiyotik bant var dedi çocuk sakat olur eger varsa dedi beni perinatoloji bölümüne gönderdi medicalparka gittim ordaki dr böle bişi yok ama kanama alanı var dedi tekrar şehruz hanıma gidip söyledigimde nasıl yok var falan dedi sonra bi hafta sonra kanama geçirdim onun hastası oldugum için oda muayne etti ama bişi yoksa bu kanama nerden çıktı ben söylemiştim falan diye haklı çıkmaya çalıştı ama alakası yoktu.ilk hamileliginmi bu arada?Ne konuda yanlış teşhis koydu canım fatma hanım mı doğru bildi. Ay çok soruyorum biliyorum ama benim için önemli ve kaç dr gittim bi memnun kalamadım ya
Anladım canım demek ki kanama alanını öyle yorumladı . Benim 2. Hamileliğim canım 1. De de böle pimpirikliydim :) oğlum var 5 yaşında buda kız olucak allah nasip ederse. Senin ilk miAmbiyotik bant var dedi çocuk sakat olur eger varsa dedi beni perinatoloji bölümüne gönderdi medicalparka gittim ordaki dr böle bişi yok ama kanama alanı var dedi tekrar şehruz hanıma gidip söyledigimde nasıl yok var falan dedi sonra bi hafta sonra kanama geçirdim onun hastası oldugum için oda muayne etti ama bişi yoksa bu kanama nerden çıktı ben söylemiştim falan diye haklı çıkmaya çalıştı ama alakası yoktu.ilk hamileliginmi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?