Benimde ikinci hamileligim oglum var 5 olucak ekimde buda ikinci olcak hayırlısıyla çogu bitti azı kaldı benim 31 haftalık bebegim.kişiye göre degişiyo dr memnuniyeti bende gitmeden önce burdaki bütün yorumları okudum fatma hanımdan çok sert soguk diye bahsediliyodu ama denk geldi memnun kaldım onunda ikiz erkek çocukları var oglum yaşlarında yakın hissediyorum kendime açıkcasıAnladım canım demek ki kanama alanını öyle yorumladı . Benim 2. Hamileliğim canım 1. De de böle pimpirikliydim :) oğlum var 5 yaşında buda kız olucak allah nasip ederse. Senin ilk mi
Canim ikiliyi yanlis hatirlamiyorsam 175 gibi bir sey demistiler. Renklide 160lira odedim 15 gun onceKizlar ikili test ve renkli dopplr yaptıran varmı ucretleri nedir
Ayten hanima canimAnladım canım sen hangi dr gidiyosun peki şimdi
Canım bende burdaki yorumları okuyunca burcu hanımdan randevu almak için aradım ama doluymuş ayten hanıma aldım randevumu perşembe gününe. Nasıl bir doktor bilgi verirmisin çok kafam karıştı. Sorulara güler yüzle cvb veriyormu yada açıklamaları nasıl deneyimlimi. Benim gittiğim dr mesela 2 dk bile ulturasona bakmıyo doğru düzgün neresi nerede çocuğun anlatmıyo kalp atışını bile 2 sn açıp kapatıyo fln asık suratla dinliyo beni o yüzden değiştiriyorum. Ayten hanım bu konularda nasılBenimde ikinci hamileligim oglum var 5 olucak ekimde buda ikinci olcak hayırlısıyla çogu bitti azı kaldı benim 31 haftalık bebegim.kişiye göre degişiyo dr memnuniyeti bende gitmeden önce burdaki bütün yorumları okudum fatma hanımdan çok sert soguk diye bahsediliyodu ama denk geldi memnun kaldım onunda ikiz erkek çocukları var oglum yaşlarında yakın hissediyorum kendime açıkcası
Ayten hanım nasıl canım az önce ondan randevu aldım ilgisi alakası güler yüzü nasıl yukarıdaki yorumu sana yaptım ama yanlış alıntı yapmışım bilgi verirsen çok sevinirimCanim ikiliyi yanlis hatirlamiyorsam 175 gibi bir sey demistiler. Renklide 160lira odedim 15 gun once
Ayten hanima canim
Ayten hanima canim
Canim simdi çıktım ayten hanimdan:) gayet sevecen bir doktor sanki ahbabiymis gibi davraniyor hal hatir sorar falan. Tatli bir bayan bence. Mesela ultrasonda bana bak ayaklrni acms ters ytmis afacan. Agzina burnuna bak buradalar gibi aciklamalar yapıyorAyten hanım nasıl canım az önce ondan randevu aldım ilgisi alakası güler yüzü nasıl yukarıdaki yorumu sana yaptım ama yanlış alıntı yapmışım bilgi verirsen çok sevinirim
Canim bnce gerek yok bende sadece 2li yaptirdim birde detaylı ya girdim. 3Lu 4lu gereksiz eger 2lide sorun cikmadiysa.arkadaşlar ben hazel hanıma gidiyorum 2 li test yaptırdı hiçbir sıkıntı çıkmadı cok şükür c.tesi gittiğimdede 3 testi de istedi birinci hamileliğimde istememişlerdi biraz gereksiz görüyorum ama eşim ısrarcı. yatıran varmı onu soracaktım birde fiyat nedir biliyormusunuz?
Bence her ihtimale karşı gecelik koy canım 1 gecelik bi pjama yeter. Bu arada sen detaylı ulturasona girdin mi ne kadardı fiyatıHanimlar ben dogum icin 2 pijama aldim fakat gecelik almakta kararsiz kaldim. Hasta onlugu veriyorlar mi acaba dogumdan once bilgisi olam varmi. Eger hasta onlugu veriliyorsa gecelik cok gereksiz benim icin bosa almak istemiyorum
merhaba nuriye hanım. ben ve kardeşimin burcu hanım tarafından doğumumuz yapıldı. gayet memnun kaldık. bana ve kardeşime baya bi ilgi gösterdi. bilmedigimiz konular hakkında baya bi aydınlattı. biz gayet memnunuz burcu hanımdan . gayet bilgili ve işini bilen bir doktor.
açıkçası benim dogumumu burcu hanım yaptı ve gayet başarılı bir operasyon geçirdik. bebegim 3,6 kilogram dogdu. doğum öncesi ve sonrası verdigi bilgilerle bizi baya aydınlattı. ben bütün doğum yapacak olan arkadaşlara burcu hanımı şiddetle tavsiye ediyorum. bencede nuriye hanımı diger doktorlar salmıs olmalı buraya. burcu hanım gerek tecrübesi ve bilgisiyle konusunun uzmanı içiniz rahat olsun..
Merhabalar formu yaklasık bır aydır takıp edıyorum.Benımde 32 haftalık gebelıgım var.Daha once Medıpol Megada takıplıydım.Esenler medıpolde Burcu Aydın Boyamayı cok tavsıye edıyolardı.Kendısıne randevu alamayınca Sehruz Soysal hanıma bır defa gıttım ama cok memnun kalmadım.Belkıde elektrık alamadım.3 hafta once Burcu hanıma randevu aldım .Yarın muayene olucam .Umarım cok beklemem ve memnun kalırım.Kızlar umarım dogru bır karar verebılırım dr konusunda.Buradan da Burcu hanımın methini cok duydum.Arkadaslarım da memnun kalmıs.Yarın gorusme sonrası sızede ızlenımlerımı anlatırım.
Hayirdir kazen ne oldula havle vela kuvvet !
girdim canim 150 lira detayli 10 lirada muayne 160 lira odedim canim. Gecelik henuz almadim. Acikcasi pekde almak istemiyorum eger onluk imkani varsa.Bence her ihtimale karşı gecelik koy canım 1 gecelik bi pjama yeter. Bu arada sen detaylı ulturasona girdin mi ne kadardı fiyatı
saol cnm teşekkür ederim bencede gereksizde ahh işte birde eşime anlatabilsemCanim bnce gerek yok bende sadece 2li yaptirdim birde detaylı ya girdim. 3Lu 4lu gereksiz eger 2lide sorun cikmadiysa.
ben burcu hanima gidiyorum 11 haftadan beri erkege benziyor dedi en son 14 haftalıkken kesinleşti dedi ama bende hala şüphe var bu gün gidecem ve ogrenecem son defakızlar buarada ben c.tesi hazel hanıma gittiğimde 14+2 haftalık idim. bana cinsiyeti ile ilgili bilgi verdi. tam emin olmamakla beraber kıza benzetti ben son derece erkek hissediyordum benim için cinsiyedi hiç önemli değil ama insan merak ediyor doğrusu. 10 gün sonra gel gene bakayım ozaman kesinleşir dedi. gercektende kızmı acaba hazel hanıma gidipde cinsiyette yanıldığı olan oldumu aranızda?
ben burcu hanima gidiyorum 11 haftadan beri erkege benziyor dedi en son 14 haftalıkken kesinleşti dedi ama bende hala şüphe var bu gün gidecem ve ogrenecem son defa
kontrole randevu almadim evet her gidişinde randevu alacaksın eğer sıkıntılı gebelikse randevu almadan takipli hastası olarak ta her hafta çağırıyor dışarıdan çıkar çıkmaz randevu al demişti ama oradaki sekreterler telefonla randevu alman gerek desi[/QUOTE][QUOTE="z_e_l_i_s, post: 44610637, member: 460a bende burcu hanıma gitmek istiyorum ama randevuları çok geç tarihlere veriliyor. 12 şubata randevu alabildim gideceğim.
bişey sormak istiyorum her seferinde yeniden telefonlamı randevu alacağım yoksa içerden randevu veriliyor mu? tabi bu 1 ay sonrası için.
Birde 9 gün sonraki kontrol muayeneleri içinde randevu gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?