- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
kontrole randevu almadim evet her gidişinde randevu alacaksın eğer sıkıntılı gebelikse randevu almadan takipli hastası olarak ta her hafta çağırıyor dışarıdan çıkar çıkmaz randevu al demişti ama oradaki sekreterler telefonla randevu alman gerek desi
onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi[/QUOTE]Herkes çok memnun Burcu hanımdan, sen ne düşünüyorsun, evimede uzak aslında, hemde çok kalabalık bir hastane sanırım.
Çağrı merkezini arayıp nöbette ike poliklinik hizmeti veriyormu dedim bilgi vermediler hastaneye gidince öğrenebilirsiniz dediler.
[QUOe_l_i_s, post: 44610999, member: 46075"]onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi
hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler[/QUOTE]adim inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz. Bakalım bizim nasıl geçecek ilk muayenemiz. Gerçi daha bir ay var ama olsun bakalım.
hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler
maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme[/QUOTE]başlayayım bakalım belki başka bir k-doktorada gidebilirim arada. İlk gittiğim doktor kan ve idrar testleri istemişti gitmeden onları yaptırıp götüreyim bari.
maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme
Canım erkek olsaydı 14. Haftada belli ederdi kendini erkekler o haftalarda gösteriyo çünkü. Benim kuzenim 14. Haftasında öğrendi erkek olduğunu. Ben 14. Hafta da gittiğimde net bişe diyemiyorum dedi 18. Haftada kız dedi yüzde 90kızlar buarada ben c.tesi hazel hanıma gittiğimde 14+2 haftalık idim. bana cinsiyeti ile ilgili bilgi verdi. tam emin olmamakla beraber kıza benzetti ben son derece erkek hissediyordum benim için cinsiyedi hiç önemli değil ama insan merak ediyor doğrusu. 10 gün sonra gel gene bakayım ozaman kesinleşir dedi. gercektende kızmı acaba hazel hanıma gidipde cinsiyette yanıldığı olan oldumu aranızda?
cvp için tşk ederim cnm. evet genelde herkes erkek olsa belli olurdu diyor. bakalım bende p.tesiye randevu aldım gene bir baksın kız cocuklarını cok seviyorum bir kızım var birbirlerine arkadaş olurlar ne diyeyimCanım erkek olsaydı 14. Haftada belli ederdi kendini erkekler o haftalarda gösteriyo çünkü. Benim kuzenim 14. Haftasında öğrendi erkek olduğunu. Ben 14. Hafta da gittiğimde net bişe diyemiyorum dedi 18. Haftada kız dedi yüzde 90
Aynen canım bir kızın mutlaka bi kız kardeşi olmalı çok şanslısın kızların da öyle bence. Biz 3 kız kardeşiz ve dünyalara değişmem bu duyguyu.cvp için tşk ederim cnm. evet genelde herkes erkek olsa belli olurdu diyor. bakalım bende p.tesiye randevu aldım gene bir baksın kız cocuklarını cok seviyorum bir kızım var birbirlerine arkadaş olurlar ne diyeyim
Bende sana yazicaktim canm nasil memnu. Kaldin mi diyeKızlar az önce ayten hanımdan çıktım ilk defa gittim ve çok çok memnun kaldım tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Çok hoş bi bayan insan istediğini sorabiliyor. Ve bebeğimi çok güzel gösterdi çok detaylı baktı anlattı espiri falan yaptı bu kız çok fırıldak falan diye. Kısacası insanı rahatlatan bi doktor
Evet canım ya hoşuma gitti. 3 hafta sonra detaylı ulturasona giricem. Detaylı ulturasondan ayrı randevu almak gerekmiyo dimi doktor mu yönlendiriyoBende sana yazicaktim canm nasil memnu. Kaldin mi diyesevindim senin adina
Radyoloji bolumunden alınıyor canim. Ben 15 gun önceden almistim. Detaulidaki doktor da cok tatli bir bayan. Yasi var biraz annem annem diyip duruyor zatenEvet canım ya hoşuma gitti. 3 hafta sonra detaylı ulturasona giricem. Detaylı ulturasondan ayrı randevu almak gerekmiyo dimi doktor mu yönlendiriyo
Anladım canım. Bugün aradım ulturason için randevu almıyorsunuz doktor yönlendiriyo dedi ama ben yarın radyoloji bölümüne bağlaniyim o zaman çok sağolRadyoloji bolumunden alınıyor canim. Ben 15 gun önceden almistim. Detaulidaki doktor da cok tatli bir bayan. Yasi var biraz annem annem diyip duruyor zaten
Aaa bilemedim ki canim bana yoğun oluyor demişlerdi. Radyoloji en iyisini bilir yine. Doktor zaten su tarib uygun diyorAnladım canım. Bugün aradım ulturason için randevu almıyorsunuz doktor yönlendiriyo dedi ama ben yarın radyoloji bölümüne bağlaniyim o zaman çok sağol
Bana bişe demedi doktor canım 3 hafta sonra renkli ulturason istiyorum dedi sadeceAaa bilemedim ki canim bana yoğun oluyor demişlerdi. Radyoloji en iyisini bilir yine. Doktor zaten su tarib uygun diyor
Hmm anladm canim sen yinede ara bir radyolojiyo sorun cikmasin sonraBana bişe demedi doktor canım 3 hafta sonra renkli ulturason istiyorum dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?