ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Herkes çok memnun Burcu hanımdan, sen ne düşünüyorsun, evimede uzak aslında, hemde çok kalabalık bir hastane sanırım.

Çağrı merkezini arayıp nöbette ike poliklinik hizmeti veriyormu dedim bilgi vermediler hastaneye gidince öğrenebilirsiniz dediler.[/QUOTE]
onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi

onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi[/QUOTE]

ayy çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz. Bakalım bizim nasıl geçecek ilk muayenemiz. Gerçi daha bir ay var ama olsun bakalım.

[QUOe_l_i_s, post: 44610999, member: 46075"]onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi[/QUOTE]

ayy çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz. Bakalım bizim nasıl geçecek ilk muayenemiz. Gerçi daha bir ay var ama olsun bakalım.[/QUOTE]
hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler

[QUOe_l_i_s, post: 44610999, member: 46075"]onun kadar iyi bir doktor gormedim hakkında ne yazıldıysa doğru tlf numarasını da verdi ve her soruna tlf da bile cvp verdi benim gebegim biraz riskliydi

ayy çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz. Bakalım bizim nasıl geçecek ilk muayenemiz. Gerçi daha bir ay var ama olsun bakalım.[/QUOTE]
hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler[/QUOTE]

başlayayım bakalım belki başka bir k-doktorada gidebilirim arada. İlk gittiğim doktor kan ve idrar testleri istemişti gitmeden onları yaptırıp götüreyim bari.

adim inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz. Bakalım bizim nasıl geçecek ilk muayenemiz. Gerçi daha bir ay var ama olsun bakalım.
hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler[/QUOTE]

başlayayım bakalım belki başka bir k-doktorada gidebilirim arada. İlk gittiğim doktor kan ve idrar testleri istemişti gitmeden onları yaptırıp götüreyim bari.[/QUOTE]
maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme

hiç endise etme çok iyi bir doktor arada ararsan ranndevuyu daha erkene bulabilirsiniz tek sıkıntı ben 9 da gidecektim ama o ggün iptal ettiler ve bu güne verdiler

başlayayım bakalım belki başka bir k-doktorada gidebilirim arada. İlk gittiğim doktor kan ve idrar testleri istemişti gitmeden onları yaptırıp götüreyim bari.[/QUOTE]
maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme[/QUOTE]

ben çalışıyorum o yüzden haftaiçi doktor şansım her zaman olmayacak ayrıca çok kalabalık oluyor, şükür bunlara yetişecek kadar iyi durumumuz var.

başlayayım bakalım belki başka bir k-doktorada gidebilirim arada. İlk gittiğim doktor kan ve idrar testleri istemişti gitmeden onları yaptırıp götüreyim bari.
maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme[/QUOTE]

ben çalışıyorum o yüzden haftaiçi doktor şansım her zaman olmayacak ayrıca çok kalabalık oluyor, şükür bunlara yetişecek kadar iyi durumumuz var.[/QUOTE]
iyi hadi sanslisin o zaman medipol de yaptirabilirsin çokppahalı değil çoğu yere gore uygun fiyatlari

maddi durumunu bilemem ama neden devle thastanesine hastanesine gitmiyorsun orada bütüntestlerini yaparlar bboşunapara verme

ben çalışıyorum o yüzden haftaiçi doktor şansım her zaman olmayacak ayrıca çok kalabalık oluyor, şükür bunlara yetişecek kadar iyi durumumuz var.[/QUOTE]
iyi hadi sanslisin o zaman medipol de yaptirabilirsin çokppahalı değil çoğu yere gore uygun fiyatlari[/QUOTE]

çok teşekkür ederim. bilgiler için.

Canım erkek olsaydı 14. Haftada belli ederdi kendini erkekler o haftalarda gösteriyo çünkü. Benim kuzenim 14. Haftasında öğrendi erkek olduğunu. Ben 14. Hafta da gittiğimde net bişe diyemiyorum dedi 18. Haftada kız dedi yüzde 90

cvp için tşk ederim cnm. evet genelde herkes erkek olsa belli olurdu diyor. bakalım bende p.tesiye randevu aldım gene bir baksın kız cocuklarını cok seviyorum bir kızım var birbirlerine arkadaş olurlar ne diyeyim

cvp için tşk ederim cnm. evet genelde herkes erkek olsa belli olurdu diyor. bakalım bende p.tesiye randevu aldım gene bir baksın kız cocuklarını cok seviyorum bir kızım var birbirlerine arkadaş olurlar ne diyeyim
Aynen canım bir kızın mutlaka bi kız kardeşi olmalı çok şanslısın kızların da öyle bence. Biz 3 kız kardeşiz ve dünyalara değişmem bu duyguyu.

Kızlar az önce ayten hanımdan çıktım ilk defa gittim ve çok çok memnun kaldım tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Çok hoş bi bayan insan istediğini sorabiliyor. Ve bebeğimi çok güzel gösterdi çok detaylı baktı anlattı espiri falan yaptı bu kız çok fırıldak falan diye. Kısacası insanı rahatlatan bi doktor

Bende sana yazicaktim canm nasil memnu. Kaldin mi diye sevindim senin adina

Evet canım ya hoşuma gitti. 3 hafta sonra detaylı ulturasona giricem. Detaylı ulturasondan ayrı randevu almak gerekmiyo dimi doktor mu yönlendiriyo
Radyoloji bolumunden alınıyor canim. Ben 15 gun önceden almistim. Detaulidaki doktor da cok tatli bir bayan. Yasi var biraz annem annem diyip duruyor zaten

Radyoloji bolumunden alınıyor canim. Ben 15 gun önceden almistim. Detaulidaki doktor da cok tatli bir bayan. Yasi var biraz annem annem diyip duruyor zaten
Anladım canım. Bugün aradım ulturason için randevu almıyorsunuz doktor yönlendiriyo dedi ama ben yarın radyoloji bölümüne bağlaniyim o zaman çok sağol

Arkadaşlar bugün ayten hanıma ilk muaynemi oldum çok güleryüzlü tatlı bir bayan 37.haftanın altımda dogum olumca hastane kabul etmiyormus dogrumu dedim ben ilk cocugumu 35+4 de dogurdum cunku 36.haftaya kadar kabul ediyoruz diger sekilde sizi ortada bırakmıyoruz bagcılar medipole sevk ediyoruz dedi ama si oranın fiyatlarını yülsek bulursanız istediginiz hastaneye gidebiliyosunuz dedi yoksa vazgecip bagcilarda devam edicektim beni teselli bile etti korkma her cocuk ayni olical diye birsey yok senden onceki hastam ilk cocugunu 1700 gr dogurmus bu 3kilo oldu bile dedi:)

Anladım canım. Bugün aradım ulturason için randevu almıyorsunuz doktor yönlendiriyo dedi ama ben yarın radyoloji bölümüne bağlaniyim o zaman çok sağol
Aaa bilemedim ki canim bana yoğun oluyor demişlerdi. Radyoloji en iyisini bilir yine. Doktor zaten su tarib uygun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…