Merhaba bende burcu hanımla ayten hanımın ismini çok duyduğum icin 1hafta öncesinden aradıgımda burcu hanımda yer olmadığını söylediler ayten hanımda buldum memnun kaldım ama 1kere gittim henüz sürekli giden hastaları bizi bilgilendirirlerse daha iyi olur hiç beklemeden randevu saatimde direk beni çagırdılar baska hastalarıda vardı bekleyen hiç acele etmedi biran önce yolluyumda arkadakini alıyım psikolojisle davranmadı simdi 10 gün önceden yine aldım randevu haftaya salı tekrar gidicem pazartesi izinliymişİyi geceler paylaşımcı anneleer :)
Medipol abonesi olaraktan esenler medipolü nasıl gözden kaçırdım bilemiyorum..
İlk bebegimi de ikinci bebeğimi de Medipol bagcilarda öğrendim. Hem fiyatlar uçuk geldi hem de bana denk gelen drlardan sıcak bi ilgi bulamadım. Medipol vatanda devam ettim.
Ama hep kısa suren muayeneler kafamda kalan soru işaretleriyle çıkıyorum muayeneden.
Sizin yorumlarınızı okudum aradıklarım Ayten hanımla burcu hanında var ikisi arasında kaldım.
N'olur bol bol tecrubelerinizi yazın.
Bir hafta sonrası için burcu hanımdan randevu bulabilir miyim hangisine gitsemm
Canım bende medipol vatanda şükran hanıma gidiyodum ama dediğin gibi ulturason da bebeğimi tam göremiyodum bile çok hızlı ve açıklamasızdı. Sonra esenler medipolü duydum ayten hanıma gittşm çok çok memnun kaldım hiç acele etmedi gayet güzel ilgilendi güler yüzlüydü rahatlatıcı bi tavrı var tavsiye ederimİyi geceler paylaşımcı anneleer :)
Medipol abonesi olaraktan esenler medipolü nasıl gözden kaçırdım bilemiyorum..
İlk bebegimi de ikinci bebeğimi de Medipol bagcilarda öğrendim. Hem fiyatlar uçuk geldi hem de bana denk gelen drlardan sıcak bi ilgi bulamadım. Medipol vatanda devam ettim.
Ama hep kısa suren muayeneler kafamda kalan soru işaretleriyle çıkıyorum muayeneden.
Sizin yorumlarınızı okudum aradıklarım Ayten hanımla burcu hanında var ikisi arasında kaldım.
N'olur bol bol tecrubelerinizi yazın.
Bir hafta sonrası için burcu hanımdan randevu bulabilir miyim hangisine gitsemm
Canim vezneden tahlillerin ciktisini al esenler kadin dogum hastanesi var hemen medipole yuruyerek 10 dk mesafedw. Orda yaptirabilirsin ssk varsa ucretsiz olarak. Bem oyle yapmistimArkadaşlar ayten hanım bugun benden bazı testler istedi 600 tl fiyat çıkardılar saglık ocagı bazılarını yapıyormus sizler nerde yaptırdınız
Ciktiyi aldım hastaneyi biliyorum peki once doktora muayne falan mı oldunuz orda yoksa doktora sadece testlerimi gosterdinizCanim vezneden tahlillerin ciktisini al esenler kadin dogum hastanesi var hemen medipole yuruyerek 10 dk mesafedw. Orda yaptirabilirsin ssk varsa ucretsiz olarak. Bem oyle yapmistim
Canim hemen en başta aile hekimliği bölümü var. Ordan vezneden kayıt actir. Nükhet hanım mi neydi doktor oraya yönlendiriyor seni zaten. Siran gelince doktora su kadarlik hamileyim doktorum bu tahlilleri istedi dersin. Oda sisteme giris yapiyor seni laboratuvara gönderiyor. Orda tahlilleri verip çıkıyorsun hepsi bu kadarCiktiyi aldım hastaneyi biliyorum peki once doktora muayne falan mı oldunuz orda yoksa doktora sadece testlerimi gosterdiniz
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim hemen en başta aile hekimliği bölümü var. Ordan vezneden kayıt actir. Nükhet hanım mi neydi doktor oraya yönlendiriyor seni zaten. Siran gelince doktora su kadarlik hamileyim doktorum bu tahlilleri istedi dersin. Oda sisteme giris yapiyor seni laboratuvara gönderiyor. Orda tahlilleri verip çıkıyorsun hepsi bu kadarkadin dogum doktoruna gitmene gerek yok yani
Hastaneden memnun kaldınızmı peki ilgili miydiler odaları nasıldı?Bebişiniz hayırlı olsun.Kızlar bende esenler medipolde burcu hanımda doğum yaptım sezeryan la olması gerektiği için sezeryan oldum. Ama çok memnun kaldım. Bana ve bebeğime gerçekten çok ilgi gösterdi. Iyi ki onda olmuş doğumum diyorum. Ve burcu hanım gibi bi doktoru tanıdığım için de cok mutluyum. Bana da tel num verdi bebekle ilgili sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin dedi. Gerçekten her anlamda muhteşem biri.
Canım bende medipol vatanda şükran hanıma gidiyodum ama dediğin gibi ulturason da bebeğimi tam göremiyodum bile çok hızlı ve açıklamasızdı. Sonra esenler medipolü duydum ayten hanıma gittşm çok çok memnun kaldım hiç acele etmedi gayet güzel ilgilendi güler yüzlüydü rahatlatıcı bi tavrı var tavsiye ederim
Hadi bakalım canım bence şükran hanımdan sonra memnun kalırsın yani:) hoş bi bayan bende burcu hanım için aradığımda çok ileriye veriyodu tarihi beklemeye değmez yani ayten hanımda gayet iyiKızlar Ayten hanıma yarın için randevu aldım bi aksilik çıkmazda gidersem izlenimlerimi yazarım size.
H hayrunnisa_ canım gittğn mi doktora memnun kaldın mı
Memnun kalmana sevindim canım. Burcu hanıma gitmeyi sen bilirsin bende burcu hanımdan almaya çalışmıştım ama gerek duymadım sonra şahsen okadar beklemeye gerek yokEveeeet çok tesekkur ederim canım. Elini kolunu yüzünü kalbini hareketlerini herseyini gösterdi. Enerjik sempatik bi kadın. Cinsiyetimizi de öğrendik ikinci kızım olucak. Gelecek aya burcu hanıma randevu almıştım ona hiç mi gitmesem diye düşündüm yani :) çok begendim. Özellikle öğleden sonraya kalmasınki dedim kadının yorgun gergin saatleri olmasın dedim 12 te randevu almıştım. Bide denildiği gibi yoğun bi hastane değildi sanki. Ben çok kalabalık bekliyodum hatta 2 saat beklemeyi göze almıştım. 20 30 dk felan bekledim sadece.
Ahh canim buyuk talihsizlik olmuş ya. Hemde tam en stresli döneminde. Doktorun kimdi. Bundan sonra yapical bisi yok sakin ol ve kendine bir doktor secip gorus bir an onceDogumuma iki hafta kala doktorumun ayrıldığını öğrendim şaka gibi yanı . hemde randevum vardı gidip şok oldum geri geldim sancim da var . hamile psikolojisi mi bilmiyorum ama böyle bir sacmalik olabilir mi madem ayrılacak hastaya nasıl bilgi verilmiyor ustune randevu yazılıyor anlamış değilim yanı . şuan yaşadığım stresin haddi hesabı yok herşeyi ayarlamıştım doğum tarihi almaya gdiyorum hoop doktor yok . olmusum 38 haftalık Doğumum gelmiş bu saatten sonra bn kimden randevu alayım randevu alana kadar dogumum olacak yanı . çok memnundum hastaneden ama sildi supurdu gitti şuanda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?