ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Stres yapma canım kimdi doktorun hayırlısı olsun belkide gece gidicektin yine denk gelemiycektin kendi doktoruna kısmet ben ayten hanımın hastasıyım daha 2kere gittim memnunum tecrübeli olan arkadaßlar yardımcı olur sana hic kendini üzme bebisini saglıkla al inşallah

Sagolun kızlar ay anca sakinlestim en yakın selma hanmda yer vardı hemen ona aldım inşallah iyidir :) dua edin bnm için

Hazel hanımın cuma günü son günüydü tesadüfen gitmiştim bende ama daha önce gastaneden ayrılacagını duymuştum sordum evet bugün son günüm dedi hangi hastaneye gideceginin belli olmadıgını söyledi.bence kesinlikle hastalarına bilgi verilmeliydi iyiki hazel hanımın hastası degilim dedim bende eşime hatta.bu arada fatma hanımdan gayet memnunum aklında olsun canım

ya inan çok üzüldüm bende onun hastasıyım nasıl bilgi vermezler az önce arayıp saydırdım. bu nasıl hastane diye hadi ben neyse daha sana nazaran doğumum cok uzun ama sen 38 olmussun doktorumuda çok seviyorum. ama herzaman buna inanırım herşeyde inankı bir hayır var tatlım. şer gördüğüm şeylerin ileriki zamanlarda cok hayırlı olduğunu gördüm biz şer sanmışız anlayacağın. moralini bozma minik kelebeğinde morali bozulur. haberdar et bizleri

Ay sorma cnm yaa sancılar yokluyor bi yandan kontrolum vardı bide benim kizdigim haber verilmeliydi . bende memnundum doktordan Sezaryen tarihi belirlicektik gittim kaldım öyle saf gibi . sancim vardı direk en boş doktora muayene yazın dedim selma hanima yazdılar o kontrol etti de ben doktoruma çok alismistim sezaryen korkumu yenmiştir stres oldum bi anda . ama napayim sakin olmam gerek danışma daki kızın açıklaması da kızdırdı beni nasıl haber verilmez bn 38 haftalığım dedim kız diyor ki gece doğum olsa zaten kndi doktorun girmeyebilirdi çok takılacak bi durum değil dedi hepten kizdim . şimdi selma hanıma gdiyorum baska sansim yok burcu hnm dolu zaten inşallah herşey iyi olur bu saatten sonra
Ama yinede şikayetimi bildirecegim bu konuda

Burcu hanıma yoğunluğundan dolayı mi gitmekten vazgectin cnm..

Burcu hanıma yoğunluğundan dolayı mi gitmekten vazgectin cnm..
evet canım burcu hanım cok tatlı ıyı bır doktor ama cok yogun ben beklemekten yoruluyordum her gıttıgımde ıkı uc saat randevu oldugu halde beklıyordum e tabı bu son zamanlarda cok zorlamaya baslamıstı o yuzden degıstrdık . cunku esımde hep gelıyor benle adamın ısı gucu var bekleme problemınden dolayı degıstım yoksa cok ıyı bırısı burcu hanım sagolsun.

Aynen beklemek sıkıntı oluyor çok erkenden gidiyorum bende randevusuz doğumu yakın olanlara öncelik veriyo Allahtan..

Odaları gezdinizmi kızlar nasıl lar?
Cnm odaların hepsi aynı değil kimisi biraz büyük aydınlık kimisi daha karanlık . birde vip odalar var ayriyeten ücret oduyorsun .misafirler için ayrı bir oda gibi daha yeri var. Normal odalarda ikram koymak için büyük bir konsol yok küçük bir dolap var . ama sen kndin açıp kapanabilen masa getirebiliyorsun. Her odada tuvalet banyo mevcut. Odaya bantla balon poster yapıştırmak yasak yatağın başında küçük bi yer var sadece oraya süs asabiliyorsun. Ziyaretçi koltuğu var açılabilen . şimdilik bunlar geldi aklıma çok az kaldı doğumuma yapınca daha iyi bilgi verebilirim

Teşekkür ederim canım güzel haberlerini dogum tecrubeni anlatirsin bizlere insalllah

Hanimlar daha gecen hafta muayne 10 lira dediler randevu alirken yine mi zamn gelmis yok artik ya 1 ayda 2. Zam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…