Kapı susu veriyorlar cnm bi de lohusa şerbeti süsleme size ait .muayene 25 TL oldu 10 TL idi.Bende burcu hanıma gidiyorum memnun sayılırım, fazla hızlı konuşuyor söylediklerini tekrar soruyorum bazen, söyledim ya diyo oda
Muayene ücreti ne kadar olmuş ki..?
Bide hasta odasına süsleme için felan bişey veriyorlarmı yada onlar süslüyor mu, şerbet vasaire vermiyorlar mı
Ay yok artık ya ilk ücretsizdi 10₺ oldu şimdi birden 25₺.. 33 haftamdayım bende sağlıkla kucağımıza alırız inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza.. Şimdi Dr gidicem bende bi türlü randevu alamadım mecbur nöbetine gidiyoruz şimdiKapı susu veriyorlar cnm bi de lohusa şerbeti süsleme size ait .muayene 25 TL oldu 10 TL idi.
Aynı şoku bnde yaşadım cnm ve doğum yapmak uzereyim bnde çok kizdim . burcu hanıma gdiyordum bn memnundum ama çok yoğun kendisi oyuzden gitmiyorum. Arkadaşım da elif hnma gidiyor çok memnun . bnde p.tesi hazel hnmin ayrıldığını öğrenince selma Hnm boştu hemen ona muayene oldum oda baya ilgilendi sağolsun . ama tabi hala kizginim haber verilmediği için...İyi akşamlar arkadaşlar ben de 32 haftalik hamleyim ve hazel hanima gidiyordum çokta memnundum ama henüz 1 hafta önce gitmiş olmama rağmen ayrılacağını söylememesi çok sinirimi bozdu. Dün randevu almak için aradığımda öğrendim ayrıldığını hastalara haber verilmeli şimdi kimle devam edeyim hiç bilmiyorum. Yoğun bi Dr istemiyorum memnun olduklarınızi söyler mısınız?
Elif Hanımdan alsam memnun kalır miyim acaba kafam karıştı resmen. 36 haftalik plana kadar bi sıkıntım olmadığı surece gitmicem o zamana kadar karar vermem lazım.Aynı şoku bnde yaşadım cnm ve doğum yapmak uzereyim bnde çok kizdim . burcu hanıma gdiyordum bn memnundum ama çok yoğun kendisi oyuzden gitmiyorum. Arkadaşım da elif hnma gidiyor çok memnun . bnde p.tesi hazel hnmin ayrıldığını öğrenince selma Hnm boştu hemen ona muayene oldum oda baya ilgilendi sağolsun . ama tabi hala kizginim haber verilmediği için...
Gidenler memnun canım elif hanımdanElif Hanımdan alsam memnun kalır miyim acaba kafam karıştı resmen. 36 haftalik plana kadar bi sıkıntım olmadığı surece gitmicem o zamana kadar karar vermem lazım.
Peki canım teşekkür ederimGidenler memnun canım elif hanımdan
Girişte muayne ücreti ödemiyorsun bildigim kadarıylaKızlar doktorların nöbet günü 18.00'den sonra gidip muayene olduğumuzda muayene ücret farkı oluyor mu?
Eskiden yoktu ücret ama şuan var 20₺ olmuşGirişte muayne ücreti ödemiyorsun bildigim kadarıyla
Nöbet günlerinde yani 6 dan sonra acilden kayıt açıldıgı için ücret ödemiyoruz gene.Eskiden yoktu ücret ama şuan var 20₺ olmuş
Nöbet günlerinde yani 6 dan sonra acilden kayıt açıldıgı için ücret ödemiyoruz gene.
hayır ben c.tesi gittim akşam 8 civarı girişte 20 tl istediler haberiniz olsun ücretsiz değil kızlarNöbet günlerinde yani 6 dan sonra acilden kayıt açıldıgı için ücret ödemiyoruz gene.
Muayne 10 tl iken randevu bulamadıgım zaman kaç kere nöbetine gittim dr. Hiç ödeme yapmamıştım demekki degişti sistem.haftada 1 gidiyorum bidehayır ben c.tesi gittim akşam 8 civarı girişte 20 tl istediler haberiniz olsun ücretsiz değil kızlar
Evet biz de Huggies almıştık ancak bebeğimin altında Canbebe bağlıydı. Bizim verdiğimiz bez geri geldi mi hiç bilemiyorum çünkü o güne dair çoğu şey zihnimde karıncalı. Ailem daha iyi hatırlar. Bilemiyorum amaçları nedir ama muhtemelen bezin olup olmadığına bile bakmadan orada bağlıyorlardır. Başka bir niyet olduğunu sanmıyorum. Sevgiler... Hayırlı olsun evladınızın doğumu...merhabalar esenler medipolde dogum yapan hanimlar.... ? bende bu hastanede dogum yaptim fakat aklima takilan bi soru var.. bebek cantasina farkli markada bebek bezi koymus dogum sonrasi ebelere veya bebek hemsiresine verdik.. yanliz bebegimin altini degistirirken canbebe oldugunu farkettim... ve malesef bunu sormak o an aklima gelmedi... sizde bole farkeden oldumu? ustelik benim kullandigim markada cantada yoktu... lutfen cvp bekliyorum... herkeze hayirli dogumlar... dogum yapan annelerede... gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?