ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Açılmayı kontrol ederken gecelik mi?
Hastane size önlük giydiriyor. Sancınızı o önlükle çekiyorsunuz. Gecelik falan giymiyorsunuz ama sonrası için alabilirsiniz tabii siz bilirsiniz.
(Normal doğum sporluyum )

Arkadaşlar bnde dün doğum yaptım şuan hastane odasından bildiriyorum :) sezaryen ile doğum 1000 TL başk bi ücret odemedik. Spinal sezaryen oldum selma omur hanımdı doktorum.son anda tanıdım kendisini güzel bi ameliyat oldu tabiki agrim var ama annelik kolay değil . hemşireler zaten çok ilgili dün gece tam bir saat bebeğimin göğsünün ucunu doğal yolla tutması için bnmle sabahlayan hemşireye sevgiler <3 bugün bebeğim baya emmeye başladı ilk gün hiç tutmuyordu . silikon uç alayım mi vs dememe rağmen hayır bu göğüs gayet normal sut gelcek dedi ve geldi :)
Allah hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah

Açılmayı kontrol ederken gecelik mi?
Hastane size önlük giydiriyor. Sancınızı o önlükle çekiyorsunuz. Gecelik falan giymiyorsunuz ama sonrası için alabilirsiniz tabii siz bilirsiniz.
(Normal doğum sporluyum )
Valla canim ne bilim benim ilk bir bilgimde yok kim ne derse o kaliyor aklimda. Sonrasinda pijama giyerim rahat edemem zaten gecelikle. Bazi hastaneler önlük verilmiyormuş. Gecelik alın diyorlarmış o yuzden sordum

Ayy canım gözün aydın kavuştun yavrucağa Allah analı babalı büyütsün insallah. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler bi kez daha emin oldum doğru hastahane mi diye düşüncemden :) peki bişi sorcam canım odaları nasıl ve oda süslüyorlar mı? Artı bi ücret isteniyor mu onun için.

Allah razı olsun cnm :) odalar konuma gore değişiyor cnm . hastane süsleme yapmıyor kndin getiriyorsun istersen . bi surahi lohusa şerbeti veriyorlar. Bide vip odalar var ek ücret gerektiriyor onlar . hastanede hasta bezi hasta pedi veriyorlar almanıza gerek yok . bide adi bi terlik veriyorlar bnm okdr işime yaradiki anlatamam kendi yaptırdığım süslü terlikler ameliyattan sonra bna olmadı çünkü çok ödem oldu bildiğin ayı ayağı gibi :))) o adı terliklerle gezdim hehe :) bebeğin ilk bezini onlar taktı annem çantayı vermiş içinde herşey vardı mendiliydi emzigiydi vs vs ama onu almamislar sadece giyeceklerini verin demişler.
Bu arada ilk giyeceğiniz pijama koyü renkli olsun bn siyah kırmızılı almıştım çok iyi oldu çünkü kanama oluyor . ikinci gün süslü puslu giyindik tabikisi :)))
Gecelige hiç gerek yok bence insanın bacağı fln açılır sürekli bn pijama goturdum çok rahat ettim. ameliyata inmeden sizi soyup onluk giydiriyorlar .

Aklıma gelenler bunlar :)

Valla canim ne bilim benim ilk bir bilgimde yok kim ne derse o kaliyor aklimda. Sonrasinda pijama giyerim rahat edemem zaten gecelikle. Bazi hastaneler önlük verilmiyormuş. Gecelik alın diyorlarmış o yuzden sordum
Yok yok canım veriyorlar hem de o kadar çirkin bir önlük ki anlatamam.
Arkadan cırt cırtlı ama heryer meydanda. O gün o halde üstelik altımda da hasta bezi bağlı halde odanın içinde deli gibi gezdim sancı çekerken
Yanımda annem,bir dostum ve eşim üçümüzdük. O halime hâlen güleriz. Tabii o an hiç gülünecek bir hâlde değildim ama zamanla herşey öyle güzel geçiyor ki ölüyorum diye düşündüğün âna kahkahalarla gülüyor insan.
Özellikle normalse pijamayı tercih et zaten. Doğumdan sonra giydiriyorlar herşeyi ama odanda yatağında herkesi çıkarıp kanı karnına basarak alttan boşaltma işleminde pijama altını çıkartıp hasta bezi yayıyorlar. Altın açıkta yatıyorsun birkaç saatte bir hemşire gelip bu işlemi yapacak çünkü :)
Ama koridorda yürüyüşe çıktığında inanılmaz rahat edersin pijamayla. Gecelik biraz... yani aileler orda sonuçta herkesin.erkekler vs...
Ama sezaryende nasıl olur hangisi daha iyi olur bilemiyorum...
Doğumun ne zaman?normal mi?
Allah kolaylık versin arkadaşım çokkk kolay bir doğum yaşa inşallah...
Sevgiler :)

Hayırlı olsuuunn canım... Esenler Medipol'de doğum yapanlar grubuna artık katılmanın vakti gelmiş senin de ehehe

Merhaba Arkadaslar,
Ben de bu hastaneyi merak ediyorum. Bana onerebileceginiz Burcu hnm disinda doktor var mi? Ilgili,deneyimli bir doktor olarak kimi onerir siniz?
Bir de toplu tasima ile ulasim nasil,bilen var mi aranizda. Hangi otobus dolmus geciyor ordan? Gungoren den nasil gidebilirim?

Allahimm oda ne nasil boşaltma
Dogumdan sonra mi once midaha neler ogrenicem bakim
Mayis basi canim az kaldi su anlik normal ama çatıya bağlı malum. O zaman ne olur bebek uygun pozisyonda durur mu bilmiyorum cidd3n zor bir sey ya rabbim yardimcimiz olsun ins sen kimde dogum yaptin doktorun kimdi canim

Canim ben ayten hanima gidiyorum cokda memnunum. Ama oda gittikce yogunlasti burcu hanim gibi. Randevulari baya baya dolu oluyor. Ins ben dogurana kadar daha da dolmaz

Cok tesekkurler cnm, ben de yorumlardan burcu ve ayten hnm in iyiodugu sonucunu cikardim. Baska onerisi olan varsa soyleyebilir mi?

Cok tesekkurler cnm, ben de yorumlardan burcu ve ayten hnm in iyiodugu sonucunu cikardim. Baska onerisi olan varsa soyleyebilir mi?
Bende fatma hanımın hastasıyım 35 haftalık oldum memnunum drmdan.tabi kimde dogum yaparım onu bilemicem

Doğumdan sonra canım
Odaya geldiğinde hemşire gelip rahim toparlansın diye karnına masaj yapıp bir de kanı boşaltmak için bastırırlar karına. Ağrılı yada zor bir işlem değil. Sadece karın kasları zayıfladığı için hafif bi ağrı olur belki,ben de olmuştu biraz hepsi o. Birkaç saatte gelip kontrol etmişlerdi parmaklarının uçlarıyla ovalayıp masaj yapıp sonra bastırıyolardı. Bu söylediklerim normal için geçerli. Ve sadece 2 3 defa olan bişey. Ertesi gün taburcusun zaten.
Sezaryeni bilemiyorum canım.
Zaten rahim toparlayıcı ilaçlar vs. verilir. 2 3 günde o durumlar düzeliyor,söylediklerim korkutmasın o nedenle. İnan korkutmak niyetiyle anlatmadım

Ben Burcu hanımla doğum yaptım bu arada.

Evet zor ve bir o kadar güzel bir his... Rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Gönlünce olsun herşey. Ama sağlığın elveriyorsa, vücudun da müsaitse normalden şaşma derim. Yine de hayırlısını dileyelim tabii ki.

Sezeryan dogum yapmaktan daha cok korkuyorum zaten. Panik yaparim telaslanirim. Normalde o aciyla korkmam hoc değilse. Ins normal olur. anlatman iyi oluyor canim fikrim olmasi cok onemli benim icin cok sagol o yüzden. Rahim tamamen eski haline dönüyor mu peki. Genişlik falan kalmiyor dimi

Yanlış bilgi vermek istememekle beraber ilk 3-5 gün içerisinde senin hissedeceğin şekilde yani dışarıdan görülen şiş göbek iniyor. Mesela bebişini emzirdiğin sırada ilk günler çoook hafif bir adet ağrısı şeklinde kısacık bir süre ağrı hissedersin. Verilen ilaçların yanısıra emzirmek de rahimin toparlanmasına yardımcıdır çünkü. Ben de ilk yaşadığımda ve Burcu hanıma karnım ağrıyor emzirirken diye korkup sorduğumda, bunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. :)
Merak etme normal doğum sonrası süreç çok daha sağlıklı ilerliyor.
Büyükler de sana lohusalığın tüm ayrıntılarını anlatıcak gerçi ben hayatımda duymadığım şeyleri lohusayken öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…