- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Çok sağol cnm aynen yaa bnde geleyim oraya transfer oldum artık :)))Hayırlı olsuuunn canım... Esenler Medipol'de doğum yapanlar grubuna artık katılmanın vakti gelmiş senin de ehehe
Ömurlu olsun insallah Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin :)Darisi bizlerin başına :)Ben daha pazar günü yaptım cnm şuan evimde Dinleniyorum yanımda mis kokulu melegimle ben memnun kaldım . tabi ki ağrılı süreç ama su yanımdaki minnagin kokusu herşeye degiyor :)
Amin cnm bnm darısı sizlerin başına Rabbim herkese nasip etsinÖmurlu olsun insallah Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin :)Darisi bizlerin başına :)
Anlamadıgım bişi var dr dan dr a degişiyomu muayne ücreti ben dün muayne oldum 20 tl di.nst artı 10 tl verdik.ben yaptırırken 165 tl idi ikili test.ayrıca devlet hastanelerinde ücretsizde yapılıyoArkadaşlar bugun ayten hanıma randevum vardı muaynesi 25tl olmuş 2hafta sonra 2li test icin gidicem 207 lira dediler siz nerde yaptırdınız testlerinizi
Aman buyukler hep unutmuş canim ya. Akillarinda kalan yarim yamalak seyleri anlatıyorlarYanlış bilgi vermek istememekle beraber ilk 3-5 gün içerisinde senin hissedeceğin şekilde yani dışarıdan görülen şiş göbek iniyor. Mesela bebişini emzirdiğin sırada ilk günler çoook hafif bir adet ağrısı şeklinde kısacık bir süre ağrı hissedersin. Verilen ilaçların yanısıra emzirmek de rahimin toparlanmasına yardımcıdır çünkü. Ben de ilk yaşadığımda ve Burcu hanıma karnım ağrıyor emzirirken diye korkup sorduğumda, bunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. :)
Merak etme normal doğum sonrası süreç çok daha sağlıklı ilerliyor.
Büyükler de sana lohusalığın tüm ayrıntılarını anlatıcak gerçi ben hayatımda duymadığım şeyleri lohusayken öğrendim.
Ozel gungorende yaptirdim ben 2liyi canimo zaman yalan olmasin 110 mu ne vermiştim. Belki zam gelmis olabilir ama medipole gore daha uygunduArkadaşlar bugun ayten hanıma randevum vardı muaynesi 25tl olmuş 2hafta sonra 2li test icin gidicem 207 lira dediler siz nerde yaptırdınız testlerinizi
Valla 2 hafta once bende 25 verdim ayten hanima. Onunuzde ki ay randevumu alirkende 25 diye belirtti gorevli telefonda.Anlamadıgım bişi var dr dan dr a degişiyomu muayne ücreti ben dün muayne oldum 20 tl di.nst artı 10 tl verdik.ben yaptırırken 165 tl idi ikili test.ayrıca devlet hastanelerinde ücretsizde yapılıyo
Ne zaman yaptırmıstın sen testi hersey zamlandı bir anda muayne bende 20 tl diye gittim burdan duymustum 25 aldılarAnlamadıgım bişi var dr dan dr a degişiyomu muayne ücreti ben dün muayne oldum 20 tl di.nst artı 10 tl verdik.ben yaptırırken 165 tl idi ikili test.ayrıca devlet hastanelerinde ücretsizde yapılıyo
Benim dr fatma hanım 20 tl verdim daha dün anlamadım gittiAman buyukler hep unutmuş canim ya. Akillarinda kalan yarim yamalak seyleri anlatıyorlarsağlıcakla bir atlatsam bende. Aklimda deli sorular
Ozel gungorende yaptirdim ben 2liyi canimo zaman yalan olmasin 110 mu ne vermiştim. Belki zam gelmis olabilir ama medipole gore daha uygundu
Valla 2 hafta once bende 25 verdim ayten hanima. Onunuzde ki ay randevumu alirkende 25 diye belirtti gorevli telefonda.cidd3n doktordan doktora degisiyor mu ki sen hangi doktora gidiyorsun canim
Ben şu anda 36 haftalıgım çok oldu testleri yaptıralı ama daha dün muayne oldum ve 20 tl verdim nst ye baglandım oda ayrı para.dogumada iki kere zam geldi ben dogurana kadar daha gelmez umarım.Ne zaman yaptırmıstın sen testi hersey zamlandı bir anda muayne bende 20 tl diye gittim burdan duymustum 25 aldılar
Demekki doktor ücretleri farklı canımBen şu anda 36 haftalıgım çok oldu testleri yaptıralı ama daha dün muayne oldum ve 20 tl verdim nst ye baglandım oda ayrı para.dogumada iki kere zam geldi ben dogurana kadar daha gelmez umarım.
Zaten haftada bir gidiyorum bu hafta sorucam bakalım bu farklılık niyeymiş merak ettim açıkcasıDemekki doktor ücretleri farklı canım
Merhaba canım.ben fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4000 kilo dogdmerhaba arkadaşlar
fatma bilgehan da normal doğum yapan var mı acaba? Benim ilk doğumum normal doğumdu 4300 doğdu oğlum. Bundada 4 üstü gözüküyor ve dr.lar sezeryan taraftarı hep acaba fatma hanımın bu konuya bakışı nasıldır?
merhaba canım bende fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4 kilo dogdu bunuda dogurmaya korktugumu söyledigimde fatma hanım hep destek oluyo ilkini dıgurduysan dogurursun normal dogum yaparsan çok sevinirim falan diye konuşuyo hep bence senide destekler tabi bi aksilik olmazsa.merhaba arkadaşlar
fatma bilgehan da normal doğum yapan var mı acaba? Benim ilk doğumum normal doğumdu 4300 doğdu oğlum. Bundada 4 üstü gözüküyor ve dr.lar sezeryan taraftarı hep acaba fatma hanımın bu konuya bakışı nasıldır?
Canım doğum fiyatlarını da sorup bilgi verirmisin bizeZaten haftada bir gidiyorum bu hafta sorucam bakalım bu farklılık niyeymiş merak ettim açıkcası
merhaba canım bende fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4 kilo dogdu bunuda dogurmaya korktugumu söyledigimde fatma hanım hep destek oluyo ilkini dıgurduysan dogurursun normal dogum yaparsan çok sevinirim falan diye konuşuyo hep bence senide destekler tabi bi aksilik olmazsa.
dogum fiyatlarını eşim sormuştu geçen hafta sezeryan 1000 normal 550 demişlerdi yanlış hatırlamıyosamCanım doğum fiyatlarını da sorup bilgi verirmisin bize
Dogumada iki kere zam geldi önce 850 idi 950 oldu sonrada 1000 bakalım daha gelicekmi.benim artık dogumum yakın ama sen dogurana kadar ne olur bilemem canım
Çok mu sık zam geliyo ki doğum fiyatlatınaDogumada iki kere zam geldi önce 850 idi 950 oldu sonrada 1000 bakalım daha gelicekmi.benim artık dogumum yakın ama sen dogurana kadar ne olur bilemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?