ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Arkadaşlar bugun ayten hanıma randevum vardı muaynesi 25tl olmuş 2hafta sonra 2li test icin gidicem 207 lira dediler siz nerde yaptırdınız testlerinizi

Arkadaşlar bugun ayten hanıma randevum vardı muaynesi 25tl olmuş 2hafta sonra 2li test icin gidicem 207 lira dediler siz nerde yaptırdınız testlerinizi
Anlamadıgım bişi var dr dan dr a degişiyomu muayne ücreti ben dün muayne oldum 20 tl di.nst artı 10 tl verdik.ben yaptırırken 165 tl idi ikili test.ayrıca devlet hastanelerinde ücretsizde yapılıyo

Aman buyukler hep unutmuş canim ya. Akillarinda kalan yarim yamalak seyleri anlatıyorlar sağlıcakla bir atlatsam bende. Aklimda deli sorular

Ozel gungorende yaptirdim ben 2liyi canimo zaman yalan olmasin 110 mu ne vermiştim. Belki zam gelmis olabilir ama medipole gore daha uygundu

Anlamadıgım bişi var dr dan dr a degişiyomu muayne ücreti ben dün muayne oldum 20 tl di.nst artı 10 tl verdik.ben yaptırırken 165 tl idi ikili test.ayrıca devlet hastanelerinde ücretsizde yapılıyo
Valla 2 hafta once bende 25 verdim ayten hanima. Onunuzde ki ay randevumu alirkende 25 diye belirtti gorevli telefonda. cidd3n doktordan doktora degisiyor mu ki sen hangi doktora gidiyorsun canim

Ne zaman yaptırmıstın sen testi hersey zamlandı bir anda muayne bende 20 tl diye gittim burdan duymustum 25 aldılar

Benim dr fatma hanım 20 tl verdim daha dün anlamadım gitti

Ne zaman yaptırmıstın sen testi hersey zamlandı bir anda muayne bende 20 tl diye gittim burdan duymustum 25 aldılar
Ben şu anda 36 haftalıgım çok oldu testleri yaptıralı ama daha dün muayne oldum ve 20 tl verdim nst ye baglandım oda ayrı para.dogumada iki kere zam geldi ben dogurana kadar daha gelmez umarım.

Ben şu anda 36 haftalıgım çok oldu testleri yaptıralı ama daha dün muayne oldum ve 20 tl verdim nst ye baglandım oda ayrı para.dogumada iki kere zam geldi ben dogurana kadar daha gelmez umarım.
Demekki doktor ücretleri farklı canım

merhaba arkadaşlar

fatma bilgehan da normal doğum yapan var mı acaba? Benim ilk doğumum normal doğumdu 4300 doğdu oğlum. Bundada 4 üstü gözüküyor ve dr.lar sezeryan taraftarı hep acaba fatma hanımın bu konuya bakışı nasıldır?

Merhaba canım.ben fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4000 kilo dogd
merhaba canım bende fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4 kilo dogdu bunuda dogurmaya korktugumu söyledigimde fatma hanım hep destek oluyo ilkini dıgurduysan dogurursun normal dogum yaparsan çok sevinirim falan diye konuşuyo hep bence senide destekler tabi bi aksilik olmazsa.

merhaba canım bende fatma hanımın hastasıyım benimde ilk oglum 4 kilo dogdu bunuda dogurmaya korktugumu söyledigimde fatma hanım hep destek oluyo ilkini dıgurduysan dogurursun normal dogum yaparsan çok sevinirim falan diye konuşuyo hep bence senide destekler tabi bi aksilik olmazsa.[/QUOTE]

teşekkürler canım benim gittiğim dr söyle bir açıklama yaptı ilk doğumda herhangi bir dikiş olmadığından esneme payı yüksek ancak 2. doğumda bir önceki doğumda atılan dikişlerden dolayı daha az esner bundan normal doğum değil sezeryan yapmakta fayda var dedi.
ama normalde duyduğumuz 2. doğumun herzaman daha kolay olduğuydu o yüzden kafam çok karıştı.

Bende geçen hafta gittiğimde kızlar ayten hanım 25 tl idi doktorlar arası farkmı var. Doğum fiyatlatını soran varmı yeni. O nekadar olmuş acaba

teşekkürler canım benim gittiğim dr söyle bir açıklama yaptı ilk doğumda herhangi bir dikiş olmadığından esneme payı yüksek ancak 2. doğumda bir önceki doğumda atılan dikişlerden dolayı daha az esner bundan normal doğum değil sezeryan yapmakta fayda var dedi.
ama normalde duyduğumuz 2. doğumun herzaman daha kolay olduğuydu o yüzden kafam çok karıştı.[/QUOTE]
Açıkcası ben ilkinde çok zorlandıgım için bu sefer
Canım doğum fiyatlarını da sorup bilgi verirmisin bize
dogum fiyatlarını eşim sormuştu geçen hafta sezeryan 1000 normal 550 demişlerdi yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…