ESENLER MEDİPOL HASTANESi

8 ay önce 440₺ vererek ayrılmıştım 550₺ de olsa sonuna kadar hak eden bir hastane. Gerçi orda bi kız vardı görevli bana alaturka wc kullan demişti onun yüzünden dikişlerim açılmıştı :)

Hang

Hangi doktorlara gittiniz ben dilek hanima gitmiştim hiç memnun kalmadim resmen benim psikolojimi bozdu çocuk gibi insanı azalıyor ve bidaha gitmedim kemseninde gitmesini onermem
Ben bi kere hazel hanıma muayene olmuştum 2.ye gittiğimde doğurttu beni :) 9 ay boyunca başka hastanede muayene oldum nasip medipolde doğurmak mış :)

Evhama hiç gerek yok emin olun. Doğum süreciniz güzel gidiyorsa bir akslik çıkmıyorsa, güzel bir doğum yaşatıyorlar doktorlara fazla takılmayın derim. Ebe ve hemşireler doğum sürecini başladığınızda çok önemli. Zeynep ebe var beni o hazırladı ve çok çok memnun kaldım onun o yumuşak bir şekilde bebeğimi karnımdan itelemesiyle dünyaya geldi bebeğim işini çok iyi yapıyor. Y yakuti

Hangi doktorlara gittiniz ben dilek hanima gitmiştim hiç memnun kalmadim resmen benim psikolojimi bozdu çocuk gibi insanı azalıyor ve bidaha gitmedim kemseninde gitmesini onermem
Arkadaşım dilek hanım ve hazel hanım ayrıldılar zaten hastaneden.herkesin memnun kaldıgı dr başka mesela ben fatma hanıma gidiyorum burdaki yorumlardan sert azarlar gibi konuşuyo diye bahsediliyodu ama ben gayet memnunum

Canım ben Burcu hanıma ıkınci defa muayene oldum.Evet cok yogun ama dunya tatlısı biri.Ogun onu beklerken bır hasta ıle tanıstım .Karsıdan pendıkten gelıyordu.Beklemeyi herseyi göze almıs.Daha ne olsun.Şimdi yardımcı doçent de oluyormus.Kapısı daha da yogun olur ama beklemeye değer.Ben tavsiye ederim.O harika ötesi mükemmel biri....

Kizlar burcu hanima randevu alicqktim ama tum randevulari doluymus tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi elif hanim nasil sizce giden varmi

ben ayten hanıma gittim çok iyi ilgileniyor çok memnun kaldım

Kizlar benim dr hazel hanim.. 3 ay evvel dogum yaptim. Okuduguma gore ayrilmis mi? Sasirdim ve uzuldum valla. Insallah bulabilirim onu cunku rutin ko trollerim icin bile ona gitmek isterim. Bilen varmi?

Kizlar benim dr hazel hanim.. 3 ay evvel dogum yaptim. Okuduguma gore ayrilmis mi? Sasirdim ve uzuldum valla. Insallah bulabilirim onu cunku rutin ko trollerim icin bile ona gitmek isterim. Bilen varmi?
işten ayrıldıgı gün nöbetçiydi bende tesadüfen sormuştum iştenmi ayrılcaksınız öle duydum diye evet bugün son gün dedi nereye başlıcaksınız diye sordum daha belli degil demişti

sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra çok kararsızım ya medicalde nur cansu hanıma gidiyordum o medipole geldi diye gideceğim ama sizlerinde beğendikleri aklımda kaldı

sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra çok kararsızım ya medicalde nur cansu hanıma gidiyordum o medipole geldi diye gideceğim ama sizlerinde beğendikleri aklımda kaldı
Canim doktorundan memnunsan ona devam et. Burcu hanim cok beğeniliyor ama cok yogun ben beklemeye gelemedim mesela randevu bulmakda zor zaten. Ayten hanima gidiyorum ama oda cok yogunlasti eskisi gibi hemen randevu bulamiyorum.
Nur hanimdan memnunsan ona devam et. Zaten dogumda kime denk geliriz Allah kerim

Burcu hanımla başladım çok tatlı kendisi :) sonra o yoğunluğa dayanamayıp hazel hanıma geçtim doğuma iki hafta kala hazel hanım gitti :) kısmet selma hanım dogurttu ne kadar stres olmuştum hamileliğin başından beri o doktor mu bu mu vs diye herşeyi okuruna bırakınca Rabbim ne güzel yardım etti :) selma hnma bikez muayene oldum hiç taninadigim diyalog içinde olmadigim halde güzel bir doğum oldu . Ben memnun kaldım .benle ilgilenen semra hemşireye selamlar Allah razi olsun okuyodur belki buraları belki KK üyesidir :)))) 7 şubatta doğum yaptım 1000tl verip ayrıldık şuan değişmedi fiyatlar

Bebeğin hayırlı olsun canım hastaneden memnun kaldınmı peki temizliği vs. nasıldı?

Bebeğin hayırlı olsun canım hastaneden memnun kaldınmı peki temizliği vs. nasıldı?
Çok sağol cnm bn çok memnun kaldım yine olsa yine oraya giderim . hemşireler çok ilgili mama vermiyorlar süt gelmesi için ellerinden geleni yapıyorlar . gecenin koru tam bir saat hemşire benimle birlikte bebek gogsumu alsın diye uğraştı .Allah biliyo bn o kadar sabredemeyip mama verirdim ama hemşire sağolsun bir saat boyunca uğraştı ve sonunda bebeğim tuttu ne kdr tesekkur etsem az .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…