ESENLER MEDİPOL HASTANESi

ahh canım hatrladım seni dua grubunda bırlıkteydık. cuma günü gittim knedi doktoruma iyi ki de gittim çok cana yakın.

yok canım daha değilim 54gün olmustu adet olmadım kist oluşmuş zaten bende pko var kistinde bir tanesi patlamış kanama yyapmış 3 cm de baska kıst oluşmuş. ilacabaşladık bakalım
Ayy anladim canim. Ins rabbim tez zamanda nasip eder

Malesef burdaki yorumlara.katilamayacagim burcu hanim icin cok iyi yazmissiniz neden iyi konusurken tamam kuzum abacim bitanem diyor bizede bu guzel geliyor aylarca gebelik takibine gittim bir kere ne kilo olctu nede tansiyon sozde gebelikte tansiyon cok onemli ya? Sonraki aylarda randevu almak imkansizlasti ocagin 24 unde aradim randevu alabilmek icin martin 9 una verdilaer dusunun ne ocagin son haftasi ne subat nede martin basi yok randevu yok neyse bekledim gidecegim 8 mart oldu bana telefon burcu hanim izin kullanicak randevular iptal 1.5 ay bekledikten sonra yaziklar olsn dedm sadece tabiki izin kullanabilir ama ona gore randevu verilseydi telefasi nasil olcak dedim isterseniz bos gunune vereyim dedi olur dedm 31 mart diyo benim dogumumda 24 mart gozukuyo dusunun yani hastalarini yari yolda birakan bir hastane ve doktor..

Merhabalar
Esenler medipolde hangi çocuk doktoru iyi bebeğimi götürmek istiyorum doktor tavsiyesi olan var mı acaba birde 1 aylık bebeğe hangi testleri yapıyorlar

Burcu hanıma bende randevu bulamıyordum çok sinir bozucu gerçekten o yüzden hastaneyi değiştirdim bağcılar medipol megada doğum yaptım nagihan hanımda çok memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim çok ilgili bi doktor

Medipol esenlerde çocuk doktoru tavsiyesi olan varmı kızlar acil

Merhabalar
Esenler medipolde hangi çocuk doktoru iyi bebeğimi götürmek istiyorum doktor tavsiyesi olan var mı acaba birde 1 aylık bebeğe hangi testleri yapıyorlar

Şimdi ben kendi doktorumuzu önereceğim ama mevzu Burcu hanımın mevzusuna dönecek diye korkuyorum açıkçası.

Bizim doktorumuz Sevinç Kaptan. Neden tavsiye ettiğimi de söyleyeyim. Çok sıcak ve de daha önemlisi mama, ilaç ve hatta kendi çıkarına göre yapılan kimi tedavi ve testler karşıtı bi doktor. Doğal,olması gerektiği gibi...

Burcu Hanıma da ben başlarken ertesi güne tık diye randevu bulabiliyordum. Ama ben ve diğer arkadaşlar tavsiye edip bu talebi arttırdık. Ve sonuç randevuları iptal edilen mutsuz ve haklı anneler...Haklısınız ama eskiden böyle değildi. Önemsediğimiz sadece tatlı dili değil insanlığıydı ki karnım burnumda bekletmediği çoktur. Bunu karnınız burnunuzda ağrıyla sızıyla sıra beklerken anlardınız. Ama tabii ki yapılan hoş değil sonnnn derece haklısınız. Ama burda öven çoğu kişi çoktan doğumunu yaptı zaten. Bizler giderken böyle değildi. Yine de herşey gönlünüzce olsun hayırlı doğumlar anne adayı arkadaşlarım...

Sevinç Hanım da hunharca dolmaz inşallah

Canım Burcu hanım gercekten yogun.Eger sabahtan gıtseydın durumu anlatsaydın zaten cok merhametlı bakardı.Ben gercı bugun muayene oldum ve cok beklemedım.Randevum vardı.Ama bekledıgım zamanlarda oldu.Kendısı gebelıgın son ıkı ayı tansıyon ıcın ıdrar tahlılı ıstıyor.Ben bugun ılkını verdım.Gebelık zehırlenmesı acısından.Kılo takıbı evet yapmıyor.Bunu sordugumda vıtamın vermıyorum oyuzden ıstah artmıyor cok dedı.Evet yogun maalesef ve bunu bız yapıyoruz.Ama deger bence.Bu kısının beklentısıne gore degısır.Doktor degıstırılebılır bu yogunluktan oturu

Ben 14 eylülde kendisiyle doğumumu yaptım canım eğer bana ithafen yazdıysan :) ben eskiden yoğun olmadığını, burada çok tavsiye edildiği için yoğunlaştığını söyledim sadece. Benim son haftalarımda (böbrek taşı düşürdüğüm için hep ağrılarım olurdu) sağolsun beni ya hiç bekletmedi yada fazla beklemedim öyle söyleyeyim. Merhamet duygusu gelişmiş biri...yoğunluğu bizler yüzünden. Herkes herkese tavsiye ediyor.
Ama yine de söylüyorum ki gerçekten çok haklısınız. Ne demek aylar sonraya randevu verip iptal etmek vs. Gerçekten çok can sıkıcı. Allah kolaylık versin tüm gebe arkadaşlara...

EDİT: Düzenliyorum canım galiba bana yazmamışsın mesajını 2. Defa okuyunca anladım. :) Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz zaten yoğunluğun sebebinin yine bizler olması açısından:)

Yok cnm sana yazmamıstım Senın bu yogunluga coktakılmadan dogurmana cok sevındım.Insallah bızlerede guzel dogumlar nasıp olur.Burcu hanım bu yogunlukta tum hastaları ıle tek tek ılgılenmeye calısıyo.Sadece dılı ıle degıl ılgısı merhametı sıcaklıgı ıle bızı baglıyor kendısıne.Cok durust.Mesela bugun gogus ucu kremı basladı bana.Gebe egıtımlerıne yonlendırıyo mumkun oldugunca.Daha ne yapsın.Ben memnunum kendısınden.Yogunda olsa bırakmam kendısını...

BEN FATMA HANIMA GİDİYORUM ÇOK MEMNUNUM 3. GİDİŞİMDİ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK BENİM KADAR SEVİNDİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ MEDİPOLDA SUİT ODA VAR MI BİLİYOR MUSUNUZ? DAHA ERKEN TABİ BUNLAR İÇİN AMA BİZİM SÜLALE KALABALIK

bende nur cansu hanıma devam edıyorum dün gittiğimde çok yorgundu ameliyattan geldi odaya bir girdim o halinden eser nasılsın kendini nasıl hissediyorsun enerji veriyor. yumurta takibi yaptırıyorum ben

Merhaba.arkadaslar 5 haftalik hamileyim.medipol hastanesine ilk defa gidecegim.memnun kaldiginiz kadin dogum doktorlarini yazarmisiniz.herkeze iyi gebelikler.

Perşembe günü dogum yaptım sezeryan 1000 tl normal 550 tl. Bu arada dr fatma bilgehandı ve çok memnun kaldım normal dogum yaptım
bende haziranda doğum yapacam ama benim ilk gebeligim tansiyon sıkıntım var sezeryan ihtimali yüksek bunun için sezaryen fiyatları da başka yerlerde 2000 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…