ESENLER MEDİPOL HASTANESi

bu kadar doğum yapılan bir hastaneye nasıl olurda hala epidural normal doğum yatırmazlar anlamıyorum benimde en büyük sıkıntım bu

Merhaba kızlar .Ancak fırsat bulup yazabıldım.Dun Burcu hanımın nobetıne gıttım ıkıncı defa.Ilkınde yogundu ama dun fecı yogundu.Insanlar sırf onun ıcın beklıyordu.Bırı vardı sekızıncı saate ıcerı gırdıYanımda bekleyen gebe sırf Burcu hanımla tanısabılmek ve belkı dogumuna bır hafta kala dogumunu gerceklestırmeyı kabul eder umuduyla gelmıs.Dun sok ıcındeydım.Dıger sok durumum ıse bukadar ınsana ve doguma ragmen yuzunde hep bır tebessum vardı.Isıne asık bır doktor.Insan onun yanında kendını guvende hıssedıyor.Herkes kendısıne muayenehane acmasını teklıf edecektı dun.Yada hastane degıstırmesını.Kendısı bana gore cok ozel bır doktor

BENDE FATMA HANIMA GİDİYORUM ÇOK MEMNUNUM BUGÜN ŞEHRUZ HANIMA GİTTİM O DA ÇOK TECRÜBELİ VE TATLIYDI

Ekstra 250₺ ücreti var vip odaların..
Her çarşamba gebe eğitimi var kızlar hastanede mutlaka katılın çok faydalı ben geçen hafta katıldım
Ay canim geçen sordum kimse cevap vermedi. Gene eğitimi ucretsiz mi ne zamnlar başlıyor. Neler anlatiliyor

Doğum yapan anneler kapiyi hastane süslüyor mu yoksa bizmi goturmemz lazm tulu süsü falan

Merhaba esenler medipol de sehruz hanim hakkinda bilgisi olan var mi acaba. Nasil bir dr

arkadaşlar merhabalar hepinize,
bende bugün selma hanıma gittim.bebeğimle ilk defa tanıştım bugün.6+4 günlük hamişim.fakat selma hanım fazla sessiz ve bilgi paylaşımında pek bulunmuyor.cok fazla içim ısınmadı.ultrason resmi bile zorla bitane çıkardı. dr değiştirmelimiyim bilemedim.ama çalıştığım için çok kalabalık bir dr bekleyemem.başka kimi önerirsiniz.
bu arada anne adayının yaptırması gereken tetkikleri istek yaptı. dışardan yaptırıp getirebilirsinde dedi.medipol tam 600 tl fiyat çıkardı şaka gibi yaa.sanki doğum mu yaptık. nedir böle.sizdende istemişmiydi dr unuz.
bu tahlilleri esenler kadın doğumda yaptıran varmı.kadın dogumcu bir dr a mı görünmem gerekiyor illa.

Canim cok fazla tahlil isteniyor bu donemde o yuzden ust uste yuksek geliyor. Esenler kadin doguma aile hekimligine git. Nukhet hanimdi sanirim ona numara veriyorlar. Sadece bu tahlilleri yaptircam doktorum istedi demen yeter. Sisteme girip seni laboratuvara gönderiyorlar
Doktorun sessizse degis cunku bir kere memnun degilsen devami gelecektir. Fatma hanim iyi diyorlar cokda kalabalik degil sanirim. Selma hanima 1 kere acile gittim fena degildi aslinda

Ay canim geçen sordum kimse cevap vermedi. Gene eğitimi ucretsiz mi ne zamnlar başlıyor. Neler anlatiliyor
Eğitim ücretsiz evet genel bütün bilgileri veriyor eğitimde 4 saate yakın sürdü ara verdik tabi yardımcılar vardı her gebeye uygulama gösterildi felan masaj suni sancı felan katılmanızı tavsiye ederim..
Oda süslemesi yok sadece kapı süsü ve şerbet veriyorlar

Cumartesi gördüm bende canım ben vip oda istiyorum inşallah müsait değil falan durumu olmaz camsız oda çok kötü evet

Aaa kapi susu goturmesek olur o zmn dmi canm

38. haftamdayim, gebeligin basindan beri Selma Ömüre gidiyorum, ben cok memnunum. Güler yüzlü ve kibar bir doktor, her kontrolde ayrintili sekilde bilgi veriyor , ultrasonda bebegin durumunu detayli sekilde anlatiyor ve sacma sorularima bile kibarca cevap veriyor.

ben burcu hanımdan randevu aldım sırf meraktan çok övmüş bazı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…