- 24 Şubat 2016
- 3
- 0
- 1
- 44
Doğum yapanlara o küçük odaları vereceklerini zannetmiyorum bebeğiyle o küçük odayı anneye tahsis etmezler. Ben gayet ferah bir odada kaldım boydan boya cam geniş oda falan. Fistül ameliyatı için yatışada o küçük odalardan birine yatırıldım çokta şikayet etmedim açıkcası idare ederdi. Ama bebekli biri için sıkıntıOdalar idare eder camsız oda var malesef bazıları büyüklüğü iyi bazıları çok küçük ve camsız boğulcak gibi ben bi gece yatış almıştım erken doğum riskim var diye odam çok küçük ve camsızdı
Canım ben geçenlerde bağcılar medipolde esra saraç a gittim çok memnun kaldımİstanbul'da iyi bir cilt doktoru arıyorum yardımcı olun arkadaşlar
Hangi doktordan randevu almak istedin ki canım ben ayten hanıma gidiyorum ve her istediğimde randevuyu alıyorum rahatcaHastanenin yoğunluğu gittikçe artıyor30-35 gün sonraya randevu almak can sıkıcı, bu durum fiyatlarının düşük olmasından mı kaynaklanıyor acaba
Burcu Hanım canmHangi doktordan randevu almak istedin ki canım ben ayten hanıma gidiyorum ve her istediğimde randevuyu alıyorum rahatca
Yine Burcu Hanım'la normal doğum yapmış biri olarak Burcu Hanım diyeceğim. Ama ilk sayfalarda Ayten ve Fatma Hanım'la normal doğum yapıp anlatanlar vardı. Kendilerini bilmiyorum o nedenle kıyaslayamam. Burcu Hanım'a gidebilirsen muhakkâk git. Doğum da 500 yada 550 sanırım, kulak misafiri olmuştum. Ben doğururken (Eylül 2015) 400 idi. Sezaryeni bilmiyorum. 900'e yakın olmalı. Doğum fotoğrafçısı da var. Kapı süsü ve şerbet doğum fiyatına dahil.arkadaşlar merhaba,
bu hastanede normal doğum yapan varmı. daha doğrusu hangi doktor normal doğum yanlısı.hastanenin doğum fotoğrafçısı varmı birde. normal doğum ve sezeryan ne kadarlar. en önemlisi dördüncü aya giricem hala doktorumu seçemedim.
Kendi doktorunuzu isterseniz ek ücret ödeyip çağırtabiliyorsunuz. O konuda bilginiz olsun.Merhaba kızlar esenler medipol üniversite hastahanesine daha önce 4 kere 4 ise farklı doktor olmasına rağmen hiç memnun kalmadigim halde birde doğum ücreti hakkında goruseyim dedim ve gittim muayene ücreti 20 tl ..
Gebe danışmanına yonlendirildim
Doğuma o anda mesaide hangi doktor varsa o giriyor..
Normal doğum 550
Zorunlu sezaryen 1000
İsteğe bağlı sezaryen 2500 tl
Fakat doğum sırasında + birşey yapılması gerekirse size yada bebeğe yada bebek doğduktan sonra size ve ailenizle görüşülmeden yapılır bu fiyatı faturanizda görürsünüz dedi hanimefendi... Ayrıca hediye olarak 1 sürahi lohusa şerbeti ve küçük kapı susunuz hastahaneden çıkana kadar kapinizda kalıyor..
Yeni dogan yogunbakim ünitesi yok. Ayrıca sizin içinde yoğun bakım yok ... Yogunbakimlik durumunuz olursa nisa hastahanesi medipol mega yada safa hastahanesine yonlendiriliyorsunuz bebeği devlet karşılıyor ama sizinkisini kendiniz karşılıyorsunuz.
Bu arada sırf öylesine bir soru sordum bebek kuvezi ölçüleri var mi diye bebek doğumda kuvezde getiriliyor ya e susleyecegiz ölçüsü lazım :) bana aynen sunu dedi gebe danışmanı hanımefendi böyle saçma sorular geleceğini tahmin ettiğim için emin olun elime metre alıp ölçtüm!!!! Bu saçmalık midir ?? Hanımefendi anne olmamış anlasilan.. benim gözümde medipol tamamen işi maddiyata dokmustur. Asla da orda doğum yapmam. Zaten doktorlarida çok ilgili değil emin olun devlet hastahanesinde yaparım doğumu daha iyi. Ordada hangi doktor nobetteyse o giriyor medipoldede. E medipolde ayrıca normal 550 ama fatura ne gelicek oda süprizkarar sizin...
inşallah devlete gittiğinizde piişman olmazsınız. doktor ve hemşirenin bağırmasına maruz kalmazsınız inşallah. hayırlı doğumlarMerhaba kızlar esenler medipol üniversite hastahanesine daha önce 4 kere 4 ise farklı doktor olmasına rağmen hiç memnun kalmadigim halde birde doğum ücreti hakkında goruseyim dedim ve gittim muayene ücreti 20 tl ..
Normal doğum 550
Zorunlu sezaryen 1000
Fakat doğum sırasında + birşey yapılması gerekirse size yada bebeğe yada bebek doğduktan sonra size ve ailenizle görüşülmeden yapılır bu fiyatı faturanizda görürsünüz dedi hanimefendi... Ayrıca hediye olarak 1 sürahi lohusa şerbeti ve küçük kapı susunuz hastahaneden çıkana kadar kapinizda kalıyor..
Yeni dogan yogunbakim ünitesi yok. Ayrıca sizin içinde yoğun bakım yok ... Yogunbakimlik durumunuz olursa nisa hastahanesi medipol mega yada safa hastahanesine yonlendiriliyorsunuz bebeği devlet karşılıyor ama sizinkisini kendiniz karşılıyorsunuz.
Bu arada sırf öylesine bir soru sordum bebek kuvezi ölçüleri var mi diye bebek doğumda kuvezde getiriliyor ya e susleyecegiz ölçüsü lazım :) bana aynen sunu dedi gebe danışmanı hanımefendi böyle saçma sorular geleceğini tahmin ettiğim için emin olun elime metre alıp ölçtüm!!!! Bu saçmalık midir ?? Hanımefendi anne olmamış anlasilan.. benim gözümde medipol tamamen işi maddiyata dokmustur. Asla da orda doğum yapmam. Zaten doktorlarida çok ilgili değil emin olun devlet hastahanesinde yaparım doğumu daha iyi. Ordada hangi doktor nobetteyse o giriyor medipoldede. E medipolde ayrıca normal 550 ama fatura ne gelicek oda süprizkarar sizin...
Ben Aralik ayında dogum yaptimMerhaba kızlar esenler medipol üniversite hastahanesine daha önce 4 kere 4 ise farklı doktor olmasına rağmen hiç memnun kalmadigim halde birde doğum ücreti hakkında goruseyim dedim ve gittim muayene ücreti 20 tl ..
Normal doğum 550
Zorunlu sezaryen 1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?