ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Uzun zamandır takipteyim, ilk kez yazayım dedim
Burda burcu Hanımdan çok bahsedilmış, evet çok tatlı dilli birisi ama randevu almak gerçekten çok zor, farklı doktorlara gormedigim için kıyaslama da yapamıyorum fAkat açıkçası randevu alıp beklemek için çok değer mi diye de düşünmüyor değilim

Burcu hanımda benım ıkı yakınım dogum yaptı.Ben de uzun ugraslar sonunda randevu alıp kendısını gorebılme fırsatım oldu.Arda diğer doktorlara gıttım randevu tarıhıme kadar.Karsılastırma fırsatım oldu ve gercekten cok fark var bence.Ama bu kısıden kısıye degısır acıkcası.Ikı yakınım okadar ovdukı dogum sırasındakı o anlarda kendısı cok sevecen yaklasmıs.Bır abla gıbı ellerınden tutumus.Dogum sonrası bebeklerın takıbınde de yardımcı oluyormus.Zaten kendısı kendı hastalarını sabahtan haftaıcı randevusuz bakıyor.O yuzden de randevu almak sıkıntı degıl .En azından benım ıcın.Ben kendısını cok sevıyorum ve cok memnunum.Daha once boyle bır doktor hıc gormedım....

Doğum yapanlara o küçük odaları vereceklerini zannetmiyorum bebeğiyle o küçük odayı anneye tahsis etmezler. Ben gayet ferah bir odada kaldım boydan boya cam geniş oda falan. Fistül ameliyatı için yatışada o küçük odalardan birine yatırıldım çokta şikayet etmedim açıkcası idare ederdi. Ama bebekli biri için sıkıntı

Hastanenin yoğunluğu gittikçe artıyor 30-35 gün sonraya randevu almak can sıkıcı, bu durum fiyatlarının düşük olmasından mı kaynaklanıyor acaba

Merhabalar bende neredeyse 11. haftamdayım. Esenler Medipolde Şehruz Soysal hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Açıkçası bana güven veriyor yaşı gereğince tecrübelerinden ötürü.
Bir müddettir hastaneyi takip ediyorum. Kadın doğum kısmından herkes çok memnun. Gebelik dersleri, doğum fotoğrafçısı da mevcut.
Bir mani çıkmazsa sonuna kadar devam edeceğimi umuyorum

Hastanenin yoğunluğu gittikçe artıyor 30-35 gün sonraya randevu almak can sıkıcı, bu durum fiyatlarının düşük olmasından mı kaynaklanıyor acaba
Hangi doktordan randevu almak istedin ki canım ben ayten hanıma gidiyorum ve her istediğimde randevuyu alıyorum rahatca

arkadaşlar merhaba,
bu hastanede normal doğum yapan varmı. daha doğrusu hangi doktor normal doğum yanlısı.hastanenin doğum fotoğrafçısı varmı birde. normal doğum ve sezeryan ne kadarlar. en önemlisi dördüncü aya giricem hala doktorumu seçemedim.

Kızlar sezeryan doğum da ameliyathane de mi hazırladılar doğuma acaba sonda fln ?

Yine Burcu Hanım'la normal doğum yapmış biri olarak Burcu Hanım diyeceğim. Ama ilk sayfalarda Ayten ve Fatma Hanım'la normal doğum yapıp anlatanlar vardı. Kendilerini bilmiyorum o nedenle kıyaslayamam. Burcu Hanım'a gidebilirsen muhakkâk git. Doğum da 500 yada 550 sanırım, kulak misafiri olmuştum. Ben doğururken (Eylül 2015) 400 idi. Sezaryeni bilmiyorum. 900'e yakın olmalı. Doğum fotoğrafçısı da var. Kapı süsü ve şerbet doğum fiyatına dahil.
Rabbim kolaylıklar versin,hayırlı doğumlar inşallah diyeyim şimdiden...

* * *

4 gün önce de 8 aylık oğlumu Esenler Medipol'de sünnet ettirdik sonunda.
Sorusu olanı cevaplayabilirim.
Hayırlı günler.

Bende uzun bıraradan sonra yazabıldım.Ben de Burcu hanımda normal dogum yaptım.Kendısı ıle mukemmel bır dogum gecırdım.Bana agrılarım sırasında tesellı olması ve sezeryan ısterken de az kaldı dıyerek benı motıve etmesi...O on numara bır doktor.Kızım da ben de onun sayesınde cok ıyıyız.Onun sayesınde normall dogum yaptım.Yoksa coktan sezeryan olmustum.Onu saatlerce kapıda beklememe, hastaneden cok yogun dıyıp donmeme herseye degdı.Gene olsa gene bekler gene onu bulurum

Merhaba kızlar esenler medipol üniversite hastahanesine daha önce 4 kere 4 ise farklı doktor olmasına rağmen hiç memnun kalmadigim halde birde doğum ücreti hakkında goruseyim dedim ve gittim muayene ücreti 20 tl ..
Gebe danışmanına yonlendirildim
Doğuma o anda mesaide hangi doktor varsa o giriyor..
Normal doğum 550
Zorunlu sezaryen 1000
İsteğe bağlı sezaryen 2500 tl
Fakat doğum sırasında + birşey yapılması gerekirse size yada bebeğe yada bebek doğduktan sonra size ve ailenizle görüşülmeden yapılır bu fiyatı faturanizda görürsünüz dedi hanimefendi... Ayrıca hediye olarak 1 sürahi lohusa şerbeti ve küçük kapı susunuz hastahaneden çıkana kadar kapinizda kalıyor..
Yeni dogan yogunbakim ünitesi yok. Ayrıca sizin içinde yoğun bakım yok ... Yogunbakimlik durumunuz olursa nisa hastahanesi medipol mega yada safa hastahanesine yonlendiriliyorsunuz bebeği devlet karşılıyor ama sizinkisini kendiniz karşılıyorsunuz.
Bu arada sırf öylesine bir soru sordum bebek kuvezi ölçüleri var mi diye bebek doğumda kuvezde getiriliyor ya e susleyecegiz ölçüsü lazım :) bana aynen sunu dedi gebe danışmanı hanımefendi böyle saçma sorular geleceğini tahmin ettiğim için emin olun elime metre alıp ölçtüm!!!! Bu saçmalık midir ?? Hanımefendi anne olmamış anlasilan.. benim gözümde medipol tamamen işi maddiyata dokmustur. Asla da orda doğum yapmam. Zaten doktorlarida çok ilgili değil emin olun devlet hastahanesinde yaparım doğumu daha iyi. Ordada hangi doktor nobetteyse o giriyor medipoldede. E medipolde ayrıca normal 550 ama fatura ne gelicek oda süpriz karar sizin...

Kendi doktorunuzu isterseniz ek ücret ödeyip çağırtabiliyorsunuz. O konuda bilginiz olsun.
Sadece Esenler Medipol değil tüm özeller bu mantıkla çalışıyor. Aksini iddia edemeyiz.
Benim doğumdan sonra kan değerim 6ya düşünce kötü oldum, kan verilmek zorunda kaldım ve bunu gayet de bize fiyat bilgilendirmesi yaparak söylediler. Sürpriz fatura gibi birşeyle de karşılaşmadık.
Yoğun bakım konularında haklısınız.
Onun dışında özellerin hepsi böyle. Tabii ki herkes parası cebinde kalsın ama çok sağlıklı ve konforlu bir doğum yapsın istiyor. Özellikle devlet hastanelerinden bu hizmeti bekliyor ama ne mümkün... Gidip bilmem kaç kadınla aynı odada sancı çekmek, erkek personelle muhatap olmak, temiz ve sağlıklı kelimelerinin yanından geçmeyen yerlerde bebeğiyle bulunmak isteyen orada yapabilir. Bunu haklarından bu saydığım berbat sebepler yüzünden mahrum kalan biri olarak yazdım. Keşke şartları böyle olmasa da hepimiz olması gereken şekilde yapsak doğumlarımızı kullanmak hakkımız olan devlet hastanelerimizde.
Hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallah...

inşallah devlete gittiğinizde piişman olmazsınız. doktor ve hemşirenin bağırmasına maruz kalmazsınız inşallah. hayırlı doğumlar

Ben Aralik ayında dogum yaptim
Öncesin de Ayten hanimin hastasiydim
Sancilarim gece basladi ve 4.55 te dogum yaptim
Burcu hanim nöbetciydi
Hasta bakici hemsire ve ebeden çok memnun kaldim çok guzel tatlilikla ilgilendiler
Mesai basladiktan sonra
Ayten hanim kontrolume de geldi odaya
Gayette ilgililer bana gore
Hamileligim boyunca beni gayet guzel her konu da aydinlattı
Gereksiz hicbir tahlil yaptirmadı
Ben hastaneden doktorumdan ve diger personellerden çok memnun kaldim

Epeydir yazmıyordum bu başlığa, ben yaklaşık bir ay önce bıraktım burada takibi, gidecek olanlar da iyi düşünsün, hele de ismi çok telaffuz edilen Dr ları daha da iyi düşünün, bir sekilde baslarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. hastane politikası çok kötü, sanırım fiyatlar diğer özellere göre çok uygun olduğu için gidenler mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…