Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba tüp bebek sürecine yeni girmiş biri olarak çok tecrübesizim Esenyurtta ziya kalem ve Selman Laçin ismini çok duydum. Tedavi olan olumlu olumsuz sonuç alan var mı veya hekim önerecek nerden nasıl başlayacağız bilmiyoruz. ( sorunumuz sperm sayımız 1 milyon )
Merhaba tüp bebek sürecine yeni girmiş biri olarak çok tecrübesizim Esenyurtta ziya kalem ve Selman Laçin ismini çok duydum. Tedavi olan olumlu olumsuz sonuç alan var mı veya hekim önerecek nerden nasıl başlayacağız bilmiyoruz. ( sorunumuz sperm sayımız 1 milyon )
Merhaba şans eseri aylar sonra mesajınızı gördüm tedavim ilkinde olumlu sonuçlandı ve ikizlerim neredeyse 1 yaşına girecekler umarım sizinde kucağınız doludur sevgiler