• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi arkadaşımı aldatıyor...

neymis bilgi=mutluluk degilmis.... agirligini kaldiramaycagimiz seyleri ogrenmeye hic yeltenmemeliyiz..kurcalamayacagiz... gecmis olsun. umarim sorunsuz kapanir bu konu..

Kızlar yazışmaları sildim...
Adam o lafı edince oral mevzusu tersledm zaten yavaş oldedim... Ve adama cvp vermedm. o fantazilerini saymaya başlayınca kapatalım bu konuyu iş çığrıından çıktı deyip kapatıp çıktım msnden...
O lafların üstüne cevap vermedim yani...
Onun bu noktaya gelmesine sebep olacak tek lafım şuydu: ne zaman ayrıldın eşinden dedi bende 1 yıl dedim.. o kadar zamandır hayatına kimse girmedimi dedi hayır dedim...
Oo çok uzun zaman olmuş özlemedinmi o işi dedi... ben de yorum yok dedim.. O kadar... Ve üstüne bunları yazmaya başladı ve bende kapatıp çıktım....Zaten tüm bu yazışmaları da sildim demin....

Arkadaşıma da hiç bişey demiycem... İşyerindeydim sonuçta birileri görebilir diye kr falan yapamadım diycem... Ben korktum, adamın günahını almayalım boşver diycem....

hhaaa aferim sana tatlim :1hug:a.s.

ya ashemez arkadaşına nasıl güvenirsin. kocası bu. ya derse kocasına.
sana kızdı bir gün yada boşboğazlık yaptı gitti yazıştığı kişinin sen olduğunu kocaya anlattı. adam seni tehdit ederse ,yada kocana söylerse. bak bu işin sonu hiç iyi değil. keşke yapmasaydın

Bende senin yazılarına helal diyorum

sadece eşten korktuğun için değil bence cevapların sende bu işin nerelere varacağını çooook güzel tahminn etmişsin.

walla satarlar yeterki karısı kocası kendisinden ayrılmasın die.

Birde olayın şu yönü var.Olurda o kandırılan adam intikam peşine düşebilir yada ne bileyim sarkıntı olabilir.
Bu yazışmaların devamı vardı,arkadaşın onları kaydetmemiş diyebilir..

Kımsenin özeline karışmamak lazım.kendi kocasına göz kulak olamıyorsa bu oyunlar nafile

Kızlar ne deseniz haklısınız, yaptım bir hata.. Salakça ama arkadaşıma hayır diyemedim.. Ve şimdi içim içimi yiyor.. Yok arkadaşım asla böyle bişeyi eşiyle paylaşmaz... O konudaona güvenim sonsuz.. Zaten bişey demedi yapmadı normal normal konuştu diyeceğim için o taraftan da sorun olmayacak yani.. tek çıkış yolu bunu buldum....
O benden kur yapmamı istemişti... Yapamadım diycem.... Hiiç bişey anlatmıycam... Israrla istersede evde eşim görür yanlış anlar, işyerinde de olmaz konuşamam diycem....

umarım ashemez umarım arkadaşın söylemez. dua et bunun için. eğer söylerse,senin başın çok kötü yanar

neymis bilgi=mutluluk degilmis.... agirligini kaldiramaycagimiz seyleri ogrenmeye hic yeltenmemeliyiz..kurcalamayacagiz... gecmis olsun. umarim sorunsuz kapanir bu konu..

Bence gene yanlis konusuyorsun tatlim neymis bilgi= baskasinin isine karismayacaksin!+ heleki kari koca arasina asla girmeyeceksin! +bir sonunun varsa kendin haledeceksin!+ esinden supheleniyorsan oturup konusup sorununu cozeceksin gormezcelikden gelmeyeceksin asla ve asla 3 maymun oynamiyacaksin+ sana ne yapimlasini istemiyorsan sende baskasina yapmayacaksin (esine) + chat yapmayacaksin daha uzar bu bilgi a.s.

Tamam bilgisayardan herşey silindi benim için bir tehlke kalmadı.. Arkadaşıı da ikna ederim, bana inanır... Ama adamın yaptığı yanına kar kalacak ona sinir oluyorum....
Boşversene canım ya sana ne.kar kalırsa kalsın.

resmen yem atmışsınız adama.erkekler yapmadıkları heyecanları merak ederler
Senin eşinde kolay bi lokma gelse belki o da hayır demez,bilemezsin.

ya ashemez arkadaşına nasıl güvenirsin. kocası bu. ya derse kocasına.
sana kızdı bir gün yada boşboğazlık yaptı gitti yazıştığı kişinin sen olduğunu kocaya anlattı. adam seni tehdit ederse ,yada kocana söylerse. bak bu işin sonu hiç iyi değil. keşke yapmasaydın
Kesin yapar zaten bunu arkadaşı

şimdi bu konuyu eşimle konuştum ,söylediği şey aynen şu ,o adam yapacağından değil ,karşısında

tepki vermeyen birini görünce sallamıştır,hadi gel buluşalım dese tırsar gelmez ,erkekler öyledir heyecan

peşindedir ama iş ciddiye binince kaçar dedi..

bana kalırsa ise herşeyi anlatmayın ,üzeri kapalı söyleyin ,sadece pas verdi filan deyin ..

Normal konuştu da deme benceee..

gelelim komplo teorilerine :)))

Bu arkadaşınla kocası ballı şeker gibiler diyelim.
Kızda kocasına iltifat etmek için zaten ben seni denedim.
Msn den kızlara kur yapmadın,aferim kocacım diyebilir :D

şimdi bu konuyu eşimle konuştum ,söylediği şey aynen şu ,o adam yapacağından değil ,karşısında

tepki vermeyen birini görünce sallamıştır,hadi gel buluşalım dese tırsar gelmez ,erkekler öyledir heyecan

bana kalırsa ise herşeyi anlatmayın ,üzeri kapalı söyleyin ,sadece pas verdi filan deyin ..
Demi Eylülcüm adam sallamıştır belki de.kaydirigubbakcemile2

sanaldan konuşunca bile tahrik olmuuştur kesin.bu zevki es geçmek istememiş.

Normal konuştu da deme benceee..

gelelim komplo teorilerine :)))

Bu arkadaşınla kocası ballı şeker gibiler diyelim.
Kızda kocasına iltifat etmek için zaten ben seni denedim.
Msn den kızlara kur yapmadın,aferim kocacım diyebilir :D

kizz beni burda kalpden oldurmekmi sitiyon zaten korktum arkadasimizin olayina sende yaa:roflol: valla olmaz degil , bu gibi seyler cok tehlikeli ama sende anlamisindir canim ashemez arkadasimiz esinden cok cekinmiyor :1no2:

bende esine katiliyorum

Kızlar şöyle düşündüm.. arkadaşıma eşin çok rahat konuşuyor diycem.. sohbet etti havadan sudan iycem ve kapatıcam...
Daha fazla uzatmıycam konuyu... adamla da konuşmıycam birdaha...bilgisayardan da silicem tüm yazışmaları... Eşim pek anlamaz bilgisayardan, kullanmaz da fazla zaten.. maç sonuçları gazetelere o kadar... girdi çıktısını bilmez yani.. Hemen siliyorum... Ve arkadaşıma da adamın sapıkça konuşmalarından bahsetmiycem.. Sadece çok rahat konuşuyor, ama ben daha fazla uzatmak istemiyorum boşver sende kurcalama diycem... Nasıl?

bencede öyle yapın rahat konuştu deyin sapıklıkları anlatmayın çünkü sonunun ne olcağı belli karışmayın bence :kahve:

darkcım bu konu yüzünden eşimle yaklaşık yarım saattir kritik yapıyoruz,sen olsan sende yaparsın demek ,o da bana sen sakın böyle şeylere bulaşma diyo falan filan..

kizz beni burda kalpden oldurmekmi sitiyon zaten korktum arkadasimizin olayina sende yaa:roflol: valla olmaz degil , bu gibi seyler cok tehlikeli ama sende anlamisindir canim ashemez arkadasimiz esinden cok cekinmiyor :1no2:

Hahahhaa dur canım gitme kalpten felan.

benim eşimde beni çok korkutmuştu walla kızım olduktan sonra kimseden korkum kalmadı
darkcım bu konu yüzünden eşimle yaklaşık yarım saattir kritik yapıyoruz,sen olsan sende yaparsın demek ,o da bana sen sakın böyle şeylere bulaşma diyo falan filan..
ayy yapmayın böle şeyler.Kendi huzurunuzu kaçırmayın.

Her erkeği bu konuşmalar sapıttırır kesinlikle.
birde en karısına aşık en sadık erkekler bile değişebilir.

ben kocamın mailinde buldum lise arkadaşıyla yazışmalarını, ki benim kocam bana deli divanedir.
aslada yapmazdı bu tarz şeyler ama şeytana uymuştu.
tabi seks felan yoktu konuşmalarda

Hahahhaa dur canım gitme kalpten felan.

benim eşimde beni çok korkutmuştu walla kızım olduktan sonra kimseden korkum kalmadı

ayy yapmayın böle şeyler.Kendi huzurunuzu kaçırmayın.

Her erkeği bu konuşmalar sapıttırır kesinlikle.
birde en karısına aşık en sadık erkekler bile değişebilir.

ben kocamın mailinde buldum lise arkadaşıyla yazışmalarını, ki benim kocam bana deli divanedir.
aslada yapmazdı bu tarz şeyler ama şeytana uymuştu.
tabi seks felan yoktu konuşmalarda

anaa ne yaptin o zaman yedirmedinmi o bilgisayari o kocaya:roflol: ben yapmam kocada yaparsa bir hal pc de yediririm o pcyi alim allah valla

Söledim nedir bu konuşmalar die.
ışte liseden arkadaşımla havadan sudan konuştuk gibi konuştu.
zaten sana söylemiştim demişti.

evet bana lise arkadaşım beni bulmuş demişti ama benim aklımma kız olduğu gelmemişti :)))

Kavga ettik biraz.Zaten aramız bozuktu.ben yazdırmıştım maili boşanma davasında ileride delil olarak onu kullancaktım :ddd

Eşim bi gün bulmuş sakladığım yerden yırtmış

Back
X