Eşi asker olan var mı ?

Yazıyı tam okuyamadınız sanırım 5 yıldan beri sevgiliyiz son dönemde kabul edildiğini öğrendik ve oda işi bırakıp bu mesleği seçti

tamam iste benim dediğime geliyorsunuz yani bu mesleği seçerken sizinle birlikteydi yani haberiniz vardı bu mesleğin sartlarini da biliyorsunuz istemiyorsaniz o zaman engel olsaydınız keşke

Valla ben sizin yerinizde olsam vazgeçirirdim.Eşim askerdeyken uzman çavuşu aklına girmiş asker ol sınavlar var vs diye,beni aradı bi hevesliki kafaya koymuş olucak asker,belki kızanlar olur bana ama anında atarım nişanı dedim,birdaha lafını açmadı,benim derdim terör olayı vs değildi ecel insanı heryerde bulur İst da terör yokmu alası var,ben şehir şehir,köy köy gezemem.
Size rabbimden kolaylık diliyorum.

Zor olan evliyken o çileyi çekmek, belar gibi yaşamaktı beklesek her ikimiz için daha kolay olurdu ki ailelerinizin de böyle bi olaya sıcak bakacağını sanmam

3000 tl için savaşa gidilmez bence.

Çoğu para için yapmıyo canım, yoksa dediğin gibi hangi miktar cana eşdeğer olabilir, gönüllü giden 400 özel harekatçının haberi vardı geçen,bu aşkla yapılabilecek bi iş, adanmışlıkla, arkadaşımız var cizrede, şehit oluyo arkadaşları inşallah bana da nasip olur diyo ve bu şov değil cidden inanarak söylüyo bunu

hergün şehit haberi alırken bu kararı snaırım kk vermemeli sizin hayatınız nişanlınız seçim yapsın ...

Benim eşimde özel harekatçı canm iki ay yoktu 10 günlüğüne izne gönderdiler yine gitti. Ne zaman gelir belirsiz üç dört aydır gelemeyn var benim eşimde ister şehitliği keşke olabilsem herkese nasip olmuyor der. Hangi para benim bi buçuk yaşında kızımın baba ditti diye ağlayarak üzülmesine eşdeğer olur.benim için bugün Cizreden,silopiden,surdan kaçan yarın cephedende kaçar

Kesinlikle katılıyorum benim eşim de subay zor şartlarda çalışıyorlar Rabbim hepsini korusun

Canm bilmiyorum ya ülke bu haldeyken ben her türlü rahat olamam. Ölüm zaten her türlü var hiç ummadık yerden geliyor

Kızlar konuştum ailemlede konuştum biraz kafaları karıştı ama sanırım anlayışlı olucak gibiler zira zor komutanları bile gidin görün zaman geçirin bakın evlenicek olanlar beklesin falan dedi ama benimki kararlı yapalım diyor sürekli erteledik dedi ondan tarihleri kararlaştırdık gelince gün alıcaz eğer şartlar kötü olursa benim dediğim gibi yapıcaz ben ailemle kalıcam tatillerde yanına gidicem zaten 2 yıl sonra tahin isteyebiliyormuş ama eğer şartlar iyiyse onunla gidicem ...

Öyle tabi insanlar kendilerini adıyorlar
Ama ben ne o kadar vatanseverim ne de milliyetçi. Allah oradaki herkese güç sabır cesaret versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…