Yazıyı tam okuyamadınız sanırım 5 yıldan beri sevgiliyiz son dönemde kabul edildiğini öğrendik ve oda işi bırakıp bu mesleği seçti
Zor olan evliyken o çileyi çekmek, belar gibi yaşamaktı beklesek her ikimiz için daha kolay olurdu ki ailelerinizin de böyle bi olaya sıcak bakacağını sanmamAma bizim çok uzun oldu 5 yıl oda beklemek istemiyor evli olursak gidip gelmem yanında kalmam sıkıntı yaratmaz ki sizde yazdınız zordu diye ve başka bir arkadaşta ordaki üni karışık diye yazdı ne yapayım ben şimdi 10 yıl bekleyeyim toplamda ki artık sevgilim beklemek istemiyor
maalesef seneyede olmuyor 4. Sınıfta geçiş olmuyormusHadi ya tüh beklmek zoruda kaldın desene ama seneye oluyor en azından buda bişey canım benimde seneye anca oluyo tam denk geliyor ama çok kararsızım ünide bile olaylar çıkıyomuş
evetHadi ya canım sen ordamı yaşıyosun ? Of ya
3000 tl için savaşa gidilmez bence.
Benim eşimde özel harekatçı canm iki ay yoktu 10 günlüğüne izne gönderdiler yine gitti. Ne zaman gelir belirsiz üç dört aydır gelemeyn var benim eşimde ister şehitliği keşke olabilsem herkese nasip olmuyor der. Hangi para benim bi buçuk yaşında kızımın baba ditti diye ağlayarak üzülmesine eşdeğer olur.benim için bugün Cizreden,silopiden,surdan kaçan yarın cephedende kaçarÇoğu para için yapmıyo canım, yoksa dediğin gibi hangi miktar cana eşdeğer olabilir, gönüllü giden 400 özel harekatçının haberi vardı geçen,bu aşkla yapılabilecek bi iş, adanmışlıkla, arkadaşımız var cizrede, şehit oluyo arkadaşları inşallah bana da nasip olur diyo ve bu şov değil cidden inanarak söylüyo bunu
Kesinlikle katılıyorum benim eşim de subay zor şartlarda çalışıyorlar Rabbim hepsini korusunBenim eşimde özel harekatçı canm iki ay yoktu 10 günlüğüne izne gönderdiler yine gitti. Ne zaman gelir belirsiz üç dört aydır gelemeyn var benim eşimde ister şehitliği keşke olabilsem herkese nasip olmuyor der. Hangi para benim bi buçuk yaşında kızımın baba ditti diye ağlayarak üzülmesine eşdeğer olur.benim için bugün Cizreden,silopiden,surdan kaçan yarın cephedende kaçar
Canm bilmiyorum ya ülke bu haldeyken ben her türlü rahat olamam. Ölüm zaten her türlü var hiç ummadık yerden geliyorZor canım çok zor benim eşim iki yıl vanda 5 yıl siirtte yaptı şimxi batıdayız tekrar doğu tayincisi olduk insan tükeniyor psikolejisi bozuluyor param az olsun kafam rahat olsun artık diyorum ölüm heryerde ama göz göre görede ateşin altına yollamak insanın zoruna gidiyor
Tez zamanda biter de kavuşurız eşlerimize inşallahGirlboymom .!.:Kesinlikle katılıyorum benim eşim de subay zor şartlarda çalışıyorlar Rabbim hepsini korusun
Hadi yamaalesef seneyede olmuyor 4. Sınıfta geçiş olmuyormus
Gerçekten şu zamanda bile sıkıntılımı üniverstede eğitim falan
Çoğu para için yapmıyo canım, yoksa dediğin gibi hangi miktar cana eşdeğer olabilir, gönüllü giden 400 özel harekatçının haberi vardı geçen,bu aşkla yapılabilecek bi iş, adanmışlıkla, arkadaşımız var cizrede, şehit oluyo arkadaşları inşallah bana da nasip olur diyo ve bu şov değil cidden inanarak söylüyo bunu
Öyle tabi insanlar kendilerini adıyorlar
Ama ben ne o kadar vatanseverim ne de milliyetçi. Allah oradaki herkese güç sabır cesaret versin.
Canım sen eşinden uzakmısınT
Tez zamanda biter de kavuşurız eşlerimize inşallah
Gerçekten şu zamanda bile sıkıntılımı üniverstede eğitim falan
Evet canım yol gözlüyorumCanım sen eşinden uzakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?