Eşi asker olan var mı ?

Canım benim ya çok zor dimi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun beklenen içinde bekleyen içinde oldukça zor Ertelediniz dimi nişan düğün falan ?
Aynen oyle canim subat tatilinde istiyorduk ama irak isi cikti iste .iraktan doner donmez yapicaz allah kismet ederse . 6 ay diye gitti 2 ay bitti iste canim insallah gelir sag salim

Bence yanlis bir karar canim sendr git esinin yanina daha zaman var insallah orda durumlarda duzelir o zamana . Ailelerin birbirinden ayrilmalari bana yanlis gelio acikcasi o zaman neden evleniliyorki

bana okuyup tatilde evli olmak pek mantıklı gelmedi, eşimle ilk evlendiğimizde doğuya gittik haftada bir kere belki görüşebiliyorduk hep yalnız kaldım çok zordu.

Biz zaten epey bir zaman ayrı kaldık zaten ben sürekli gidip gelicem yanına ve ben kendim için korkmuyorum sadece orda yanlız olucam kimseyi tanımıyorm tek başıma bir evde o belki göreve çıkıcak akşamları bile eve gelemicek

Yazıyı tam okuyamadınız sanırım 5 yıldan beri sevgiliyiz son dönemde kabul edildiğini öğrendik ve oda işi bırakıp bu mesleği seçti

Canım bu durumda olan bi sen değilsin ben şu an evde tekim ve hamileyim. Allah korusun bişey olsa eşim görevde ama sevgim sayesinde gözüm hiç bir şey görmüyor. Seven katlanır sahiplenir. Bence iyi düşün

Evet işte bende bundan ötürü okulu taşımasam mı diyorum ya kararsız kaldım

Hadi ya canım sen ordamı yaşıyosun ? Of ya

bana okuyup tatilde evli olmak pek mantıklı gelmedi, eşimle ilk evlendiğimizde doğuya gittik haftada bir kere belki görüşebiliyorduk hep yalnız kaldım çok zordu.
Ama bizim çok uzun oldu 5 yıl oda beklemek istemiyor evli olursak gidip gelmem yanında kalmam sıkıntı yaratmaz ki sizde yazdınız zordu diye ve başka bir arkadaşta ordaki üni karışık diye yazdı ne yapayım ben şimdi 10 yıl bekleyeyim toplamda ki artık sevgilim beklemek istemiyor

Canım bu durumda olan bi sen değilsin ben şu an evde tekim ve hamileyim. Allah korusun bişey olsa eşim görevde ama sevgim sayesinde gözüm hiç bir şey görmüyor. Seven katlanır sahiplenir. Bence iyi düşün
Orası öyle ama orası karışıkmış ben orada okula bile gidemicem boykotmuş terörmüş derken yanlız kalmayıda geçtim zatne millet orayı bırakıp kaydını batıya aldırıyor Yada donduruyolar

Keşke bu işi bıraksa.
Ama tuncelide terör olayı yok sadece şu durum var nişanlını oradan olay olan yerlere görevli gönderebilirler. Çünkü şuan çatışma olan yerlere civar birliklerden takviye var yoğun biçimde. Inşallah oralara yollamazlar

Hadi ya tüh beklmek zoruda kaldın desene ama seneye oluyor en azından buda bişey canım benimde seneye anca oluyo tam denk geliyor ama çok kararsızım ünide bile olaylar çıkıyomuş

Evet oda öyle söyledi takviye olarak gidebilirlermiş bursadan baya birlik gitmiş nerdeyse tamamı of bilmiyorum ya

Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun. Sadece sevgilini üzme yazık oralarda aklı karışmasın

Canım yalnızlıktan korkma lojmanda kalırsın büyük ihtimal ve oradaki ortamı anlatamam çok güzel dostluklar oluyor aile gibi oluyorsun bağlanıyorsun. Tabiki aile özlemi bi başka.
ama eşinin yanında huzurla uyursun. Sabah ona kahvaltısını koyarsın akşam yemeğimizi yer güler oynarsınız. Bence eşinin yanında ol her zorlukta işte ozaman evliliğin kıymeti olur.
Unutma gemiyi önce fareler terkeder.
Doğuda olaylar çıkınca birçok eş kocasını bırakıp memleketine döndü ama biz bırakmayız.
Her akşam saatinde ebine dönsün diye dua eder yolunu gözleriz. 5 dk geç kalsa telaşa düşeriz birşey mi oldu diye. Ulaşamazsak arkadaşlatın eşlerini devreye sokarız.
Bence eşinin yanında ol :)

Şuan yazından etkilenmedim desem yalan olur helal kız sana peki üniyi napıcam boykot falan var diyorlar ünide sıkıntılıymış epey bi Dersler falan

Şuan yazından etkilenmedim desem yalan olur helal kız sana peki üniyi napıcam boykot falan var diyorlar ünide sıkıntılıymış epey bi Dersler falan
Inan oralarda üni.de hocalar yardım eder gider konuşursun. Bak kaç aydır ailemşn yanına gitmiyorum gece gündüz çatışma sesi dinliyoruz. Yerde yatıyoruz emekliyoruz hatta şöyleki merminin geçiş seslerini duyuyoruz cuv cuv diye :)
Velhasıl iyi günde kötü günde kocamızın yanındayız :) çok şükür. Allah yardımcıNız olur. Şimdidn mutluluklar dilwrim. Bu olaylarda tez zamanda biter inşallah. Allah askerimizi polisimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…