Ay gülmekten öldümbiran yazdığını okurken ay ben bunu ne zaman yazdım dedim aynı şeyler yaaa bnmki ilk ay ki denemede üşüttüm dedi hep uyudu zar zor denedik tutmadı
2. ayki denemede tansiyonu yükseldi
3. ayda ytorgunluktan hep uyudu ama ben bu sefer hiiiçç yumurtlama vs.. demedim hiç sesimi çıkartmadım bakalım beklemedeyim
işte ben artık evlenenlere hemen çocuk yapın diyorum çünkü evlendiğin ilk aylar zaten sürekli yapıyorsun
ama aradan böyle 1 yıl geçtimi ovulasyon gününe denk gelsin diye uğraşıp duruyoruz
valla ben ne yapacağımı şaşırdım da bi fikri olan varsa söylesin,
kırmızı gecelikler falanmı alsam
Eşim ve ben yaklaşık 3 4 yıl kadar çocuk düşünmüyorduk...Orada burada gördüğümüz yaramaz veletlerden gına geliyor evli arkadaşlarımızı çocuklarına tahammül edemeyip görüşmüyorduk..
Aslında ben çocuk severim ama eşim beni çocuk konusunda biraz kötü düşünmeye yöneltmiş olsa gerek..
Geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim..Plansızdı ve büyük sürpriz oldu..
Eşim başta çok şaşırdı "ne yapalım 9 ayımız var daha bir şekilde bu fikre alıştırırız kendimizi" dedi..
Ben hala muallaktaydım...Aradan 2 gün geçti bebek konusu evde büyük bir kavgaya dönüştü aldırmam konusunda ısrar ediyor benimle kesinlikle konuşmuyordu..Bir kaç gündür öylece yatıyorum yatakta duygularım mahvolmuş durumda..Annem gelıyor gdiyor yemek yapıyor ve benim için çok üzülüyordu..
Bende durmadan dua ediyordum..Hamilelik psikolojisini kaldıramadım..
Neyseki dün annem eşim ben konuştuk ortak bir noktaya vardık gibi görünüyor...
Ben bu çocuğu doğurmak istiyorum ve Allah izin verirse doğuracağım..
Eşinizin çocuk istememesinin altında yatan sebepleri bence biraz düşünmelisiniz..
Dün annem eşim ve ben bir araya gelip ne yapacağımız konusunda konuştuğumuzda aslında istememesinin sebepleri açıkça ortaya döküldü..Bazı endişelerini tam olarak ortaya dökmesede ben gayet iyi anladım..
Eşim iyi bir baba olamayacağından korkuyordu..
Çünkü iyi bir anne babası kısacası ailesi olmamıştı...
Sonuç olarak 3 5 gün beni pskikolojik olarak çökeltti..
Bu konuda aileden bilinçli birinin yardımı alarak veya bir uzmana danışarak yardım almanızı öneririm..
bi arkadasımızz ikinciye hamile. hiçç istemiolarmıss ama nasılll becerdiyse o tarihlerde yanlıslıkla hapı içmeyi untmuss bi günn( yalann bence özelikle 1 hafta içmedi) hamile kalıvermişş. e oluncada aldıramamıslar....
işte ben artık evlenenlere hemen çocuk yapın diyorum çünkü evlendiğin ilk aylar zaten sürekli yapıyorsun
ama aradan böyle 1 yıl geçtimi ovulasyon gününe denk gelsin diye uğraşıp duruyoruz
valla ben ne yapacağımı şaşırdım da bi fikri olan varsa söylesin,
kırmızı gecelikler falanmı alsam
Ay ben ne kırmızılar giydim :78:
Ya ben evleneli 2.5 seneyi geçti ne kadar salakmışım başından beri çocuk istemeyerek diorum 2 sene hamile kalcam korkusundan öldüm öldüm dirildim aptal kafam yaaaaa
yaa ben zaten kaç ay ikna etmeye uğraştım, korunuyodu kendisi, neyse korunmayı bıraktı ama şimdi hiç yapmıyo kökten korunuyo
neyse şaka bi yana yapıyo tabi de canı istediği zaman, ne ovulasyonumdan haberi var ne benden
bende istemiyorum eşim deli gibi isityo...ve benin aklım çıkıyo hamile kalcağım die..evliliğimiz daha çok yeni gibi geliyo gerçi 7.ayımızın içindeyiz...birde maddi olarak kendimizi hazır göremiyorum bir türlü...eşimde bi şekilde hallederiz...para zaten olmayınca olmuyo ertelemeyelim dio...bilemiyorum şimdi sizde böle diyince bi garip oldum...acaba dediğiğiniz gibi yapı ardan mı çıkarmak ...yaş ilerleyince tahammül daha mı azalır..bilemedimki ben:44:
Ölümüne kankayızzzzzzzzzz
o zaman birlilte hain planlar yapalım kocalarımızı baştan çıkarmak için
ben 29 yaşındayım hamilelik doğum derken 30 olucam yaşın gençse çok üzülme benim yaşımda ilerlio
ondan ne kadar aptalmışım diyorum hadi ilk sene düğün borcu vs.. ödedikte 2. sene ne halt etmeye istemedim anlamıorum
ayy benimkide öyle, burnundan kıl aldırmıyor
gel cezerye alalım sana diyorum gel keçiboynuzu alalım diyorum, benim öyle şeylere ihtiyacım yok diyor
ama her gün yorgun,hergün uyuyor
benim yaşım 23 eşimin yaşı 24.
evliliğimizin ilk ayı eşim kendisini hazır hissetmediği için çocuk istememişti.
ikinci ay benim zoraki ısrarlarım yüzünden korunmayı bırakmıştık ve hamile kalmıştım.
çocuk istemeyen eşim 2 aylık bebeğe oyuncakalr almaya,bebek odası hakkında konular konuşmaya başlamıştı.
ancak bebişimi kalp durması sonucu 3 aylıkken kaybettim.
2.5 ay önce kürtaj oldum.
eşim kürtajdan sonraki ilk ilişkimizde şimdiden söyleyeyim çocuk felan istemiyorum dedi.
çok kötü olmuştum.biraz durumumuzu düzeltelim dedi.
bayağı uğraştım.geçen ay ovul.günümden sonra bebiş için çalışmaya başladık.(benim ısrarımla)
istediği birşey olmuştu.onu öğrendiğimde müjdemi isterim demiştim o günde regl günüme denk gelmişti.
eşimde hamile kaldığımı zannetmiş önce.ancak diğer konu hakkında olduğunu söyleyince ses tonu felan değişti.
eşimin evli arkadaşlarının hepsinin çocuğu var.
inş. Rabb'im bütün isteyenlere en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bebiş verir.
ay her doktorada güvenilmio demek. benimm babamın ikinci eşine normal yoldan kalamazsın kanalların cok dar vs dediler. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıstı 34 yasında... allahtann umutt kesilmez demekki. vercekse verio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?