.....esi bebek istemeyenn var mı acaba........

işte ben artık evlenenlere hemen çocuk yapın diyorum çünkü evlendiğin ilk aylar zaten sürekli yapıyorsun
ama aradan böyle 1 yıl geçtimi ovulasyon gününe denk gelsin diye uğraşıp duruyoruz
valla ben ne yapacağımı şaşırdım da bi fikri olan varsa söylesin,
kırmızı gecelikler falanmı alsam

ayy ben rengarenkk oldum. kırmızıyla alakası yokk bununn.. tembellikk yapıpp arkasını dönmüo ama hapını içtinmii die soruoo... veee ne odunn oldunn sen yaaa .... die baslayann tartısma

bi arkadasımızz ikinciye hamile. hiçç istemiolarmıss ama nasılll becerdiyse o tarihlerde yanlıslıkla hapı içmeyi untmuss bi günn( yalann bence özelikle 1 hafta içmedi) hamile kalıvermişş. e oluncada aldıramamıslar....

Canım öncelikle Sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almanı diliyorum. Ben şunu anladım babalık o çocuk baba demeden oluşan bir olgu değil ben hamile kalmaya çalışıyorum hergünüm bebişimle ilgili hayallerle geçior eşimin ise umru değil doğsada oluur doğmasada olur. Senin eşinde onu kucağına lınca helede hareketlenince değme babalara taş çıkartacak gör bak.

Ben de anne baba ayrı oldukça feci bir ailede büyüdüm annemle iletişimim son 1 senedir hiç yok babamla ise telde bir iki geyik o kadar ama benim tek duam Allahım kendi ailem gibi olmayayım ben gerçekten evladını seven bir anne olayım sen içimden bu heyecanı bu sevgiyi bu isteği alma... Eminim eşinde benim gibi hissedecek

Birde şöyle bir sorun var bnm eşimin anne babası çocuk sevmior torun bile istemior (3 çocukları var) eşim hep acaba bende babam gibi sert ters birimi olcam der bende çok katı bir babanın kızıydım bendede aynı korkular var belki eşinde böyle düşünüyordur

çok karışık yazdım ama umarım eşini ve beni anlamışsındır

yaa ben zaten kaç ay ikna etmeye uğraştım, korunuyodu kendisi, neyse korunmayı bıraktı ama şimdi hiç yapmıyo kökten korunuyo
neyse şaka bi yana yapıyo tabi de canı istediği zaman, ne ovulasyonumdan haberi var ne benden

Ay ben ne kırmızılar giydim :78:
Ya ben evleneli 2.5 seneyi geçti ne kadar salakmışım başından beri çocuk istemeyerek diorum 2 sene hamile kalcam korkusundan öldüm öldüm dirildim aptal kafam yaaaaa

Ay ben ne kırmızılar giydim :78:
Ya ben evleneli 2.5 seneyi geçti ne kadar salakmışım başından beri çocuk istemeyerek diorum 2 sene hamile kalcam korkusundan öldüm öldüm dirildim aptal kafam yaaaaa

bende istemiyorum eşim deli gibi isityo...ve benin aklım çıkıyo hamile kalcağım die..evliliğimiz daha çok yeni gibi geliyo gerçi 7.ayımızın içindeyiz...birde maddi olarak kendimizi hazır göremiyorum bir türlü...eşimde bi şekilde hallederiz...para zaten olmayınca olmuyo ertelemeyelim dio...bilemiyorum şimdi sizde böle diyince bi garip oldum...acaba dediğiğiniz gibi yapı ardan mı çıkarmak ...yaş ilerleyince tahammül daha mı azalır..bilemedimki ben:44:

Ölümüne kankayızzzzzzzzzz

ben 29 yaşındayım hamilelik doğum derken 30 olucam yaşın gençse çok üzülme benim yaşımda ilerlio
ondan ne kadar aptalmışım diyorum hadi ilk sene düğün borcu vs.. ödedikte 2. sene ne halt etmeye istemedim anlamıorum

o zaman birlilte hain planlar yapalım kocalarımızı baştan çıkarmak için

Benim arkadaşlarım el attı olaya doğum günümde ne hediyeler geldi anlatamam Ama tam ovulasyon döneminde adam hastalanıor ayyy daral geliorr geçen ay dedim koycam seni kapının önüne ne çürük adamsın yaaa dedim

Birde benim eşim çok dalga geçti bu yumurtlama dönemiyle banane yumurtlamadan ben osmanlı torunuyum falan dedi gördük işte osmanlıyı 3 aydır gerilemede

ayy benimkide öyle, burnundan kıl aldırmıyor
gel cezerye alalım sana diyorum gel keçiboynuzu alalım diyorum, benim öyle şeylere ihtiyacım yok diyor
ama her gün yorgun,hergün uyuyor

bende 27'ye giricem..aynen dediğiniz gibi düğün borcu..destek yok kendi denizimide yüzüyoruz yani...biraz ondan korkuyorum...ama endişelenmeyin..benim büyük eltim 6 sene çocuk sahibi olamadı..sonra tedaviyide korunmayı bıraktı nasıl sa olmuyo die ve sonra hiç istemedi...sorumluluğu büyük, yok hayatım alt üst olacak falan die.. ve bir anda hamile kaldığını öğrendi...31 de hamile kaldı..32'de doğurdu çok şükür bebeğimizde çok sağlıklı..bir de doktaot senin kesinlikle çocuğun olamaz demişlerdi kadına..allah çok büyük diyebiliyorum sadece

ay her doktorada güvenilmio demek. benimm babamın ikinci eşine normal yoldan kalamazsın kanalların cok dar vs dediler. korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıstı 34 yasında... allahtann umutt kesilmez demekki. vercekse verio yani

aynen allahın işi diyorum ben...evliliklerinin ilk dönemlerinde gitmedikleri doktor kalmadı..en son tüp bebek falan yapalım dediler ama o zamanki bütçeleri yetmedi sonra vazgeçti eltim...hatta hamile kalmadan önce hiç istemiyodu..çünkü çok yıpranmıştı...bu seferde kayınbiraderim çok istiyodu...allh verince veriyo işte...

benim yaşım 23 eşimin yaşı 24.
evliliğimizin ilk ayı eşim kendisini hazır hissetmediği için çocuk istememişti.
ikinci ay benim zoraki ısrarlarım yüzünden korunmayı bırakmıştık ve hamile kalmıştım.
çocuk istemeyen eşim 2 aylık bebeğe oyuncakalr almaya,bebek odası hakkında konular konuşmaya başlamıştı.
ancak bebişimi kalp durması sonucu 3 aylıkken kaybettim.
2.5 ay önce kürtaj oldum.
eşim kürtajdan sonraki ilk ilişkimizde şimdiden söyleyeyim çocuk felan istemiyorum dedi.
çok kötü olmuştum.biraz durumumuzu düzeltelim dedi.
bayağı uğraştım.geçen ay ovul.günümden sonra bebiş için çalışmaya başladık.(benim ısrarımla)
istediği birşey olmuştu.onu öğrendiğimde müjdemi isterim demiştim o günde regl günüme denk gelmişti.
eşimde hamile kaldığımı zannetmiş önce.ancak diğer konu hakkında olduğunu söyleyince ses tonu felan değişti.
eşimin evli arkadaşlarının hepsinin çocuğu var.
inş. Rabb'im bütün isteyenlere en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bebiş verir.

ayy benimkide öyle, burnundan kıl aldırmıyor
gel cezerye alalım sana diyorum gel keçiboynuzu alalım diyorum, benim öyle şeylere ihtiyacım yok diyor
ama her gün yorgun,hergün uyuyor

Ay allahımmmm kader ikizimmisin ne bende pestil aldım yiyemem dedi cevizli sucuk aldım kustu zaten çok yemek ayıırır bir tabak yemeği mıy mıy mıy yer.
dr a gittik dr diorki yorgunluk halsizlik varmı yok dior çıktık odadan öldürcektim az daha sölesenee dedim her akşam 9da uyuyakalıor en geç 23tür uyku vaktimiz tek derdi uyumak birde ayy heryerim ağrıor diordu o ara ama anladım ki derdi banaymış dr a hiç şikayette bulunmadı

İnşallah olur canım ama sen kendini toparladınmı vücudun hormonlarıın oturdumu dr la konuştunmu eşinden önce bir kendine baktır canım zor bişi atlatmışsın çünkü

Benim babamın 2. eşinede hiç sorun yok demişler ama hamile kalamıordu hatta ne alakysa beni bile suçlamıştı... sonra tüp bebek denediler 38.5 ta doğurdu şimdi 8 yaşında ikiz kardeşlerim var...
banada dr hiçbir sorunun yok eşin rüzgarını bıraksa hamile kalırsın demişti bende o gazla bunu aradım arayacak başka kimsem yoktu çok mutluyum tertemizim böle dedi dr dedim ammaannn ne inanıorsun dr a kesin sorun çıkar çok heveslenme dedi çok sinirim bozulmuştu şimdi 3. ay ve olmayınca hiç ona sölemiorum bak demiştim diyecek diye sinirim bozuluor iyice

bugün görümcelerimle bebekleri konustuk. yasın kücük yapma falan dediler.sorumlulukk büyük eve kapancaksın falan. kafamm karısıktı biraz hak ta verdim amaaa... esiminn arkadasına gözaydına gittikk. bebekleri 3 haftalık olmuss. ikinci kızlarıı. minnacıktı yaa yumuk yumukk.utanmasam aglıcaktımm. dokunmaya kıyamadımm. el kadarr..nasılgüzell yaa.. allahımm herkese nasipp etsinn.. o minige degerr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…