.....esi bebek istemeyenn var mı acaba........

Canım kaç yaşındasın ki ? Banada eşimin yengesi ilk evlendiğim sene iyi düşün çünkü şuan çocuklu olmak gibi bir opsiyonun var ama çocuğun olduğunda asla çocuksuz omayacaksın dedi o laf bana tokat etkisi yaptı ve bu kadar zaman erteledim birde belki sana biraz zaman kazandıracak bir topic var tam hangi konunun altında bilmiyorum ama çocuklu ve çocuksuz hayatın farkları diye insanı bunalıma sokuyor onu oku biraz için serinler

21 in son demlerindeyim. benim yanımda annem olmadı hiç. o yüzdenn hepp erkenn anne olcamm dedimm. sevgimi ona vermekk istiyorum. kendi annemde yasayamadıklarımıı cocuguma vermekk istiyorumm. aramızdada cok yas olmasın ki uzunn metrajlı kusak farkı yasamayalım.. 1_2 yıl daha bekleyebilirim ama benimm kocişimde hiçç yesil ısık yok. evlenmedenn 2 yıl beraberdikk istememm dioduu. simdi hiçç istemio..

Bizim durumumuz da seninle çok benzer bende ailemgibi olmamak istiorum hep ve kendimi buna hazır hissetmeye çalıştım belkide onlar erken ebebeyn oldular diye böle oldu herşey dedim

Sende max. 1 1.5 sene bekle derim eşin emin ol senden daha çok isticek ben bu ayda beceremedim hamile kalmayı test yaptım negatif çıktı

Testi aldık eve geldik eşim hala dalgasındaydı ben şimdi hamileysen napcam sana arılcammı gibi bişiler dedi tam hatırlamıorum şuan canım çok sıkkın ama inadım inat alıcam bebeğimi kucağıma ne babasına ne ailelere ben kedime doğurcam onu

üzüntünü paylasıyorum canım ama sıkma canını istedikten sonra olur yani en azındann bi calısmanız varr benimki gibi happ saatini takipp etmioo ben 2 ay hap kullanmadım doktor yasaklamıstı. korunmadıkta ama kalmadım. hemenn tutmuo demekki. türk filmlerinden alısmısızz biz ilk seferden hamile kalanlara hep panigiz o yüzden. senn içini ferah tut. ciftt cizgiyi görceksinn inş. o zamann gülüpp gecceksinn bunlara

Ecrincimmmmm hamileyimmmm öğreneli 4gün oldu eşimden henüz bir tebrik gelmedi şuanki bahanesi kalp atışını duyayımda öle

ama bulduğu her fırsatta azarlamaya başladı beni 5 yıldır birlikteyim hiç bilmem bana ters davrandığını düşün yani nasıl gerildi bende umursamıorum herkese anlatorum eşim bana böle dedi diye çok eğlenceli oluor ha deiştimi yoook gerçi saolsun dr a geldi dr randevularına gelmekten bahsedior arada mrb anne dior ve hiç ağır bişi kaldırtmıor bana sanırım kabullenecek

Darısı başına kuşummm

ayyyyyyyyyyyy cokkkk sevindimmmmmmm.. kazasız belasızz kucagına alırsınn insallahh yaaa darısı basımaaa:93: kendim hamile olsam bu kadarr sevinirdim heralde allah isteyenn herkese nasip etsinn canımmm seni ve minigini de korusunn umarım hersey gönlünce olurr

benim eşimde istemiyor. 2. çocuğumuz olsun istiyorum yok adam istemiyormuş. gerekçesi de kendinin üstüne kalır bakımı ilgilenmesi die. tabiki bakcak canım. sanki altını değiştir mi diyordum ilk çocukta. azıcık pış pış yapcak bir iki sevecek bu kadar gün boyu benim üstümde sonuçta bakımı falan. amaan napim bende vazgeçtim.

benim eniştemde pek çocuk sevmezdi.hatta hiç çekemezdi sözlerinden ifadelerindende belli ederdi.ablamlar epey bir süre çocuk yapmadılar(5 yıl) tabi ozaman küçüktüm nedenini bilmiyorum.bildiğim tek şey eniştemin çocuklardan haz etmediği idi.

daha sonra kızı oldu.eniştem bambaşka bir insan oldu.varsa yoksa kızı ne birşeyini eksik etti ne ilgisini.etraftaki çocuklara bakışıda değişti(kendide öğretmendir bu arada)

annelik kadınların doğasında yapısında var.çocuğu olmasa bile içinde bir anaçlık var

fakat maalesef erkekler için durum böyle değil.babalık sonradan öğrenilen birşey.haliyle istememeleri sevmemeleri normal.ama çocukları olduğunda evlatlarını kucaklarına aldıklarında inanın çoğu şey değişecek.

benim eşim çocukları çok sever çocuk fikrinide çok sever ikimzde isteyerek yaptık

bukadar bilinçli sevgi dolu istekli adam bile ilk zamanlar pek tepki vermezdi.ne zaman karnımdaki bebeğininin hareketlerini hissetti tepiklerini farketti o bile değişti.her gün mutlaka beni yanına yatırır eli karnımda 1 saat oğlunun hareketlerini dinler konuşur.

bence istşyorsanız ve eşinizin iyi bir baba olacağını düşünüyorsanız biraz bu tavırlarına sabredin ve çocukyapın.göreceksiniz bebeğinizi kocanızın kucağına verdiğinizde çoğu şey değişecek

(hee hiçmi istisna olmaz olabilir tabi bazılarının içinde o duygu hiç olmayadabilir düşük bir ihtimalde olsa)

Son düzenleme:

teşekkür ederimmmmmmmmm darısı başınaaaa canım bnmmmmm

deli gibi bebekk istiyorumm. ama kocam birinciyi bile istemezken biliyorumm ikincisi mümkün degil. kendi babam ikiz. baba tarafımdada ikizler var. hep iki kız yada 2 erkek ama. benim umudumda o yönde belki gen aktarımı olmustur benimde ikizlerim olur.. hemm cocugumm yalnız kalmaz hem ikincisi içinn de yalvarmak zorunda kalmammm:81:

esimm yegenlerine ve yakınlardakilerinn cocuklarına bayılmasına ragmenn bebegimiz olmasını istemiyor. hiç cocuk sevgisi yok içimde dio. nasıl oluo acaba???
canım erkekler eşlerini bebekleride olsa paylaşmak istemiyorlar bence bi süre bebek konuşma korunmak için hap içtiğini görsün ama yutma dil atltına alıp çaktırmadan çıkar hamile kalırsam hemen söyleme 2-3 aylık olsun öyle de ultrason resmini tekmelerini görüp duyunca değişir Allahım hayırlısını versin canım bizde ilk bebekte 1,5 yıl bekledik sonra oldu 2. içinde 2.5 yıl uğraştık aşılama ile oldu darısı senin başına canım sabret
teşekkür ederimmmmmmmmm darısı başınaaaa canım bnmmmmm
hayırlı olsun canım Allahım hayırlısı ile sağlıklı doğurmak nasip etsin

ya bi cok tanıdıgım caktırmadan hapı bırakıo gercekten ama duydugunda cok kızmıstı hatırlıorum. yazık adama sahtekarlık bu dio. sonucta o adamm cocugu sevio artık AMA ne biliim. onun istemedigini bile bile kendimi riske atmak istemiorum heralde. dün gece bile benn cocugum daha dio. ya bi erkekk 32 yasında hala cocuksa ne zamann büyücekk

benimkide istemiyor 7 aylık evliyiz bi sene olsun daha erken diyo ama takıntısını anlamıorum bi sene olunca ne değişicek? ne yaparsam yapayım ikna olmadı ama bende inat ettim o bi sene diosa bi senede benden.. artık bende istemiyorum gurur meselesi yaptım..sonra bide allahım istemediği için olmayacak sonra uğraş dur ama kendi istedi...

bende vazgectimmmmmmmmm artık o istese ben yapmıcamm haketten görsün cocugumuz 5 yıl sonra olsa ne oluru.ben söliiim kimse yemez cocuk istemioss artistliklerini kısır zannederlerr. evlenen her arkadasınınn cocugu var cünküü.ablaları yada kayınvalidem soruncada bilemicemm oglunuza sorunn dicemm

aynen öylee şimdi çalışmalara başlansa baksakki problem var zaten tedavi süreci bi iki sene sürüo bide bizimkiler şimdi keyfi bi iki sene istemiolar oldu canım senin dediğin gibi 5 sene... bende öle dicem eşime de dedim eğer çocğumz istediğinde hemen olmazsa sorumlusu sensin dedim benden günah gitti

dün yemege gelen arkadaslarımla fotograflara bakıyorduk. yegenlerini gösterio her zamnki gibi. asıgım hepsine dedi. dügün albümümüze bile koymak istemişti yaa. insan sonucta babaları yabancı olann cocuklara bu kadarr asık olupta nasıl cocuk istemz ki

ahh canım aynen benimkide öle yeğenlerine ölüoo bizimkine gelince de dioki yok gece uyanırmış ağlarmış derdi bitmezmiş fln uzaktan sevmesi güzel oluomuş... ama sana bi haberim var buraya yazdıktan sonra şansmı geldi nedir bizimki ikna oldu gibi bi kaç ay sonra sanırım çalışmalara başlıcaz? öle dedi? ama ben napsam şimdi inat yapsammı istemiorum diye yoksa çocukmu yapsam karar veremiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…