üzüntünü paylasıyorum canımama sıkma canını istedikten sonra olur yani en azındann bi calısmanız varr benimki gibi happ saatini takipp etmioo ben 2 ay hap kullanmadım doktor yasaklamıstı. korunmadıkta ama kalmadım. hemenn tutmuo demekki. türk filmlerinden alısmısızz biz ilk seferden hamile kalanlara hep panigiz o yüzden. senn içini ferah tut. ciftt cizgiyi görceksinn inş. o zamann gülüpp gecceksinn bunlara
ayyyyyyyyyyyy cokkkk sevindimmmmmmm..kazasız belasızz kucagına alırsınn insallahh yaaa darısı basımaaa:93: kendim hamile olsam bu kadarr sevinirdim heralde allah isteyenn herkese nasip etsinn canımmm seni ve minigini de korusunn umarım hersey gönlünce olurr
benim eşimde istemiyor. 2. çocuğumuz olsun istiyorum yok adam istemiyormuş. gerekçesi de kendinin üstüne kalır bakımı ilgilenmesi die. tabiki bakcak canım. sanki altını değiştir mi diyordum ilk çocukta. azıcık pış pış yapcak bir iki sevecek bu kadar gün boyu benim üstümde sonuçta bakımı falan. amaan napim bende vazgeçtim.
canım erkekler eşlerini bebekleride olsa paylaşmak istemiyorlar bence bi süre bebek konuşma korunmak için hap içtiğini görsün ama yutma dil atltına alıp çaktırmadan çıkar hamile kalırsam hemen söyleme 2-3 aylık olsun öyle de ultrason resmini tekmelerini görüp duyunca değişir Allahım hayırlısını versin canım bizde ilk bebekte 1,5 yıl bekledik sonra oldu 2. içinde 2.5 yıl uğraştık aşılama ile oldu darısı senin başına canım sabretesimm yegenlerine ve yakınlardakilerinn cocuklarına bayılmasına ragmenn bebegimiz olmasını istemiyor. hiç cocuk sevgisi yok içimde dio. nasıl oluo acaba???
hayırlı olsun canım Allahım hayırlısı ile sağlıklı doğurmak nasip etsinteşekkür ederimmmmmmmmmdarısı başınaaaa canım bnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?