- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Haftada bir gün yaşadığınjz...İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
haftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.Teşekkür ederim anlayışınız için evet şu an eve haftada 1 geliyor, ağustos ayından beri bu böyle, bütün hafta çocuklarla yalnızım o 1 günü de ailesiyle rahat geçirsin demiyor daha sabahtan başlıyor aramaya ayrıca da akşam ordan çıktığı zaman eve gelmeden hemen arıyormuş buraya mı geleceksin önce diye, yani hiç düşünmüyor bırakalım bi hafta da rahat geçirsinler yok illa oraya gidecek hiç bişey anlamıyorum gördüğümden bu yüzden iyice soğuyorum ondan da ailesinden de
Yok haftada bir gün eve geliyor yani şu an eşim yatılı kalıyor diyim size bi eğitim sebebiyle bi iş meselesi diyim, haftanjn diğer tüm günleri biz çocuklarla yalnızız evde gece gündüz, kaynanam daha ordan çıkıp eve gelmeden buraya mı geleceksin diye arar, eve gelse rahat vermez akşam defalarca arar gel diye gitmezse yarın gel der öyle yani demez ki bu hafta da gelmesin ailesiyle zaman geçirsin. Sizin için gerçekten üzüldüm çocukluk yaralarının geçmesi çok zorhaftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam
yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.
anladim. ben eski konularinizi bilmedigim icin, esinizle normal olarak ayni evde yasadiginizi, haftada sadece bir kez deannesine gittigini saniyordum.Yok haftada bir gün eve geliyor yani şu an eşim yatılı kalıyor diyim size bi eğitim sebebiyle bi iş meselesi diyim, haftanjn diğer tüm günleri biz çocuklarla yalnızız evde gece gündüz, kaynanam daha ordan çıkıp eve gelmeden buraya mı geleceksin diye arar, eve gelse rahat vermez akşam defalarca arar gel diye gitmezse yarın gel der öyle yani demez ki bu hafta da gelmesin ailesiyle zaman geçirsin. Sizin için gerçekten üzüldüm çocukluk yaralarının geçmesi çok zor
Bu şekilde olacak iş değil. Sonuna kadar haklısınız.Yok haftada bir gün eve geliyor yani şu an eşim yatılı kalıyor diyim size bi eğitim sebebiyle bi iş meselesi diyim, haftanjn diğer tüm günleri biz çocuklarla yalnızız evde gece gündüz, kaynanam daha ordan çıkıp eve gelmeden buraya mı geleceksin diye arar, eve gelse rahat vermez akşam defalarca arar gel diye gitmezse yarın gel der öyle yani demez ki bu hafta da gelmesin ailesiyle zaman geçirsin. Sizin için gerçekten üzüldüm çocukluk yaralarının geçmesi çok zor
Benimki şu an çocuk da uyuyunca kosa kosa gitti mesela...naapalim beni götürmesin de...Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
haftanin her gunu oradaysa ciddi sikinti yalniz. benim babaannem boyleydi. babam hep oradaydi, hic bilmem beraber aksam yemek yedigimizi. icimde hep yara kaldi. kac yasina gelirsem geleyim acisi hala icimi desen babamizin bedenen varoldugu, ruhen yok oldugu gercegini degistiremiyorum.
Tanıdığım bir adam iki haftada bir gidiyor. Eşi de gider genellikle ama pek memnun değil bu durumdanMerhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Teşekkür ederim anlayışınız için evet şu an eve haftada 1 geliyor, ağustos ayından beri bu böyle, bütün hafta çocuklarla yalnızım o 1 günü de ailesiyle rahat geçirsin demiyor daha sabahtan başlıyor aramaya ayrıca da akşam ordan çıktığı zaman eve gelmeden hemen arıyormuş buraya mı geleceksin önce diye, yani hiç düşünmüyor bırakalım bi hafta da rahat geçirsinler yok illa oraya gidecek hiç bişey anlamıyorum gördüğümden bu yüzden iyice soğuyorum ondan da ailesinden de
Benimki de hafta da bir kez ayak üstü 5 dk da olsa mutlaka görüşürMerhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Yeni evliyken sanki onların gönlünü yapmak için evlenmişiz gibi sürekli görüşürduk.Tabi ben patlamalar yaşadım eşimde beni gitmeye zorluyordu sanki görevim gibi.Yuzlerine bile istemediğimi belirtme rağmen gelmemi istiolardi.Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Biz. Mecburmuşuz gibi her hafta ailesindeyiz. Ben gelmeyeyim sen git diyorum yemeğini de ye gel diyorum eşime, yok neymiş kayinvalide beni görmek istiyormuş, ben istemiyorum arkadaş
Beni görüp ne yapacak , artık bu zorlamalardan dolayı nefret eder oldum, telefonla konusunca bile eşim annesiyle, kaçıyorum odadan resmen. Yarım saatlik mesafede oturuyoruz. Devamlı arayıp duruyor ,yok bugun bize mi geleceksiniz diyor. Ne işimiz var her Allah in gunu sende diymi yok laftan anlamıyor, hastayım diyor biz gidince gayet iyi hep numara. Artık gerçekten nefret ettirdi kendinden kayinvalide
İşte o zihniyet 40 50 yıl aynı yastığa baş koyunca asıl ailenin eş ve kemdi çocuğu olduğunu göremiyor bu sebepten de 5 10 yılı görmeden boşanıyorlar2 yıllık karım için 30 yıllık ailememi sırtımı döneceğim demişti bir arkadaş
Not:aile ziyaretini sorun yapan bir eşi vardı
Ne ölçüde haklı yorum sizin
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorumBenim ailem yakin esimin ailesi uzak mesafede. Ben sik sık gidiyorum. Eşim de arada gelir cogunda gelmez. Benim gitmemi sorun etmez , ama tabi tek izin gunum gibi birşey degil az tempilu bir işim var. Eşimin izin gununde onunla vakit geciriyorum
Problem eşinde. Eşinin 1gün izni var ve onu anne babasıyla geçiriyor. Ee sen neredesin. Neden eşin yanında degil. Sanki siz degilde, onlar aile. Bu şekilde yürümez. Eşine saglam rest çekmen gerek.İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?