• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi her hafta ailesine giden var mı?

En iyi cevap
İşte herkesin hayatı farklı aslında pişman da oldum soru sorduğuma bu yüzden. Ben annemi 5 aydır görmüyorum. Evlendiğimden beri her izinde hemen orda olmamızı istediler eşim ve ailesi. Şimdi ben gitmiyorum ama kendisi hemen daha ordan çıkar çıkmaz gitmesini istiyorlar. Benim de gitmediğim günleri her gün sayıyorlarmış eşime diyorlarmış atıyorum mesela 22 gündür gelmedi. Bana da diyorlardı gelmeyeli bugün 3gün oldu, bi kere 11 gün oldu yani çokmuş gibi söylüyorlardı. Çıldırıyorum ya niye sayıyorlar diyorum evde boşluktan canları sıkılıyor diyor,bi de eşimle bağları kuvvetliymiş ondanmış diğer torunları ve çocukları kaç gün gelmese de gün saymıyorlar. Benim iyice sinirlerim alt üst ne yapıcam bilmiyorum
Haftada bir gün yaşadığınjz...
Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Biz giderdik, her cuma akşamı. Kp evinden çıkmayı pek sevmez torununu görsün diye her hafta gittik. Ben hiç gocunmadım açıkçası ama bizim kayın aileyle hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Sorun varsa gitmek istwmemekte haklı olabilirsiniz. Yalnız biz sadece akşam oturması yapardık. Sabah gidip akşam dönme durumumuz olmazdı özel durumlar dışında

Haftada bir kez kayinvalideme yemege gideriz genellikle haftasonu çocuk olmadan öncede böyleydi şimdide böyle 😊eşim tek başına da gidebilir sorun yapmam hatta genelde ben hatırlatırım annenleri ara bi ihtiyaçları var mı hal hatır sor diye.

Her hafta ziyaret bana gore çok ha gitme diye kimse kimseyi biyere bağlayamaz o ayri.
Ama bu 2 senelik karim, 30 senelik ailem kafasi da yanliş. Bu kafadaki bir adamla 30. Evlilik yil donumunu kutlayabilirse kadin tebrik ederim, ben 30 yili bubkafaya gecirmezdim. Eşinin degerli olmasi için ailesiyle süre yaristirmasi mi lazimmiş. 😬
Katılıyorum. Bir zahmet evlenmesin böyle tipler. Bilmem kaç yıllık aileleri ile yaşlansınlar. Kendileri bilirler. Eşim bu lafı etse bir dakika durmam. Asıl ailesini kök aile olarak gören insanla evlilik falan olmaz.

Katılıyorum. Bir zahmet evlenmesin böyle tipler. Bilmem kaç yıllık aileleri ile yaşlansınlar. Kendileri bilirler. Eşim bu lafı etse bir dakika durmam. Asıl ailesini kök aile olarak gören insanla evlilik falan olmaz.

Yani ömür varsa bir 30 yili da veya fazlasini birlikte gecirecegimiz ailemiz de eşimiz bizim. 🙄 Bunu bu şekilde göremeyip sacma sapan yok 2 yillik yok 30 yillik lafi yapacak olan benimle evlenmesin isterdim. 🤢

Yani ömür varsa bir 30 yili da veya fazlasini birlikte gecirecegimiz ailemiz de eşimiz bizim. 🙄 Bunu bu şekilde göremeyip sacma sapan yok 2 yillik yok 30 yillik lafi yapacak olan benimle evlenmesin isterdim. 🤢
Ben de öyle isterdim. E o zaman 40 yılı aşmış evliliklerde ne diyeceğiz? Öf hiç sevmediğim erkek tipi.

Eski gorustugum kisi oyleydi.1 saat icerisinde bir kez annesi bir kez de kiz kardesi arardi mutlaka..Elbette arayacaklar sonuc olarak ailesi..Ama surekli gorustugumuzu bidikleri halde aramaya devam ederlerdi.
Sonuc olarak ayrildik..
Sizinkisi farkli ama sadece evlilik asamasinda degil,onceki evrelerde de olabiliyor bu durum.
Hic üzülmeyin evlenincede degişmicekti. Eşimle nişanliyken ailesi biz beraberken 6-8 kez ararlardi eşim sinirlenip eve gidene kadar. Evlendik degişmedi. Sabah uyanir uyanmaz ararlardi işten cikar cikmazda (işteyken söylemiyorum bile) kulaginda telefonla girerdi eve hoşgeldin bile diyemezdim.3,5 sene evliyiz ilk 1senesi böyle gecti ben artik dayanamiyorum sen ztn ailenle evlisin ben gidiyorum diyene kadar. Artik ben yokken işyerinde konuşuyolar. Takintili bi babasi var geziyoruz, tatildeyiz, uyuyoruz desek bile arar 10 kere neyseki eşim acmiyor artik telefonlarini babasinada söyledi bigün acil bişey olucak senin takintin yüzünden acamicam belki telefonu diye yani yeni evli insanlarida hergün gece 12de bile israrla aramazsin napiyosunuz diye sevişiyoruz illa bunu duymak istiyo sanirim.

Merhaba, siz gitseniz de gitmeseniz de eşiniz her izin gününde ailesine gider mi? Uzakta oturanlara değil sorum, eşinin ailesi yakın oturup ta her hafta adamı arayıp ille de gel diyen, her hafta göreviymiş gibi giden var mı?
Ayni sekidle geiden merak etmeyin çok var.erkeler böyle her hafta hac tavaf eder gibi gidiyorlar.qblamin eşi mesela yoldan gelir hemen sabahına aile ziyareti her hafta sonu aile ziyareti.hep yaparlar.bir hafta sonuda bize kalsın alışveriş bakım işimiz gucimuz var diyemez ablam.illa gidilecek kv deye

Hic üzülmeyin evlenincede degişmicekti. Eşimle nişanliyken ailesi biz beraberken 6-8 kez ararlardi eşim sinirlenip eve gidene kadar. Evlendik degişmedi. Sabah uyanir uyanmaz ararlardi işten cikar cikmazda (işteyken söylemiyorum bile) kulaginda telefonla girerdi eve hoşgeldin bile diyemezdim.3,5 sene evliyiz ilk 1senesi böyle gecti ben artik dayanamiyorum sen ztn ailenle evlisin ben gidiyorum diyene kadar. Artik ben yokken işyerinde konuşuyolar. Takintili bi babasi var geziyoruz, tatildeyiz, uyuyoruz desek bile arar 10 kere neyseki eşim acmiyor artik telefonlarini babasinada söyledi bigün acil bişey olucak senin takintin yüzünden acamicam belki telefonu diye yani yeni evli insanlarida hergün gece 12de bile israrla aramazsin napiyosunuz diye sevişiyoruz illa bunu duymak istiyo sanirim.
Aynı katılıyorum bu tarz aile çok var.takintililar.yahu oğlumuza meraklıysanız evlendirmwyin turşusunu kurun

Eşim beni gitmek için zorlamıyorsa ve izin gününde bir planımız yoksa tabi ki ailesine gidebilir. Ailem yakınımda olsa ben de haftada bir görmek isterdim. Ama buradaki kritik nokta şu: aileye ayrılan zamanın sizden çalınmaması lazım.

Ben her boş anımda aileme gideyim sen de eş olarak naparsan yap demek olmaz. Veya aileye gitmek için zorlamak olmaz.

Sizin de ailesine karşı tavır almanız, onlara her gittiğinde bunu sorun haline getirmeniz olmaz.

Yani ailesine giden kişi aile ve eş arasındaki dengeyi ayarlayacak, ona katılmak isteyen veya istemeyen eş ise hoşgörülü davranacak.

🖐🖐🖐🖐😂 beeen。 okuldan cikar oglen gider haftasonu zaten gider ayda falan da hep birlikrte gideriz 。ortalama haftada 3/4 kez gider her daim bir bahanesi vardir。 gitmedigi zaman anacigi e gelseydinde sunu yapsaydik yada erken gelseydin ablana yardim etseydin diye soylenir(sanki kocasi。yok) cok sikintili bi hamilelik gecirdim
adam anasina gitti ben evde tek。 bu durumla basa cikamadim coxugunuz olsun duzelir dediler ayni。 bide evliligin ilk 5 yili kocalar genelde boyle olurmus umudum yok ama bakalim。cozum bulursaniz banada deyiverin

Cok ayip degil mi ama?
Yani tamam arayacaklar pek tabi,ama her an,her dakika hos olmuyor..
Koskoca adam,surekli cocuk gibi uygun mu degil mi bilinmeden aranmaz ki.
Yani ben artik kendimi o kadar kotu hissediyordum ki sevmeme ragmen yediremedim kendime..
En azindan sizinkisi duzelmis :)

Benim eski eş kişi de giderdi yakınken anası da hergun bir bahane uydurup şunu yapıver bunu aliver diye çağırdı hadi dedim gitsin ne var bunda sonra işi abartarak orda yemek yemeye beni hiçe saymaya başladı sofra başında onu beklediğim günler oldu evi taşıdık uzak da biliyor ev aldık adam yine aynı isden gelip motorla gidiyordu sonuç olarak degismedi ama ben anladım ki ben degismeliyim önceliği ben değil çocuğu değil hep ailesiydi ve bir yerden sonra koptu saten

Iki oglum var ve umarim gelinlerim boyle dusunmez.ben ogullarimi evlenip el olsun diye buyutmuyorum yada bayramdan bayrama gormek icin degil.gelin hanim kizim olur evime tac olur hee olmak istemessede oglumun gelmesine karisamaz bence.
Yarin obur gun anne oldugunda sende anlarsin bir evlst kolay buyumuyor
Lutfen esinin ailesine gitmesini dert etme.sıki aile mutlu ailedir

Kayınvalidem ile yürüyerek 5 dakika mesafede oturuyoruz. Haftada 1 yada 2 görüşürüz, öyle görev gibi değil ama akşam habersiz bir çay içmeye uğrarız yada yürüyüşe çıkmışızdır bi uğrarız bazen kayınvalidem yemeğe çağırır vs beraber gideriz. Oraya gitmeyi problem etmiyorum. Bugün başım ağrıyor yada dizim var vs desem tamam ozaman sen iyi olunca beraber gideriz diyor. Kayınvalideme gitmeyi problem etmiyorum, aramız iyi

Back
X