İnterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.
İnterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.
ınterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.
bu oyunun adı knight online mı??? :uhm:
eğer oysa bende şikayetçiyim bu oyundan..
resmen kumam gibi oldu bu oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?