canım benim eşim çocuk gibi...
bir çocuğumuz yok ama yapsam bile ilgilenmez çocukla da benimle de..
muhtemelen "şu cocuğu sustuuuuuuurr" diye bağırır. -tatlicadiarzu-
1 sene öncesine benimde başımda aynı dert vardı..sabaha kadar oynuyodu adam uyku uyumuyodu ya.
k.online.bide premium falan olayları vardı her ay 50 60 ytl bu oyuna gidiyodu.bi kaç kere uyardım.çünkü artık iyice bezmiştim.oyun yüzünden aramızda resmen iletişim kopmuştu.
bi gece yarısı saat 3 civarı ne olduysa uyandım bi baktım yanımda yok anladım yine bilgisayarda.
bi hışımla girdim odaya -yinemi oyun dedim vee
aldım klavyayi masaya vura vura paramparça ettim,
farayi de çektiğim gibi kopardım kablosunu
şimdi oyna bakalım dedim. öyle dondu kaldı.hiçbişey diyemedi.
deseydi onuda parçalayabilirdimklava:
eline saglik canimmkaydirigubbakcemile5
1 sene öncesine benimde başımda aynı dert vardı..sabaha kadar oynuyodu adam uyku uyumuyodu ya.
k.online.bide premium falan olayları vardı her ay 50 60 ytl bu oyuna gidiyodu.bi kaç kere uyardım.çünkü artık iyice bezmiştim.oyun yüzünden aramızda resmen iletişim kopmuştu.
bi gece yarısı saat 3 civarı ne olduysa uyandım bi baktım yanımda yok anladım yine bilgisayarda.
oooo baya bir şiddetli bir karşı duruş sergilemişsin.Evlide olsak insanlar kendilerine özgü kişilikler değilermi?Eşinin senden farklı özlemleri,mutlulukları,zevkleri eğlence anlayışı olabilir diye düşünüyorum,insanlar birbirlerine nefes alacak alan bırakmalılardır,çapkınlık yapmadığı ve aldatmadığı sürece bu tarz oyunlar oynayarak dinlene bilirler.1 sene öncesine benimde başımda aynı dert vardı..sabaha kadar oynuyodu adam uyku uyumuyodu ya.
Aslında eşini anlıya biliyorum,benim eşimde bir ara savaş oyunu oynuyordu,online bir oyundu bende merak edip baktım hay bakmaz olaydım benide sardı oyun,eve kendimi zor atıyorum iş yerinde kaçamak oynuyorum eşim bir odada bilgisayarda ben bir odada eşimle oyun üzerinden mesajlaşıyorduk,sadece ikimiz olsak neyse çevremizdeki bir çok arkadaşımızı oyuna dahil ettik,hepimizin ortak sohbeti o oyun oldu çok eğleniyordukta bir yandan.Markete eşimle gitmiştik alışveriş uzadı benim aklım oyundaki askerlerimde tahılları yetmezse ölmeye başlayacaklar hemen arkadaşımı arıyorum benim askerlere tahıl yollasana diye sokakta bir arkadaşımla telefonla konuşuyoruz,ben önden okçuları yolladım hemen ardından atlılar girecek....işte böyle uzar gider sanal sandığın o dünyanın içine girince orası canlanıyor,orda yapmak istediğin gerçekte yapamadığın bir dünya var doğal olarak bağımlı olup çıkıyorsun.Teleşlanacak bir şey yok bir süre sonra sıkılıyorsun yada oyun sona geliyor ama bu bir yıldan fazla sürmüştü bizde.
kocası oyun bağımlısı olanların içinde ben de varım...cabal diye bir oyun evlendiğimizden beri 3. şahıs misali aramızda.baştan çok kızıyordum, artık alıştım amaaan. üstüne vardıkça abartıyor.bir de paralı oynamaya başlayınca boşverdim. çok da kötü değil deyip kendimi avutuyorum napiym.
yam yam olmamak için boşverdim zaten.oynasın deşarj olsun nasılsa 2 ay sonra askere gidecek :)paralı oynamaya başladı boşverdin,inanamıorum sana bide onu yapsa her halde yam yam olurum boşvermek ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?