Ahh ahh bu durumdan ne kadar muzdarip bayan varmış.
Benimki bi aralar 101 sardı benide sardırdı. sonra nerden bulduysan traviana sardı benide bulaştırdı. ama insan gerçekten manyak oluyor baktım her işim kalıyor bıraktım ben ama nasıl bağımlılık olduğunu bildiğim için çok seslenmiyorum zaman zaman stem etmediğim olmuyor değil. ama bu gerçekten bir baımlılık
bende böyle bi konu açmayı düşünmüştüm ama warmış gercekten cok kötü bişe yha nişanlımla biz aynı sehirde deilis o bursada ben mersinde bize geldiii zaman kalkmak bilmio basından her oyunu oyunu diorum ki ya sen bilgisayar için mi geldin buraya o kadar sinirlerimi bozuo ki anlatamam herseyi denedim yanına bi sandalye cekip bende oynadım sarteli de kapattım kawga da ettim küstüm de ama bi türlü olmuo cok sinirlerimi bozuo bi de dio ki aşkm cok oturmadım ki yarım saat ööle baktım halbuki 3 saat deli edio deli
evet cnm aynen sabahtan akşama oturur eşim ne zaman akşam oldu der acıktım demesini bile unutur biz oğlumla dısarı cıkarız siz ne zaman gittiniz geldiniz der
YOK KUŞUM O OYUN DEĞıL BU BENıMKı KıNGAGE DıYE Bı OYUN AMA TABıRıNı ALKIŞLIYORUM HARBıDEN KUMAMIZ GıBı BU OYUNLAR AH AH BU DERDE ÇARE BULAN VARSA YAZSIN KURTARSIN BıZı klava:
ayy canım yaa okurken kardeşimle beni okudum sanki..bende böyle bir konu açtım şuanda aktif((ben hadi neyse de kardeşim aynı derdi taşıyorr.off çok sinir bir durum yaaa..aslında ilgilerinin azalması falan degil asla öyle birşey oljuyor bizlere karşı ama insanın sinirleri bozuluyor.altı üstü bir oyunu nasıl bu kadar ciddiye alıp çogu zamanlarını buna harcıyorlar anlayamıyorum..hadi bizde kk bagımlısıyız ama bu başka birşey..burada herkes bir paylaşım yaşıyor gerçek paylaşımlar bunlar..onlar gibi manyak bir oyunun peşinde koşmuyoruz...hemde bize hiçbirşey kazandırmayan...
gelip bide benim canımmm kadınlar kulübümle kıyasladıgında hele çıldırıyorum resmen..sanki aynı şey:dilcikar:
AYNI bizi anlatmışsın canım oyun sevdası yüzünden jumbalji diye bi hastalık bile geçirdi sabahlara kadar pc başında sandalye başında hiç uyumadan sabaha kadar bi duş alıp işe gittiğini bilirim kaç kere
hemde 1 oyunda değil 4,5 tane takipediyo bide deli benim kocam yaa hastalık ama kabullenmiyor
eskide bende çok takardım şimdi hiiiç umrumda değil valla
diyorumki yine rahatsızlanır felç melç olursan (allah korusun) bakmam sana anlayan kiim..düşünsene ciddi bi rahatsızlık geçirdiği halde böyle
zaten işi geregi tümgün sandalye başında bide eve geliyo sandalye başına sabaha kadar tekrar işe git sandalye başına günlerce sandalyede oturabilirmi insan bi yerde küt diye kalacaksın diyodum oldu hala akıllanmadı napiim..
ahh ahhh bunu sen bana sor. daha 3 gün önce ikimizden birini seç yoksa gidiyorum dedim. alttan aldım olmadı kızdım olmadı yalvardım olmadı ağladım olmadı kavga ettim olmadı mektup yazdım olmadı en son tehtit ettim yine olmadı yani çözümü yok bunun
cozumu bana da soyler misiniz?
erkek arkadasım aynen anlattıgınız gibi...
bir gun nasıl gozum donduyse su bilgisayara kıracagım o olacak dedim,
sık sık bana gelir, yemek yiyoruz iyi hos , eger onun kendi programına denk geldiyse hemen bilgisayara kosuyor