erkekler kulübü yokmu ya
bizim kocalarıda oraya dadandıralım
sonra kadınlar kulübü olarak erkekler kulübüyle çarpışırız paslaşırız :)
oyunsa oyun işte en azından bizde zevk alırız :)
yok canm ne basitiİnterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.
bu oyunun adı knight online mı??? :uhm:
eğer oysa bende şikayetçiyim bu oyundan..
resmen kumam gibi oldu bu oyun
olmaz olurmu yaz bakalım ne çıkack hiç tavsiye etmeme oraya girerse tamamen unutur çok rezil şeyler var orda!!!!!!!!!!
sadece oyun oynuyorsa bırak oynasın yakında bıkar arada kontrol et chat'e falan dalmasın da oyundan elbet usanacak
ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalış evde ama sakın yasak getirmeye kalkma ters teper
Allah kolaylık versin
benim eşimde manyak gibi oynardı sürekli.ewe gelir gelmez yemek yiyip doğru basına gecerdi yatana kadar.o bilgisayar bakar bende tv seyrederdim...ama hem cok güzel hemde biraz yorucu bi çözümü varmış :jeyyar: 2 aylık bebeğimiz var ve onunla uğrasmaktan artık bilgisayara dokunamıyo bile.sürekli ağlayıp sızladıgı için hiç bişeye vaktimiz olmuyo.böylece oda oyun oynayamaıs oluyo.:lepi:
benim eşimde manyak gibi oynardı sürekli.ewe gelir gelmez yemek yiyip doğru basına gecerdi yatana kadar.o bilgisayar bakar bende tv seyrederdim...ama hem cok güzel hemde biraz yorucu bi çözümü varmış :jeyyar: 2 aylık bebeğimiz var ve onunla uğrasmaktan artık bilgisayara dokunamıyo bile.sürekli ağlayıp sızladıgı için hiç bişeye vaktimiz olmuyo.böylece oda oyun oynayamaıs oluyo.:lepi:
Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek nasip ederse inanıyorum ki oda yola girer ama bide girmezse hem bebek hem o deliririm o deli kuvvetiylede artık bilmiyorum naparım benimkine,ıyyyyyyyyy Allah korusun düşünemiorum kendimi o halimle-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?