Eşi internet oyunlarına aşık olanlar varmı

Benim babamda böyle oldu...
Annem geçen sinirden gitti şartelden elektiriği kesti babam 2 gün oyun oynamadı sonra devam..
Babam da okey bağımlısı ki annem ne dese ne yapsa boş..
Eve gelip yemeği zor yiyor adam her akşam orada kaydirigubbakcemile3

erkekler kulübü yokmu ya

bizim kocalarıda oraya dadandıralım

sonra kadınlar kulübü olarak erkekler kulübüyle çarpışırız paslaşırız :)

oyunsa oyun işte en azından bizde zevk alırız :)

olmaz olurmu yaz bakalım ne çıkack hiç tavsiye etmeme oraya girerse tamamen unutur çok rezil şeyler var orda!!!!!!!!!!

yok canm ne basiti
aynısın tıpkısı bendede var dı ama geçti çok şükür...geçenlerde oyun oynuyoo oturdum bende koltuğa soru sordum oooo duyan kim....bikaç kere böyle oldu tavrımı koydum trpler vs konuşmadım üzüldüğümü söyledim.....bıraktı
sonra yine başladı dedimki ben yannda olmayınca aç oyna yani bulaşık çay vs hazırklarken ama bitince bırak dedim ok dedi onuda yaptı şimdi tamamen bıraktı çok şükür!!! darısı sizinkilere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olmaz olurmu yaz bakalım ne çıkack hiç tavsiye etmeme oraya girerse tamamen unutur çok rezil şeyler var orda!!!!!!!!!!

aman o zaman allah korusun playstation oynamaya devAm etsin -tatlicadiarzu-

bükemediğin eli öpüceksin bende şu oyunu öğrenmeye çalışıcam..
hadi bizimki 2 kişiyle oynanıyo size göre şanslıyım galiba kızlar
geçicem yanına penaltı, şut ,pas, gol mol allah ne verdiyse öğrenicem artık napiyim

allah size daha daha kolaylık versin valla kızlar senağlama

ya bızım tanıdıgın kocası hasta bu oyunlara adam kalkmıyoır basından evde de degıl
aksam eve gelmeden saatlerce arkadasında takılıo eve gec gelıo 12lerde faln kız öölece beklıo
bılıo adam aldatmıo ama bu da bı nevı aldatma gıbı hıc gormuo gozu bısey hep ooyun varsa yoksa
sımdı durumları nasıl bılmıom ama cok ktuydu yaklasık 1 yıl falan...

sadece oyun oynuyorsa bırak oynasın yakında bıkar arada kontrol et chat'e falan dalmasın da oyundan elbet usanacak
ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalış evde ama sakın yasak getirmeye kalkma ters teper
Allah kolaylık versin

sorma benim eşimde evlendiğimizden beri 9 yıldır oynar. öyleki sabaha kadar oynar oyundan kalkıp işe giderdi. sorduğum soruya yarım saat sonra cevap verir pc oturma odamızda olduğu için gerçekten oyun mu oynuyor chat mi yapıyor gibi kuruntularım olmuyor. bebek olduktan sonra biraz azalttı yine her akşam 3-4 saat oynar.
Ben pek bunu dert etmedim çünkü bu şekilde deşarj oluyor kafasını boşaltıyor geçirdiği zamandan keyif alıyor. En azından beraberiz. ne yaptığını görüyorum dışarılarda kafa dağıtmıyor.
Oyun oynatmayıp yanımda otursa hem izlediği filmden zevk almayacak hem zaten gündüz yorulmuş kimbilir nelere kimlere sinirlenmiş o sinirle yanımda otursa bile birlikte geçireceğimiz zamanın kalitesi düşecek. Birde erkekler bizim gibi değil herşeyleri anlatmazlar içlerine atmayı tercih ederler. :1closedeyes:
Bir de önceden online oyunlar yoktu ben yeni çıkan oyunları alırdım onun için. o da arkadaşlarına hava atıyormuş eşim bi oyun almış süper falan diye :))
Yani diyeceğim o ki o benim hobilerime uykuma yada gezmelerime karışsa ben sinir olurdum. Ama artık kızımız doğduktan sonra biraz azalttı. onunla geçireceği zamandandan çalmıyor. eğer ben yorgun uykusuz yada bi işim varsa o bebekle ilgileniyor ben kendi işime bakıyorum. kaydirigubbakcemile2

bence inteneti kapattır napıcak ozaman?
zamanla bu alışkanlığı bitecek çünkü evde oynayamayacak.koca adamda internet cafelere gidip çocuklarla beraber oynayacak değil ya..

canım valla onunla uğraşırken komik bile oluyorum gece sessizce kalkıyorum görüş seviyeme bilgisayar ve o girince hızlıca koşmaya başlıyorum :) bakıyorum hiç tık yok, giridği yerlere bakıyorm bi falso yok ama asla büyük konuşmam erkek milleti bu evlilik bu belli olmaz Rabbim şaşırtmasın

arkadaşım benim eşimde oyuna çok meraklıydı ama o okey oynu yordu neolduysa bıraktı rahatladım yemeyini yiyip otururdu başına belkide bilgisayarı ben alınca bırakmıştır ben fazla vermiyorum ondandır belkide bilemiyeceğim canım çok zor biliyorum

benim eşimde manyak gibi oynardı sürekli.ewe gelir gelmez yemek yiyip doğru basına gecerdi yatana kadar.o bilgisayar bakar bende tv seyrederdim...ama hem cok güzel hemde biraz yorucu bi çözümü varmış :jeyyar: 2 aylık bebeğimiz var ve onunla uğrasmaktan artık bilgisayara dokunamıyo bile.sürekli ağlayıp sızladıgı için hiç bişeye vaktimiz olmuyo.böylece oda oyun oynayamaıs oluyo.:lepi:

benimkide playstatition hastası. sürekli oynamak istiyor. ben sıkılıp yatak odasına gelip orada tv izliyorum sonrada uyuyorum. bazen yanıma geliyor ben uyuyunca gidip oynuyor. nabalım onlarda stresini böyle atıyorlar. ne yaparsanız yapın vazgeçiremezsiniz. benimde onunla maç etmemi istiyor o zaman kızıyorum ben

benimkide bağımlıykı kaç kere kavga ettik. en sonki olaydan sonra cok azaldı çok şükür.. oyun oynuyor hemde tek başına değil. ailecek görüştüğümüz arkadaşlarla... evde en az 4 aile oluyoruz oyundan başını kaldırmıyor birde trip atıyor kavga kavga.. her defasında ben salya sümük ağla ağla... ayy buhran bastı yine

Allahım hayırlı sağlıklı bi bebek nasip ederse inanıyorum ki oda yola girer ama bide girmezse hem bebek hem o deliririm o deli kuvvetiylede artık bilmiyorum naparım benimkine,ıyyyyyyyyy Allah korusun düşünemiorum kendimi o halimle-tatlicadiarzu-

çözüm de yok aslında ama bunalınca paylaşmak istedim çünkü geçen cumartesimi ağlayarak geçirdim, çözüm kocalarda insan gibi konuştuk, sinir krizi geçirdik, bişiler paylaşmaya çalıştık yok yok yok olmuyo demekki kocalarımızın beyninde bitmedikten sonra bis daha çooook yol arşınlarız Allah yardımcımız olsun

seni o kadar iyi anlıyorum ki...
benim eşim de 101 okey oynuyor .
mesela dün gece 3.30 da bitirdi oyunu.
inanılmaz bir tutku ve sinir krizi geçirmeme az kaldı..
Ama şu var,eşi böyle olan birçok kadın var. bu onların bizi sevmediği anlamına gelmiyor canım.
sadece benciller..hem de çok benciller...

canım benim eşim çocuk gibi...
bir çocuğumuz yok ama yapsam bile ilgilenmez çocukla da benimle de..
muhtemelen "şu cocuğu sustuuuuuuurr" diye bağırır. -tatlicadiarzu-

bende öyle diyordum.çocukla kalırım ortada diye ama çocuk ağlarken senin o sıkıntılı halini görünce ister istemez kalkıyo bilgisayarın basından.baktım kalkcak gibi olmuyo bi bahane bulup su içmeye diye mesela çıkıyorum odadan cocuk ağlarken mecbur kalkıyo.bu yöntemle hiç bilgisayar basından kaldırmadım onu ama sabaha karsı cocuk uyandıgında cok işe yarıyo valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…