Valla canım ilk önce insan olsun..
Bende üni mezunuyum, sözlüm ise lise mezunu.. Aynı liseden aynı sınıftan mezunuz, 6 senelik bir ilişkimiz var son 2.5 senedir de sözlüyüz. Şükür aramızda hiç bir sorun yok..Sözlüm hem işi hem okulu yürütemediği için okulu bıraktı ama maşallahı var kendisini çok geliştirdi.. Hem bilgi bakımından hem kültür bakımından.. Benim bilgimin olmadığı konularda bile onun bilgisi oluyor.. Ben hep söylüyorum buraya böyle konular çok açıldı, maksat insanın kendisini geliştirmesi ve eğitmesi canım.. Siz iyi anlaşıyorsanız ve aranızda bu konularda sıkıntı görmüyorsan ben sorun olacağını düşünmüyorum.. İşini de bulur canım merak etme..
Ayrılırsın, üni mezunu birini bulursun, annenin gönlü olur(üni mezunu yaa), evlenirsin ama evlendiğin kişi adam çıkmaz.. Boşanırsın sonra da annene dönüp, içindekileri kusarsın.. Bence anneni ikna etmeye çalış canım.. Allah yardımcın olsun..
Valla canım ilk önce insan olsun..
Bende üni mezunuyum, sözlüm ise lise mezunu.. Aynı liseden aynı sınıftan mezunuz, 6 senelik bir ilişkimiz var son 2.5 senedir de sözlüyüz. Şükür aramızda hiç bir sorun yok..Sözlüm hem işi hem okulu yürütemediği için okulu bıraktı ama maşallahı var kendisini çok geliştirdi.. Hem bilgi bakımından hem kültür bakımından.. Benim bilgimin olmadığı konularda bile onun bilgisi oluyor.. Ben hep söylüyorum buraya böyle konular çok açıldı, maksat insanın kendisini geliştirmesi ve eğitmesi canım.. Siz iyi anlaşıyorsanız ve aranızda bu konularda sıkıntı görmüyorsan ben sorun olacağını düşünmüyorum.. İşini de bulur canım merak etme..
Ayrılırsın, üni mezunu birini bulursun, annenin gönlü olur(üni mezunu yaa), evlenirsin ama evlendiğin kişi adam çıkmaz.. Boşanırsın sonra da annene dönüp, içindekileri kusarsın.. Bence anneni ikna etmeye çalış canım.. Allah yardımcın olsun..
senin ailen karşı çıkmadı mı hiç cnm
ben üniversite eşim de lise mezunu hiç bir sorun yok aramızda gayet mutluyuz
önemli olan karakteri,hayata,olaylara bakış açınız
Adam dediğin ekmeğini taştan çıkaramadıktan sonra isterse profesör olsun.
Adamın içinde olsun, insan olsun yeter. Eşim açıköğretimden lise okuyor, kendi işiyle uğraşıyor. Aylık en az 2 milyar gelirimiz var çok şükür.
Hayır canım kesinlikle karşı çıkmadılar...
Annemin bana dediği laf şuydu; "Bak kızım insan olsun gerisi farketmez.. Okuyup adam olamayanları da görüyoruz.. Tolga düzgün bir çocuğa benziyor, inşallah hayırlı olur" dedi.. Babam zaten ben istedikten sonra hiç problem çıkarmaz... Annem-babam maddiyata çokta fazla önem vermedikleri ve onlar için insanı ahlakı ve karakteri ön planda olduğu için, bir sıkıntı yaşamadık canım..Bu arada liseden beri beraberiz..
İnşallah senin içinde hayırlısı olur canım..
Amin cnm.bu arada ailen yönundn cok sanslymssn.keske benım aılemde boyle dusuneblse.Allah mutlulugnzu daim etsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?