- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Ne dikkatlisinkadinin yakisiklisinida cok merak ettim :)
SüperDikkat et içinden de Şahin K çıkmasın
ne alaka üniversiteyle aşık olmaya hakkım yok mu? belki çok kız var peşinde ondan taktım bu kadar yakışıklı olmasına . sorun haline getirdim anlamıyorum.
kadinin yakisiklisinida cok merak ettim :)
Tarkan gaymis. :)Tarkanin sevgilileri bana gore guzel degil mesela,
demekki her yakisikli adam her guzele bakmiyor,
bazilari cirkin sever...
Tarkanin sevgilileri bana gore guzel degil mesela,
demekki her yakisikli adam her guzele bakmiyor,
bazilari cirkin sever...
biseksüel değil miydi yawTarkan gay. :)
yani herşeyi bıraktınız bir kaç ünlüye benzettiğime taktınız. sadece birine benziyor. diğerlerini anımsatıyor. yani güldünüz eğlendiniz. vizyonla hiç bir ilgisini göremedim ben. konuda düzeltme de yaptım tüm rahatsızlık unsurlarını sildim. hiç bir sıkıntı kalmadı.'Aşık olamazsın' demedim orada zaten. Konuyu anlatış tarzından böyle görünüyor. Ayrıca tip olarak match-match olmayan bir sürü çift var.
Arkadan kime benziyor yazmamissiniz.
Boyle erkek arkadas mi secilir.
yine olmuyor :)ya orada bir virgül olacak
"...senin gibi, yakışıklı biriyle beraber olmak isteyecek..." anlamında
ben öyle anladım
Tarkan gay. :)
Aynen ya da kelimeler yer değiştirse cümle daha anlaşılır oluyor.Ama hala gülüyorum Tweety'nin sorusunaya orada bir virgül olacak
"...senin gibi, yakışıklı biriyle beraber olmak isteyecek..." anlamında
ben öyle anladım
Mümkündür, ama ben hep o kadınları paravan olarak kullandığını düşünmüşümdür. Amerika'ya da o yüzden yerleşmedi mi zaten? Burada şan şöhret, o kadar para varken New York'da bir apartman dairesinde yaşıyordu sırf huzurlu olabilmek için.biseksüel değil miydi yaw
"bence tadini cikart cunku yakisikli biriyle olmak isteyen senin gibi cok insan vardir..." Böyle oldu bak :)yine olmuyor :)
soyle olabilir - senin gibi biriyle olmak isteyen yakisikli cok insan vardir...-
gercek oldugunu bilmedigim icin günahini almayim
Çok muhabbeti dönen birş eydir aslında.:) Bir ara resmi çıkmıştı çıplaklar kampında.:) Sonra zaten Tarkan bu Allah ile benim aramda dedi, Amerikaya yerleşti istediği gibi yaşayabilmek için biseksüel de olabilir.nasıl? gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?