Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Tarkanin sevgilileri bana gore guzel degil mesela,
demekki her yakisikli adam her guzele bakmiyor,
bazilari cirkin sever...

'Aşık olamazsın' demedim orada zaten. Konuyu anlatış tarzından böyle görünüyor. Ayrıca tip olarak match-match olmayan bir sürü çift var.
ne alaka üniversiteyle aşık olmaya hakkım yok mu? belki çok kız var peşinde ondan taktım bu kadar yakışıklı olmasına . sorun haline getirdim anlamıyorum.

'Aşık olamazsın' demedim orada zaten. Konuyu anlatış tarzından böyle görünüyor. Ayrıca tip olarak match-match olmayan bir sürü çift var.
yani herşeyi bıraktınız bir kaç ünlüye benzettiğime taktınız. sadece birine benziyor. diğerlerini anımsatıyor. yani güldünüz eğlendiniz. vizyonla hiç bir ilgisini göremedim ben. konuda düzeltme de yaptım tüm rahatsızlık unsurlarını sildim. hiç bir sıkıntı kalmadı.

Arkadan kime benziyor yazmamissiniz.
Boyle erkek arkadas mi secilir.

ya orada bir virgül olacak

"...senin gibi, yakışıklı biriyle beraber olmak isteyecek..." anlamında

ben öyle anladım
yine olmuyor :)
soyle olabilir - senin gibi biriyle olmak isteyen yakisikli cok insan vardir...-

gercek oldugunu bilmedigim icin günahini almayim

ya orada bir virgül olacak

"...senin gibi, yakışıklı biriyle beraber olmak isteyecek..." anlamında

ben öyle anladım
Aynen ya da kelimeler yer değiştirse cümle daha anlaşılır oluyor.Ama hala gülüyorum Tweety'nin sorusuna Evdekiler neye gülüyorsun diyor açıklayamıyorum da,çatladım

tamam tarkanın gayliğini bırakırsak bence dış görünüşle olmuyor bu işler sindirella

herkesin beğenisi zevki farklı

ya kendimden örnek vereyim eski kocama herkes bu ve sen imkansız derdi ama seviyor muydum seviyordum

şimdi bakıyorum ardından saydırabilirim hakket çok da bi halta benzemiyormuş be ama bi zamanlar dünya onun etrafında dönerdi

ek not: tam da övüngeç üye dalında aday gösterilmişken bunu yazmam hoş oldu

biseksüel değil miydi yaw
Mümkündür, ama ben hep o kadınları paravan olarak kullandığını düşünmüşümdür. Amerika'ya da o yüzden yerleşmedi mi zaten? Burada şan şöhret, o kadar para varken New York'da bir apartman dairesinde yaşıyordu sırf huzurlu olabilmek için.
Biseksüel de olabilir gerçi. Tarkan'ı çok severim karakter olarak, bence bunda gay olmasının ona verdiği ince ruh da büyük etken. Onun kadar klas, zarif, kibar başka popcu gelmedi Türkiyeye henüz.

evet var,
ancak tahammul sinirlarimi zorladiginda benim icin o bir ajdar! : )))

disaridan gelen yorum ise;
ne begendigim benzettigim yabanci oyuncular ile ne de muzlu naneli yerli ajdar ile alakasi olmadigi yonunde.

yani tum o saydiginiz acik kumrallar fazlasiyla oznel veri olabilir ; )

bunlara takilmayin,
dogalliginizi kaybetmeyin,
gonlunuzce iliskinizi yasamaya bakin...

ben de arkadan jennifer lopez
sağ profil anne hathaway
sol profil ve önden penelope cruz
ama edam işvem bir benzeri yok yani sdashdjhdsas

nasıl? gerçekten mi
Çok muhabbeti dönen birş eydir aslında.:) Bir ara resmi çıkmıştı çıplaklar kampında.:) Sonra zaten Tarkan bu Allah ile benim aramda dedi, Amerikaya yerleşti istediği gibi yaşayabilmek için biseksüel de olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…