- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
o zaman konu sahibine yatistirmis olmuyo ki neyin tadini cikartacak,"bence tadini cikart cunku yakisikli biriyle olmak isteyen senin gibi cok insan vardir..." Böyle oldu bak :)
bu kisimlari gectik canim asdadaddben de arkadan jennifer lopez
sağ profil anne hathaway
sol profil ve önden penelope cruz
ama edam işvem bir benzeri yok yani sdashdjhdsas
Mümkündür, ama ben hep o kadınları paravan olarak kullandığını düşünmüşümdür. Amerika'ya da o yüzden yerleşmedi mi zaten? Burada şan şöhret, o kadar para varken New York'da bir apartman dairesinde yaşıyordu sırf huzurlu olabilmek için.
Biseksüel de olabilir gerçi. Tarkan'ı çok severim karakter olarak, bence bunda gay olmasının ona verdiği ince ruh da büyük etken. Onun kadar klas, zarif, kibar başka popcu gelmedi Türkiyeye henüz.
hea gördüm ahahhaabu kisimlari gectik canim asdadadd
Şanslı olduğunu anlatmaya çalışmış yani herkes istiyor ama sen sahipsin ona,gibi :) Gece gece kendimi Türkçe öğretmeni gibi hissettimo zaman konu sahibine yatistirmis olmuyo ki neyin tadini cikartacak,
kim yazmisti o yorumu hangi vatandassa gelsin aydinlatsin bizi
yani herşeyi bıraktınız bir kaç ünlüye benzettiğime taktınız. sadece birine benziyor. diğerlerini anımsatıyor. yani güldünüz eğlendiniz. vizyonla hiç bir ilgisini göremedim ben. konuda düzeltme de yaptım tüm rahatsızlık unsurlarını sildim. hiç bir sıkıntı kalmadı.
yok öyle düşünme canım ya bazen görürüz o kadar güzel kız bu adama nasıl bakmış deriz yada yakışıklı çocuk o kızda ne bulmuş gibi. gönül kimi severse en güzeli odur. berenmiş kıvançmış bunlar önemli değil. sen sevginden eminsen ona safça ilet gerisi ona kalmış. ama şu da var ki çevresinde çok bayan olan erkekler fazla şımarık olabiliyorlarhoşlandığım çocuk diye belirttim ama sevgilim olduğunu hava attığımı sanıyorlar. arkadaşız ben onunda ilgisi olduğunu düşünüyorum. kızlar tarafında çok yüz bulmuş biri olduğu için, acaba güzellik onun için çok mu önemlidir diye merak ettim. sizlerede sorum hep yakışıklı havalı tipler güzel biri mi ister yanınnda buydu anlaşılmadım.
bu kisimlari gectik canim asdadadd
tarkan kendi gibi olanlar dan hoşlanıyor
yok sinirlenmiyorum. benimde moralim bozuk sesli güldüm bir ara. ben de güldüm. anlaşılmamasına şaşırdım. başka bir yerde sordum aynı soruyu hiç dalga geçilmedi.Geçenlerde bir konu açtım. Ben ne sordum bazı arkadaşlar ne cevaplar verdi. Acaba okurken neyle meşguldüler diye düşündüm. Cevaplara hiç takılmadım, sinirlenmedim.
Konuna verilen cevaplar sayesinde kaç kişi güldü eğlendi. Ben çok dua ettim sana sayende keyfim yerine geldi. Allah gönlüne göre versin.
Ya o olayın iç yüzünü anlatmıştı, tam hatırlamıyorum ama absürt bir bağlamda kullanmamış gerçekte onu. İnternette bulabilirsem röportajını... Ama habercileri biliyorsun her şeyi çarpıtıyorlar.Paparazi kılığımla deniz kıyısındaki fotograf deyip kaçıyorum
Amaan Amerika'ya gidişinin sebebini en çok kendi bilir de şu çişim geldi vakasını da unutmayalım, medya o zaman çok daha acımasızdı.
Ay konu sahibesi kusurumuza bakma lütfen olur mu. Konun canlandı bak ne güzel oldu.
Ya o olayın iç yüzünü anlatmıştı, tam hatırlamıyorum ama absürt bir bağlamda kullanmamış gerçekte onu. İnternette bulabilirsem röportajını... Ama habercileri biliyorsun her şeyi çarpıtıyorlar.
Adama yazık oldu, tam kariyerinin zirvesindeydi. Valla kendisine hayarım ben. Bir insan tüm o şöhrete, paraya rağmen bu kadar efendi olur. Ve sesi de çok güzeldir, çok kültürlüdür popçuların %90'ının aksine. polemik çıkarmaz. Adamda tam star ışığı var. Sahne şovları, klipleri falan Türkiyede o dönemim çok ilerisindeydi. Arada duygulanıp şöyle Youtube'dan 90lar Türkçe Pop şarkılarını buluyorum. Bir diğerlerine bakıyorum bir Tarkan'a. Çok fark var.
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?