Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Paparazi kılığımla deniz kıyısındaki fotograf deyip kaçıyorum
Amaan Amerika'ya gidişinin sebebini en çok kendi bilir de şu çişim geldi vakasını da unutmayalım, medya o zaman çok daha acımasızdı.

** turkish music orgdaki sezen aksu tartışmasına çok çevirmek isterdim milena ama burası KK **

Geçenlerde bir konu açtım. Ben ne sordum bazı arkadaşlar ne cevaplar verdi. Acaba okurken neyle meşguldüler diye düşündüm. Cevaplara hiç takılmadım, sinirlenmedim.
Konuna verilen cevaplar sayesinde kaç kişi güldü eğlendi. Ben çok dua ettim sana sayende keyfim yerine geldi. Allah gönlüne göre versin.

yok öyle düşünme canım ya bazen görürüz o kadar güzel kız bu adama nasıl bakmış deriz yada yakışıklı çocuk o kızda ne bulmuş gibi. gönül kimi severse en güzeli odur. berenmiş kıvançmış bunlar önemli değil. sen sevginden eminsen ona safça ilet gerisi ona kalmış. ama şu da var ki çevresinde çok bayan olan erkekler fazla şımarık olabiliyorlar

yok sinirlenmiyorum. benimde moralim bozuk sesli güldüm bir ara. ben de güldüm. anlaşılmamasına şaşırdım. başka bir yerde sordum aynı soruyu hiç dalga geçilmedi.
sağolasın allah hepimizin gönlüne göre versin.

Ya o olayın iç yüzünü anlatmıştı, tam hatırlamıyorum ama absürt bir bağlamda kullanmamış gerçekte onu. İnternette bulabilirsem röportajını... Ama habercileri biliyorsun her şeyi çarpıtıyorlar.
Adama yazık oldu, tam kariyerinin zirvesindeydi. Valla kendisine hayranım ben. Bir insan tüm o şöhrete, paraya rağmen bu kadar efendi olur. Ve sesi de çok güzeldir, çok kültürlüdür popçuların %90'ının aksine. Polemik çıkarmaz. Adamda tam star ışığı var. Sahne şovları, klipleri falan Türkiyede o dönemim çok ilerisindeydi. Arada duygulanıp şöyle Youtube'dan 90lar Türkçe Pop şarkılarını buluyorum. Bir diğerlerine bakıyorum bir Tarkan'a. Çok fark var.

Son düzenleme:
[QUOch hunt, post: 38100016, member: 194053"]Sizi arayıp söyledi herhalde bizzat ...Bu nedir arkadaş yaa ,ayıptır ...[/QUOTE]

Yo aramadi kendisiyle gorusmuyorum...

Sorunuz ve uslubunuz hoş değil

Okudum gazetelerden bunu inkar etmedi.hepte bu söylenir yeni bir şeye değil

Ha gaydir değildir bilemem bize ne sunuluyorsa onu biliyoruz.

Bi bende demedim bunu.

Haklısın, Savaş Ay benim için pek badem gözlü olamadı, sadece bu olay özelinde de değil.
Tarkan'ın yeri ayrı zaten, illa kış güneşi tarkancısı olmaya gerek yok sevebilmek için şarkılarını, hüp klibini şimdiki kasan insanların ucubik klipleriyle kıyaslayamassın bile

Yo aramadi kendisiyle gorusmuyorum...

Bi bende demedim bunu.[/QUOTE]

Tarkan kendi gibilerden hoşlanıyor diyen sizin değil de benim yorumum mu üslupsuz ...İnkar etmedi ama kabul da etmedi ..Ayrıca burada Tarkan değil insanların tercihleriyle dalga geçmeniz ..İşte ona ayıp dedim ..

[QUOTEşal hunt, post: 38100112, member: 194053"]Yo aramadi kendisiyle gorusmuyorum...

Bi bende demedim bunu.[/QUOTE]

Tarkan kendi gibilerden hoşlanıyor diyen sizin değil de benim yorumum mu üslupsuz ...İnkar etmedi ama kabul da etmedi ..Ayrıca burada Tarkan değil insanların tercihleriyle dalga geçmeniz ..İşte ona ayıp dedim ..[/QUOTE]

Ben dalga gecmedim bu bir

Bana ne kim kimle olursa olsun bu iki

Ben şarkılarını tarzını severim özeli o yazıyor ben değil bi uç

Konuyu alıp tartışma çıkarıp gerilim yapmaya gerek yok bu dört

Bunu tek demedigimi halde bana atarlanmaniz tuhaf ve ilginç bu beş

Konu tarkan değil bu altı

Konu konuyu açtı bi arkadaşım yorumu üzerine bunu dedim ben iyi okuyun öyle yazın bu yedi

Konuyu saptirip dallandirip budak kandırmayın bu sekiz

Niyetiniz nedir anlamadım bu dokuz

Yeterince anlattım ve snlamisinizdir inşallah bu on

İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…