Eşi, sevgilisi, nişanlısı oyunculara mankenlere benzeyen var mı aranızda?

Her insan sevdiğini yanına yakıştırır. Bir de göreceli bu işler, herkesin zevki farklı. O çok yakışıklı beni beğenmez diye ön yargıyla yaklaşmamak gerek. Bu abla gibiyse bilemeyeceğim tabi.

Ya iki saattir Tarkan dinleyince ,bir de çoooookkkk sevince oluyor demek ki böyle bir şey ....Neyse kayahandan söylediği yemin ettim şarkısı M matmazeldepresif e gelsin barışalım :)

[/QUOTE]

Tarkan kendi gibilerden hoşlanıyor diyen sizin değil de benim yorumum mu üslupsuz ...İnkar etmedi ama kabul da etmedi ..Ayrıca burada Tarkan değil insanların tercihleriyle dalga geçmeniz ..İşte ona ayıp dedim ..[/QUOTE]

Canım arkadaş hakaret amaçlı dememiş ki. Kendi gibi olanlardan hoşlanıyor demek gay demek işte. :) Bunda hakaret yok ki.
Kalpler kırılmasın.

Yazarken yorulmussundur bi bardak su ic buda onbir,
bugun banlanacam gibi buda on iki :)

Kızlaaaar çocuk Furkan Andıç'a benziyor cidden Ama istemeyin valla yollayamam söz verdim
Bu konu sayesinde Furkan Andıç kim onu da öğrenmiş oldum. Hergün bir yeni bilgi. Valla biz beğeniriz beğenmeyiz orası ayrı mesele de birçok kadının beğeneceği tipte biri çocuk.
Kız ne güzel işte bol bol fotoraf çekin Facebook'a koy. Kıskananlar çatlasın.@sindirellla

eşimi annesi ve birkaç arkadaşı mehmet aslantuğ'a benzetiyorlar, biraz benziyor işte
kız sevgilim değil tavlayamadım bi saattir ben ne anlatıyorum. saçımı başımı yolasım var.

kız sevgilim değil tavlayamadım bi saattir ben ne anlatıyorum. saçımı başımı yolasım var.
başta yazdım hoşlandığım kişi diye. başlıkta da sizin sevgiliniz varmı bu şekilde ünlülere benzeyen. hani varsa sizde çok mu güzelsiniz güzellik ne derece önemli demek istedim. i anlaşılmadım bu gün. :)

Aaaa ahahaha ben konu ilerledikçe unutmuşum yazdıklarını falan sevgiliniz sanıyorum. Size ilgisi var mı?
vardı sonra yan çizdi. ben de tip yüzünden mi böyle oldu diye hindi gibi düşünmeye başladım. beyimizin etrafında kız çok hani problem bende mi acaba diye düşünmeye başladım.
bazı problemleri de var ben onlara bağlıyordum.
belkide kendini beğenmiş biridir bilmiyorum ki işte. onda böyle oldu istemedi beni diye düşündüm.
çorba oldu kafan anlıyacağın

Ayy yok ya tiple değil o işler, kimyanız uyuşmamıştır. Sadece hoşlantıysa boş ver madem, yeni limanlara yelken aç.

Olayı öyle anlatsana kardeş, e kendinden bir bakımdan da olsa daha düşük gördüğün insana nasıl hayranlık, hoşlantı vs. gelişiyor? Hoşlanırken kainatta tek o olmuyor mu ya?

Olayı öyle anlatsana kardeş, e kendinden bir bakımdan da olsa daha düşük gördüğün insana nasıl hayranlık, hoşlantı vs. gelişiyor? Hoşlanırken kainatta tek o olmuyor mu ya?
öyle uykum geldiki anlamadım ne demek istediğinizi.
yani beni kendinden güzel mi görmesi gerekir hoşlanması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…