- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
tanısam da tanımıyorum derim bu ne be binbir surat ay korkarım benondan değil tanıyanınız çıkar neme lazım.
buraya fotoğraf koyamam silinmez sıkıntı olur.koysun tabi bakalım hayatımız da ilk defa böyle mucizevi bir adam görcez valla çok merak ettim bu kadar karma bir adam nasıl muazzam birşey çıkacak diye
ondan değil tanıyanınız çıkar neme lazım.
Etrafımda hiç böyle karma bir adam yok valla,meraklandırdın mutlu musun?ondan değil tanıyanınız çıkar neme lazım.
buraya fotoğraf koyamam silinmez sıkıntı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iginiz-kk-ueyesi.774806/page-34#post-38098085
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yilin-ueyesi.774829/page-3#post-38080457
konu dışı oldu ama soruya cevap vermem gerekti. bu arada oylamaya bekleriz.
biz öyle bir adamı tanımıyoruzdur bacım sen rahat rahat koyondan değil tanıyanınız çıkar neme lazım.
vay be ne adammış
bende öyle bacım inanır mısın sol tarafım nur yerlitaş sağ tarafım ivana , saçlar hadise , gözler sibel can
Bide evleniyoz arkadaşım böyle adamlarla bize yazıkkk yahu millet ne karışımlar buluyo bizde şans yokkkkbenim kocaya baktım baktım bişeye benzetemdim zalımmmm dünya off anam off
Biz hala tartışıyoruz, beyin fırtınası yapıyoruz konuyla ilgili, özellikle bizim erkekler pek dertliO eskidi kız dündü o ben eskittim en azındanYalaaaan söylüyorsun diye tokadı basacağım haberi yapana
anaaa zipzip konustu hemde degisik birsey yazdiNe kadar ünlüymüsüm de haberim bile yok
Anlıyorum da ama gercekten benzetmen ılgınc geldı arkadasların da dedıgı gıbı bo foto koysan mı acaba cok merak ettm sahsen gercekten mı benzıyo yoksa sız mı benzetıyosunuz.herkese değildi lafım dalga geçenlereydi.
siz sorunuza gelince yakıştırıyorum ben kendimi yanıma acaba o yakıştırır mı onu merak ediyorum. kızlar etrafında hep havalanmış iyice ondan beni beğenmeyebilir diye düşünüyorum. çok alay edildi üzüldüm. hiç anlayışlı yaklaşmıyorlar.
aslında fotoğraf koymayacaktım. Furkan andıç çok tanınmadığı için onun fotosunu koyacaktım. sonra koymuşken hepsini koyayım dedim.ya bence sen bizle alay ediyorsun bir de yandan fotolarını falan koymuşsun ünlüler
çok yakışıklı de ne bileyim ünlülere benziyor de
ama iyi eğleniyorsundur orda bizle
Sorma,doğru çıkarsa bi intihar furyası bekliyorum benBiz hala tartışıyoruz, beyin fırtınası yapıyoruz konuyla ilgili, özellikle bizim erkekler pek dertli
yahu sen kime benziyorsun acaba sağdan soldan önden arkadan tepeden diptenaslında fotoğraf koymayacaktım. Furkan andıç çok tanınmadığı için onun fotosunu koyacaktım. sonra koymuşken hepsini koyayım dedim.
Furkan andıça çok benziyor. diğerlerini ben bazı fotoğraflarından benzetiyorum o kadar. 4 ü bir arada değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?