EŞi SİNİRLİ OLANLAR HİÇ DÜZGÜNCE TARTIŞAMAYANLAR ACİL YARDIM :((

hım benim yengem boşanma davası açmıştı amcama devletin kendi verdiği avuatı tutmuştu ücretsiz
özel avukat tutmazsan eğer evet devlet veriyormuş ama o devletin verdiği de pek peşinde koşmuyormuş davanın.çekişmelilerde özel avukat şart gibi.

Kabul etmezse, çekişmeliye çevirmek zorundasın ama ..
Hatalı taraf o sonunda eninde sonunda senin kazanacağın bir dava bu

özel avukat tutmazsan eğer evet devlet veriyormuş ama o devletin verdiği de pek peşinde koşmuyormuş davanın.çekişmelilerde özel avukat şart gibi.

hım anladım şans işi biraz da amcamda istemıyodu dirtiyodu mahkemeye gelmiyodu ama deletin verdiği avukat çok iyi ve ilgiliydi senin de şansına öle olur inşallah

Kabul etmezse, çekişmeliye çevirmek zorundasın ama ..
Hatalı taraf o sonunda eninde sonunda senin kazanacağın bir dava bu
evet öyle olmak zorunda.ama bir şekilde ikna etmeye çalışıcam elimden geldiğince yoksa 3-4 sene harap oluruz kızım da bende.kızımızı düşün diyorum ona kalacak bu ev borcunu bititrir bitirmez kızımın üstüne yapıcam evi diyorum yinede evin yarı parasını alıyım senden diyo ya nasıl bir baba bu vicdansız anlamadım.son ikna konuşmam da git ver mahkemeye ne yapıyosan yap ben anlaşmalı boşanmıyorum dedi.blöf yaptığımı cesaret edemeyecceğimi mı düşünüyo bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…