Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Cidden mi yaa

Çok şaşırdım ya ama yaptığı saygısızlık bence. Keşke soyleseymis çocuk istemediğini. Kac senelik evliydiniz peki? Biraz ara verin o zaman canim cocuk mevzusuna esin kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman denersiniz. Bizdese tam tersi daha erken diyorum eşim çok istiyor. Ama yapmasına useniyor -.-

Bencede saygısızlık. 10 aylık evlıyım canım 2 aydırda bebek düşünüyorduk yani ben tek başıma düşünüyormusum :)

Allah'tan çok geç olmadan öğrenmişsin cnm evet daha üzücü ama vardır herşey bi hayır inşallah..

Bencede saygısızlık. 10 aylık evlıyım canım 2 aydırda bebek düşünüyorduk yani ben tek başıma düşünüyormusum :)
Boşver canım takma kafana gez dolaş daha yeni evli sayılırsınız. Bizimde 1 sene oldu bende işe girmeyi düşünüyorum biraz çocuktan önce para biriktiririm kendimi geliştiririm sende öyle yap allah aratıp sordurmadan verir inşallah hepimize :)

Benim eşim de uykucudur.çok soyleniyorum ama üzülüyorum yorgun argın geliyor bizim için diyorum falan.
Şimdi memlekete geldim.istediğin kadar uyu 1 ay rahatına bak dedim biraz atar yaptım bakalim

Ben de çok uyuyorum. Eşimi de uykucu ettim uyuyoruz beraber. Uyudukça uyuyası geliyor insanın.
Patolojik bir sebebi yoksa ki yok görünüyor tahliller temiz psikolojik bir sebebi olabilir. Yani insanlar bazen sorunlardan uykuya kacar. Bence üzerine gitmeyin çocuk için de ısrar etmeyin sonra bunu size kullanir

Benim eş kişisi de uykucudur..
Sabah 5.30 da kalktı işe tamam yorgundur, iftarı yaptık anında yattı ve sabah işe gidene kadar uyanmayacak..
Haftanın 5 günü böyleyiz.
Çok nadir yatağa beraber gidip yattığımız..
2 yıla yakındır evliyiz ve bu durum beni çok yoruyor..
Paylaştığımız hiçbir şey yok, ne bir sohbet ne bir muhabbet..
Hayırlısı bakalım, böyle gitmez ama bunu biliyorum..
Hayatımızın en enerjik yaşlarını böyle geçireceksek ohoo..

Maalesef sanki benimkini anlatıyorsun gerçi yıllar geçmiş ama çok bunaldım yazmak istiyorum. Çocuk gibi uyuyan Bi adamla hayat gerçekten çok zor. Benimle ilgilenmesi için neredeyse yalvarıyorum. Ya anlamazlıktan geliyor. Artık kendimden şüpheye düştüm. Saçımı bile yapmak istemiyorum. Anlatıyorum anlamıyor mu. Sevgisizlik mi anlamıyorum. Sürekli kavga ediyorum. Etmek istemiyorum ama artık horlaması sinirimi bozuyor uyuması sinirimi bozuyor

ayni benim eşim ilerleyen zamanlarda artik sıtkınız siyrilacak bu durumdan
eminmisiniz böyle bir adamdan cocuk yapmak istediginize?
ben yaptim uyku hala herseyden kiymetli
gecen cocugun atesi cikti yattigi odada ebeveynde cocugu yikadim defalarca
cocuk gitti baba diye yanina sokuldu yatmaya calisti vs.
adam hala uyuyordu
eve bir hirsiz girse bana bisey yapsalar haberi olmayacak adamin.
iyi düsünun derim

Ben konu açacaktım normalde 10da uyuyorum birkaç gündür uyku tutmuyor 12ye kadar bekliyorum diye uyku düzensizliğimi nasıl yenerim diye. Yani bence eşiniz normal. Uyumak güzeldir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…