- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Cidden mi yaaDün kan tahlılı verdik normal çıktı. Boşalma konusunuda konuştuk bebek için rahat olmak istiyorum sadece bebek için ilişkiye girmek istemiyorum sen fazla kafana takmıssın 1 2 ay erteleyelim sen kırılma hevesın gitmesin diye soyleyemedim içine boşalmıyordum dedi. Tabi kavga kıyamet koptu Daha cok üzüldüm bu seferde farkında olmadan baskı yapmısım adama. En azından durumu soyleyebılırdı bende her ay adet olacakmıyım diye beklemezdim.
Çok şaşırdım ya ama yaptığı saygısızlık bence. Keşke soyleseymis çocuk istemediğini. Kac senelik evliydiniz peki? Biraz ara verin o zaman canim cocuk mevzusuna esin kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman denersiniz. Bizdese tam tersi daha erken diyorum eşim çok istiyor. Ama yapmasına useniyor -.-Dün kan tahlılı verdik normal çıktı. Boşalma konusunuda konuştuk bebek için rahat olmak istiyorum sadece bebek için ilişkiye girmek istemiyorum sen fazla kafana takmıssın 1 2 ay erteleyelim sen kırılma hevesın gitmesin diye soyleyemedim içine boşalmıyordum dedi. Tabi kavga kıyamet koptu Daha cok üzüldüm bu seferde farkında olmadan baskı yapmısım adama. En azından durumu soyleyebılırdı bende her ay adet olacakmıyım diye beklemezdim.
Aynen canım olsun napalım Rabbimin bir hayrı vardır bundada. İyi tarafından bakıyorum yoksa adamı balkondan atacam :) beni üzülmesin diye soylememiş ama bu sekılde daha cok üzüldüm.bende adamın bır sıkıntısı var diye düşünüp duruyordum.Cidden mi yaa
Bencede saygısızlık. 10 aylık evlıyım canım 2 aydırda bebek düşünüyorduk yani ben tek başıma düşünüyormusum :)Çok şaşırdım ya ama yaptığı saygısızlık bence. Keşke soyleseymis çocuk istemediğini. Kac senelik evliydiniz peki? Biraz ara verin o zaman canim cocuk mevzusuna esin kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman denersiniz. Bizdese tam tersi daha erken diyorum eşim çok istiyor. Ama yapmasına useniyor -.-
Allah'tan çok geç olmadan öğrenmişsin cnm evet daha üzücü ama vardır herşey bi hayır inşallah..Aynen canım olsun napalım Rabbimin bir hayrı vardır bundada. İyi tarafından bakıyorum yoksa adamı balkondan atacam :) beni üzülmesin diye soylememiş ama bu sekılde daha cok üzüldüm.bende adamın bır sıkıntısı var diye düşünüp duruyordum.
Boşver canım takma kafana gez dolaş daha yeni evli sayılırsınız. Bizimde 1 sene oldu bende işe girmeyi düşünüyorum biraz çocuktan önce para biriktiririm kendimi geliştiririm sende öyle yap allah aratıp sordurmadan verir inşallah hepimize :)Bencede saygısızlık. 10 aylık evlıyım canım 2 aydırda bebek düşünüyorduk yani ben tek başıma düşünüyormusum :)
Heriflerinizi tepenize çıkarmayın ,ilk akıl bu :)))Ahhh accik akıl ver bize de yaa
KabulDenicem bunu ama bak bu sefer ayda bir olursa bulurum seni ha ona göre
Çok haklısın:))Heriflerinizi tepenize çıkarmayın ,ilk akıl bu :)))
daha iyi çok şükür en azından eskisi kadar uyumuyor:)Geçmiş olsun şimdi nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?