Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Cnm zorla bi dr.a mı yollasak kocaları yaa belki hormonaldir ha?
Gitmez canım benimki anca ilerde çocuk olmuyo doktor eşinin gelmesi gerek test yapcaz falan derse öyle yoksa asla gitmez bu sebep için. Bide hormonel olsa ilişkiye girmediğimiz takdirde rüyalanıyo canım. Rüyasındada boşalmazdı bi sorun olsaydı bence, sence?

Kapının önüde mantıklıymış. Bazen dıyorım annenın evine git güzelce uyu ayık bir halde eve gel diyorum. Tamam ben yatıyorum birşey diyormuşın der ve yatakodasına gider.
Aynı benimki bir de bir senedir iş bulamıyor benimki aramıyor da sadece uyuyor sabah kalkıp yiyip tekrar yatıyor bende çok bunaldım

Oda doğru da sık olan biseymiki ruyalanma?

Oda doğru da sık olan biseymiki ruyalanma?
Evet canım ayda 2 kez falan oluyo bende sanki ben aldatmışcasına evde kavga çıkarıyorum hala akıllanmadı ama. Şuan traş oldu duşa gir kıl dökülcek dedim tamam dedi orucuzya zaten bişe yapamayız ama şimdi duşa girdiya akşam bidaha asla girmez o yüzden gene yapmayız bugün %100

Ay ben okadar farketmedim ayda 2 kez cokmus ama kocalar çok benziyo maşallah ayrıca kavga çıkarmanda normal bende deliriyorum bu ne yaa.

Benim esim cok uyuyor demeye geldim
ilk evlendik cok fazla uyuyordu. Ne cocukla ne benle ilgileniyordu uyumaktan guzel siyledim olmadi kavga cikardim yine olmadi. Hala uyumaya devam etti.
sonra geldi bana gelenler. Aldim oglumu gittim annemin evine. Bundan sonra hic yatmadan uyu diye msj attim teli kapattim aramalsr ozurler tmm bidaha hic uyumucam demelEr. 10gun kaldim annemin yaninda. Sonra artik hala ozurler devam edince dondum evime. Simdi artik uyumuyor eskisi kadar. Ben mesela gunduz 2den once kaldiramazdim esimi. Aksam kacda uyursa uyusun. Simdi 9da kahvalti yapiyoruz. Bazen gercekten rest gerekli oluyor.

Valla süpersiniz kesinlikle doğru yapmışsınız benim eşimde iş bulmuyor 1 senedir bende en son annemin evine gidicem diye tehdit ettiğim için şuan iş buldu ve pazartesi başlıyor. Biraz korksunlar bizi ailemiz boşuna evlendirmedi mutsuz olduğum an giderim valla sonra değerini öyle bir anlıyolarki.

Aynı benimki bir de bir senedir iş bulamıyor benimki aramıyor da sadece uyuyor sabah kalkıp yiyip tekrar yatıyor bende çok bunaldım
Canım eski konuların baktımda bizim tıpatıp dertlerimiz aynı. Ben 1 senedir evliyim eşimin ailesinin durumu çok iyi ilk zamanlar bütün giderlerimizi karşılıyorlardı ben eşim iş arıyor gelirimiz yok diye ses etmiyodum ama sonra kabul etmedim bi liralarını dahi. Sonra eşime dedim iş bulcaksın başka yolu yok bende çalışmıyorum sen çalışmadığın sürece. 2-3 ay bulmadı en son öyle bi kavga ettik ki yemin ettim bulmazsan boşanırım annemin evine giderim diye zorla bi yere götürdüm iş formu doldurttum ve onaylandı pazartesi işe başlıyor şuan traş oldu iş için ve bana tripli hiçte umrumda değil inan rahata alıştımı çok zor işiniz ki alışmış bence. Resti çekin çocuklarımı alır giderim deyin ailesinden yardım istemeyin ve işten çıkın. O zaman afedersiniz ama eşşek gibi çalışmak zorunda.

Haklısın ama benim annem fazla stresli hastalıklarda var kadının canını bide ben sıkmayim diyorum hep yoksa bu blöf benimde aklıma geldide bakalım.

Keşke bi eşim olsada tek derdim bu olsa te allam
Havalardandır bu aralar bende uykuya doymuyorum kışta gelmedi bu sene kar yağmadı ondanmdır nedir

Canım ne kadarda benzer dertlerimiz ben de çekeceğim resti ama şuan hamileyim elim kolum bağlı sinirlendim mi kasılıyorum işimden ayrılamam öğretmenim ama ücretsiz izne çıkacağım bebeğin doğmasını bekliyorum bit de benimki inat işe girip beğenmeyip çıkıyor hastanelik falan oluyor bildiğin tembel bıktım bende Allah’a dua ediyorum bol bol düzelsin diye seninkinin işe başlamasına sevindim

Aynen.. Bır ınsan yata yata bır yeri leri agarmaz mı. Ben bıraz fazla uyuyayım belim agarmaya başlıyor.. Tabı bizimkinin uykusu eskiden beridir var.. İşe zor kaldırırdım..uzun zamandır bazı ilaclar kullandığında uyku dozu arttı.. Gelıyor yatıyor uyuyor. . gidiyor gelıyor yıne yatıyor uyuyor:)

Pazartesi başlayacak evet canım allaha şükür. Ben bilerek çocuk yapmadım işe girmediği için girmezsen yapmam dedim benimkide tembelleşti hiç böyle değildi evlenmeden önce hep çalıştı bi askere gitti geldi değişti resmen rahata alıştı bide ailesine güveniyor tabi. Ailesi araba alıcaktı eşime aldırmadım biz çalışarak alırız dedim eğer bu hayatta bi çabamız olmucaksa niye yaşıyoruz ki? Evi onlar aldı arabayıda onlar alsa biz ne için çalışıyoruz? Hem insanların parayla söz sahibi olmalarınada izin vermemek lazım bugün verirler yarın bak herşeyinizi biz aldık deyip sustururlar.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama uyku apnesi olabilir mi eşinizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…