• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Evet canım uzun süre yapılmassa çok çabuk boşalınır. Napsak bilemedim bizde daha 1 sene evliyiz. Evlenmeden önce nasıldı konu sahibinede sordum az önce. Biz uzun süredir tanışıyoruz eşimle 8 yıldır kadar. Ve evlenmeden önce aşırı düşkündü, evlenince napıcam ben senle derdim hep. Kıyafet mağazında beni zorla kabine sokardı öpüşebilmek için:olamaz: Bende şimdi diyorum ki haram olduğum içinmi tatlıydım şimdi seninim ama dönüp bakmıyosun diyorum gençtik o zamanlar diyo daha 25 yaşında! Ama içi 70 yaşında.
Benimki evlenmeden öncede böyleydi elleşme koklaşma yoktu :)

Riskli gebelik geçirip o işlerden elini ayağını aylardır çekmiş bir kadın olarak ayda 2 3 o kadar fantastik göründü ki gözüme şuan :confused:
Çok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için

Çok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için
Valla ben korkuyorum artık hasbel kader hamile kalırsam tövbe yanıma yaklaşmaz artık diye:olamaz:

Kesinlikle benimki de aynı cnm ödüm kopardı bu adam evlenince beni hiç rahat bırakmaz ben hapı yuttum diye nerdeee ben peşinden kosuyorum resmen.
Yuh ya bu kadar mı aynı olur. Niye değiştiler böyle anlamadım. Dinimizde kadın erkeğini mutlu etmesse çok günah ama erkek karısını mutlu etmesse değil galiba bence oda günah olmalı. Sonuçta insan ilgi, alaka ve cinsel hayat istiyor yoksa evliliğin tadı olmaz ki arkadaş gibi.

KK'dan önce ve sonra hayatım.
Önceden bütün erkekleri istekli, sevişken falan sanırdım, burayı okudukça noluyo bu erkeklere diyorum artık.
Neden bu isteksizlik, sağlıksal bir sorun yoksa, insan eşiyle sevişmek istemez mi :KK51:

Amin canım
Teşekkür ederim güzel duan için
Allah isteyen herkese versin
Gönlünüze göre olsun inşallah :dua:

Yuh ya bu kadar mı aynı olur. Niye değiştiler böyle anlamadım. Dinimizde kadın erkeğini mutlu etmesse çok günah ama erkek karısını mutlu etmesse değil galiba bence oda günah olmalı. Sonuçta insan ilgi, alaka ve cinsel hayat istiyor yoksa evliliğin tadı olmaz ki arkadaş gibi.
Aynen öyle cnm kendimi artık evde hizmetçi gibi hissediyorum.

KK'dan önce ve sonra hayatım.
Önceden bütün erkekleri istekli, sevişken falan sanırdım, burayı okudukça noluyo bu erkeklere diyorum artık.
Neden bu isteksizlik, sağlıksal bir sorun yoksa, insan eşiyle sevişmek istemez mi :KK51:
Ayyy sen hele bi evlen daha neler neler. Yok canım herkes aynı olmuyor malesef evlenmeden önce istekli evlendikten sonra nasıl olsa yanımda gibi oluyor

Valla hepsi aynı değil cnm arkadaşımın eşi dr diyo insan 36 saat nöbet tutup gelip direk nasıl ister adam diyomus ben böyle dinleniyorum al işte :işsiz:

Aynen demek ki değişken bir şey bu durum. Ama yinede eşlerin birbirlerinin isteklerini göz ardı etmemesi lazım.
Bir sıkıntı varsa da açık açık konuşulmalı, empati yapsalar biraz misal.
Siz istemeseniz o istekli olsa kendisi için nasıl zor olurdu bu durum. :KK51:

Bulamadım şöyle uyuyan koca :D
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar :KK45:

Aynen demek ki değişken bir şey bu durum. Ama yinede eşlerin birbirlerinin isteklerini göz ardı etmemesi lazım.
Bir sıkıntı varsa da açık açık konuşulmalı, empati yapsalar biraz misal.
Siz istemeseniz o istekli olsa kendisi için nasıl zor olurdu bu durum. :KK51:
Aynen öyle cnm çok anlattım bunları inan çok.guzellikle konuştum kavgada ettim belli süre sonra gene aynı.

Bulamadım şöyle uyuyan koca :KK70:
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar :KK45:
Aman ne romantik uykular sormaaaa:işsiz:

Back
X