- Konu Sahibi heytbengeldim
Aynen yemekten sonra hemen uykusu geliyor. Aslında yemekten önce yemekten sonra hep geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riskli gebelik geçirip o işlerden elini ayağını aylardır çekmiş bir kadın olarak ayda 2 3 o kadar fantastik göründü ki gözüme şuanCnm tamam aynı olmazda ben bıraksam nerdeyse aklına gelmiyor diyebilirim ayda 2-3 kez de normalmi yani ya ?
Benimki evlenmeden öncede böyleydi elleşme koklaşma yoktu :)Evet canım uzun süre yapılmassa çok çabuk boşalınır. Napsak bilemedim bizde daha 1 sene evliyiz. Evlenmeden önce nasıldı konu sahibinede sordum az önce. Biz uzun süredir tanışıyoruz eşimle 8 yıldır kadar. Ve evlenmeden önce aşırı düşkündü, evlenince napıcam ben senle derdim hep. Kıyafet mağazında beni zorla kabine sokardı öpüşebilmek içinBende şimdi diyorum ki haram olduğum içinmi tatlıydım şimdi seninim ama dönüp bakmıyosun diyorum gençtik o zamanlar diyo daha 25 yaşında! Ama içi 70 yaşında.
Güldürdün beni ya :) ama bizde sorunda yok işte milletten duyuyosun 3-4 güne istiyo kendine bakiyon tık yokRiskli gebelik geçirip o işlerden elini ayağını aylardır çekmiş bir kadın olarak ayda 2 3 o kadar fantastik göründü ki gözüme şuan![]()
Çok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek içinRiskli gebelik geçirip o işlerden elini ayağını aylardır çekmiş bir kadın olarak ayda 2 3 o kadar fantastik göründü ki gözüme şuan![]()
Valla ben korkuyorum artık hasbel kader hamile kalırsam tövbe yanıma yaklaşmaz artık diyeÇok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için
Yuh ya bu kadar mı aynı olur. Niye değiştiler böyle anlamadım. Dinimizde kadın erkeğini mutlu etmesse çok günah ama erkek karısını mutlu etmesse değil galiba bence oda günah olmalı. Sonuçta insan ilgi, alaka ve cinsel hayat istiyor yoksa evliliğin tadı olmaz ki arkadaş gibi.Kesinlikle benimki de aynı cnm ödüm kopardı bu adam evlenince beni hiç rahat bırakmaz ben hapı yuttum diye nerdeee ben peşinden kosuyorum resmen.
Amin canımÇok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için
Aynen öyle cnm kendimi artık evde hizmetçi gibi hissediyorum.Yuh ya bu kadar mı aynı olur. Niye değiştiler böyle anlamadım. Dinimizde kadın erkeğini mutlu etmesse çok günah ama erkek karısını mutlu etmesse değil galiba bence oda günah olmalı. Sonuçta insan ilgi, alaka ve cinsel hayat istiyor yoksa evliliğin tadı olmaz ki arkadaş gibi.
güldüm gece gece :))) işin birde o tarafı var bak ben onu unuttumValla ben korkuyorum artık hasbel kader hamile kalırsam tövbe yanıma yaklaşmaz artık diye![]()
Olacağı o gibi duruyo cnm görünen köy klavuz istemez yanigüldüm gece gece :))) işin birde o tarafı var bak ben onu unuttum
Ayyy sen hele bi evlen daha neler neler. Yok canım herkes aynı olmuyor malesef evlenmeden önce istekli evlendikten sonra nasıl olsa yanımda gibi oluyorKK'dan önce ve sonra hayatım.
Önceden bütün erkekleri istekli, sevişken falan sanırdım, burayı okudukça noluyo bu erkeklere diyorum artık.
Neden bu isteksizlik, sağlıksal bir sorun yoksa, insan eşiyle sevişmek istemez mi![]()
Ayyy sen hele bi evlen daha neler neler. Yok canım herkes aynı olmuyor malesef evlenmeden önce istekli evlendikten sonra nasıl olsa yanımda gibi oluyor
Valla hepsi aynı değil cnm arkadaşımın eşi dr diyo insan 36 saat nöbet tutup gelip direk nasıl ister adam diyomus ben böyle dinleniyorum al işteHadi yaUmarım öyle olmaz benim nişanlım yahu.
Rahatlarına düşkün bu erkek milleti![]()
Valla hepsi aynı değil cnm arkadaşımın eşi dr diyo insan 36 saat nöbet tutup gelip direk nasıl ister adam diyomus ben böyle dinleniyorum al işte![]()
Aynen öyle cnm çok anlattım bunları inan çok.guzellikle konuştum kavgada ettim belli süre sonra gene aynı.Aynen demek ki değişken bir şey bu durum. Ama yinede eşlerin birbirlerinin isteklerini göz ardı etmemesi lazım.
Bir sıkıntı varsa da açık açık konuşulmalı, empati yapsalar biraz misal.
Siz istemeseniz o istekli olsa kendisi için nasıl zor olurdu bu durum.![]()
Aman ne romantik uykular sormaaaaBulamadım şöyle uyuyan koca
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar![]()