• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Bir rahatsızlığı Yok diyorsunuz da adam boşaldığını bile algılayamıyor, insan nasıl anlamaz? Bu bile ciddi bir sorun gibi gözüküyor. Doktora gitmek için neyi bekliyorsunuz? Çok rahat geldiniz bana karı koca. Her şeyi boşvermişsiniz çocuk da çocuk diyorsunuz adamın daha cinsel sağlığı yerinde değil ne çocuğu
Aslında ben hiç rahat değilim gecen ay denemeye basladık ve boşaldığımı anlamıyorum dedikce sınır stresten prolaktin hormonum fırlamış ilaç kullanıyorum bu ay. Doktora gidelim dedim ama geriyorum kendimi o yüzden olmuyor dedi 1 2 ay daha deneyelim olmazsa gideriz dedi.

Bosalip bosalmadigini bile bilmiosa adam orgazm olmuyodur. Cok uyumasindan belli zaten hayatinda ilgisini ceken hicbiseyin olmadigi. Size hasret kalmasinin vakti gelmis geciyor.
Bebek düşünmeden önce gayette güzel boşalıyordu bebek fikri geriyor hem çok isteyipte hemde icraat olmayınca tek taraflı beni üzüyor eşim yine bildigini okuyup uyuyor. 1 2 ay daha boyle devam ederse doktora gidecez

Bence sen o kocayı ya iade et ya doktora götür var onda bir şey.
Ay iade edemem cok seviyorum uykusu dısında harika bir adamdır. Bugun kan tahlılı vermesini soyledim verecem abartma ben hep böyleyim sen üstüme geldikce daha cok uyumak istiyorum diyor. Boşaldıgını anlamıyormuş malum bebek düşünüyoruz 1 2 ay daha böyle devam edeyim doktora gideriz beraber

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Çocuk istemiyor olabilir mi belki bu fikir ağır geldi kendini uyumaya veriyor. Her ihtimal e karşıda drye gidin derim

Bulamadım şöyle uyuyan koca :KK70:
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar :KK45:

Al benden de o kadar :halay::halay: bizimkii haftasonu bile erkenden gozunu acar. Hafta ici calisiyorum zaten hafta sonu bide o dürter tek sıkılıyomuş keşke azıcık uyku sevse :bicak::KK12:

Valla böyle bi adama bide çocuk yapmayı düşünmekle hata mı yapıyorum diyorum ben artık nereye kadar çekilir ki böyle..
Canım ben 20 yıldır aynı durumda olan bir ablan olarak diyorum ki çekilir dert değil, bizim maddi manevi hiçbir sorunumuz yok , eşim her açıdan çok iyidir ama şimdiki aklım olsaydı çocuk yapmadan ayrılırdım , çünkü kadın olduğunu unutmak zorunda kalmak ,kardeş gıbı yasamak çok zor çok agır geliyor insana, ben tamamen rafa kaldırdım mecburen ama böyle gençleri görüp duyunca haykırmak istiyorum kaç kurtul diye:(
Önce 15-20 günde bir olur, sonra ayda bir, yılda 1 derken 35 yaşına geldiğinde en son nezaman olduğunu bile hatırlamazsın

Ay iade edemem cok seviyorum uykusu dısında harika bir adamdır. Bugun kan tahlılı vermesini soyledim verecem abartma ben hep böyleyim sen üstüme geldikce daha cok uyumak istiyorum diyor. Boşaldıgını anlamıyormuş malum bebek düşünüyoruz 1 2 ay daha böyle devam edeyim doktora gideriz beraber
Kan tahlili yaptirsin .Kansizlik,vitamin degerleri,seker ve tiroid degerlerine baktirsin,benimde tiroid rahatsizligim var cok uyurdum simdi duzene girdi sayilir.

Biz hic konusmuyoruz cnm ve dun yumurtlamam oldu sanirim kasigim agriyodu boşa gitti bu ayda çok cnm sıkkın :KK67:
Tüh ya boşver valla hiç üzülme olmazsa kendisi düşünsün ben zaten şuan çok istemiyorum eşim aşırı istiyo en ufak konuyu açtığı zaman dicem sakın çocuk deme sen çocuk yapıyomusunda olcak dicem. Öyle çirkin ve alımsız biride değilim yani -ki evlenmeden önce çok seksi olduğumu söylerdi şimdi soğudumu acaba anlamıyorum. Sinir oluyorum ama bu duruma.

Canım ben 20 yıldır aynı durumda olan bir ablan olarak diyorum ki çekilir dert değil, bizim maddi manevi hiçbir sorunumuz yok , eşim her açıdan çok iyidir ama şimdiki aklım olsaydı çocuk yapmadan ayrılırdım , çünkü kadın olduğunu unutmak zorunda kalmak ,kardeş gıbı yasamak çok zor çok agır geliyor insana, ben tamamen rafa kaldırdım mecburen ama böyle gençleri görüp duyunca haykırmak istiyorum kaç kurtul diye:KK43:
Önce 15-20 günde bir olur, sonra ayda bir, yılda 1 derken 35 yaşına geldiğinde en son nezaman olduğunu bile hatırlamazsın
Ayy okadar mi diyosun abla yaa off ne bilim hormonal bi sorunmuki diyorum bi yandanda dr a yonlendirecem zorla bakalım.seviyorumda ya napim şaştım :olamaz:

Tüh ya boşver valla hiç üzülme olmazsa kendisi düşünsün ben zaten şuan çok istemiyorum eşim aşırı istiyo en ufak konuyu açtığı zaman dicem sakın çocuk deme sen çocuk yapıyomusunda olcak dicem. Öyle çirkin ve alımsız biride değilim yani -ki evlenmeden önce çok seksi olduğumu söylerdi şimdi soğudumu acaba anlamıyorum. Sinir oluyorum ama bu duruma.
Cnm zorla bi dr.a mı yollasak kocaları yaa belki hormonaldir ha?

Back
X