- 7 Ekim 2024
- 118
- 231
- 18
- 27
- Konu Sahibi elahanim34
Uzun zamandır okuduğum en komik konu djdjdjdj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KoptuuumGüne cok affedersiniz s.çmak icin kendini parmaklayan bir adami okuyarak basladigim icin canim kendimden ozur diliyorum.
Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.
Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.
Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı...
Big boy mu olsun small muKonudan bağımsız şu büyük abdest lafından nefret ediyorum.
Eşinizin gastroenterolojiye gitmek yerine kendini parmaklayıp boşaltım sağlaması kadar garip değil. 19. yüzyılda yaşamıyoruz, tıp gelişti çok şükür.Çok garip yorumlar gelmiş
Çok garip yorumlar gelmiş Türkiye’deki erkeklerin rahat %30 unda bu iç basur dış basur problemi vardır YouTube da videoların altında yazan yorumları hiç okumadınız sanırım
Evet doğru diyorsunuz doktora gitmesi için çabalayacağımDoktordan utanıyor büyük ihtimalle. Ne yapıp edip onu doktora getirmen lazım.
Adamın basurü var gitsin doktora neyşn alışkanlığı ? Ömür boyu basür çekilir mi ya.Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.
Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.
Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....
Mahrem mahrem dersiniz gelipde adamın en özel durumunu anlatırsınız .Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....
Evet böyle bir sorunumuz vardı. Şuan başka başka sağlık sorunları da oldu.Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Anal seks diye diye deliren karşı cins de yok başlarında ama niye böyle ki?Çok garip yorumlar gelmiş Türkiye’deki erkeklerin rahat %30 unda bu iç basur dış basur problemi vardır YouTube da videoların altında yazan yorumları hiç okumadınız sanırım