eşi vardiyeli çalışanlar

bzim evde vardiyalı calısan benım :)

schatzı ; erıklıde bır otel buldu kayınpeder ama otel otel gıbı degıl cok makul 3. sınıf dıyorum 2. de degıl plajı fılan var
erdekte
ama gecelerı cok sakın olmasın yanı cocugu bebek arabasına atıp turluyabılelım luna park cafe fılan o tarz yerler olsa yeter
yazlık kıralayabılırz tabı ama o zamand ayemek derdı var sabah oglen aksam
bılemedım kafamız karıstı erdek tarafını bılmıyoruz sarımsaklıda kayınpederın arkadaşının yazlıgı vardı oradan eldıler gecen hafta adam demıs buraya gelsınler kalsınlar kımse yok ama bıze temmuzun ılk haftası lazım esıme uygun olmuyor cunku
sonrada kayınpederım otel bakmıs ıste ama bılemeıdm kararsızım
bırde hep alıskınız kalıtelı yerlere gıdelım kesmıyorda
ama para durumundada acılmak ıstemıyoruz bu sene ıste oyle bır halledeyız
esım yarın ıs gorusmesıne gıdecek olursa 1 gun calısacak 1 gun evde olacak
konsoloslukta bakalım hayırlısı ınasllah
gene vardıyalı olacak ama 2 vardıya
3 vardıyaya gore 2 vardıya bence daha kotu daha uzun oluyor saatlerı

Son düzenleme:
bzim evde vardiyalı calısan benım :)

aaaaa...senın nasıl kı vardiyan cnm?

hımm..yenı iş yenı umutlar hakkınız da hayırlısı ne ıse o olsun cnm...

Erikliyi bilmiyorum ama bence Sarımsaklıda rahat edersiniz.ev kiralasan sabah kahvaltı yapıp plaja inersin biz şu termal çantalar var ya buzluk çantalar onların içine meşrubat, meyve, sandviç hazırlayıp iniyoruz plaja.Zaten akşam 7de 8 de dönüyrosun.E geriye birtek akşam yemeği kalıyor.Onu da dışarda yersin bir yükü olmaz.Uygun fiyatlı bir otelde kalsan yemeklere nekadar güvenilir bilemedim.Hoş, et olayında sınıfı ne olursa olsun otellere güvenmiyorum ben yedirmiyorum makarna, çorba, pilavla geçiyoruz.İş konusunda hayırlısı nasılsa sizin için öyle olsun inşallah Eşimin memleketi Marmara Adası.Erdekten gemiyle geçiliyor.Erdekte kalırsanız 3 4 gün de Avşa, Marmara Adasına falan geçebilirsiniz.Oralar da çok güzel.Hem de değişiklik olur.Çok emin değilim ama Erdekten Avşa gemiyle 1 1.5 saat sanırım.Erdek de çok değişmiş.Adaya geçerken biraz dolaştık güzeldi

akans , senınkı daha kotu sanırım bızımkılerden bilemedim

en kötü benim durumum cutemom doğru yani((ben eşimi eşimbebeğimi göremiyorrrrr pufffffff

Merhaba ben daha nişanlıyım nişanlım vardiyalı çalışıyor 7-3 * 3-11 * 11-7 vardiyaları

7*3 vardiyasında hergün geç saaatlere kadar gezip eglenip evli arkadaşlarımız var onlara gidip güzel vakit geçirioruz
3*11 vardiyasında ben 8*6 çalışyıorum sürekli hiç görüşemiyoruz o hafta bi de pazar mesaisi varsa hiç göremiyorum bu vardiya beni üzüo evdede yanlız kalıorum zaten duvarlar üstüme gelio :)
11*7 vardiyasında ben işten çıkıncaya kadar uyur sonra gezeriz saat 10 a kadar

nişanlı iken böle oluyo ama evlyken bu kadar gezemeyecegimi düşünmekteyimmm arkadaşlar :):)

Şimdi yemek derdimiz yokk fakat yemek yemeden uyuyamıyor kayın validem hergün yemek hazırlar sanırım yandımm :) ama nişanlım kendi yemek yapıp yer sürekli ben yapar yerim dio olan ne varsa yerim dio ama köprüden geçinceye kadar ben yapar yerim demiodur inşaallah.

Ya şunu da sölemek istedim içim den geldi :) ya nişanlım o kadar anlayışlı ki arkadaşlar çok mutluuyum böle birini sevdigim için geçenlerde görümcemde oturuoruz yemek hazırladık annemi çagır gel dedim nişanlıma o gitti nese geldi yemek yedik bulaşık yıkadık . saat 10 oldu sonra kayınvalidem eve gitmicez mi dedi ( bu sözü her gittigimde nerde olursak olalım iila eve gitmicez mi der ) ve bu kelimeden açıkçası nefret ediorum o anda bunu diyince kızdım ve bozuldum çünkü sürek li eve gitmicez mi burda mı oturcaz dio sonuçta bn görümcemin evinde oturmaya gelmişim her gittigimde kayın valideme ugrucakmışım nese ben bozuldum kayın validem 2 tane şişe getirmiş hazır sudn doldurdu bişi demeden de evine çekip gitti ve daha da bozuldm.nese biraz oturduk nişanlım eve bırakmak için arabaya bindik gidioz ben de söledim nişanlıma ben her sizden birine gldigimde illa eve gitmek zorundamıyım dedim böleyse sizde adet şimdiden söleyin tavırlı hareket sunup bnm morelimi bozmayın dedim önce size ugrar sonra gidecegimiz yyere gideriz dedim nişanlımda bana döndü gülüm bak annem hep böledrr sen ona alınma bunu yapar askım sen bişi deme ben gerekn cevabı veririm ama seni böle görmek istemiorum dedi seni kımsenin üzmesini istemiorum dedi ve o an çok mutluydum beni ve annesini kırmadan problemi çözdü inş her zaman böyle oluruz :):)):):):)

aramıza hoşgeldin
süpermiş gezip eğleniyosunuz inşallah evlenincede böyle devam eder neşeniz
eve gitmiyomuyuz derken belki kv den erken uyuyodur uykusu gelmiştir o yüzden hadi kalkalım anlamında kullanıyordur
yani benm aklıma öyle geldi

bizim vardiye sabit akşam 8 de gider sabah 8 de gelir eşim...her gece ve dolayısıyla gündüz yanlızım...
geçenlerde kız kardeşim bende olsam senin gibi asla korkmam gece falan dedi,dün gece evde 1 saat tek kaldı beni aradı gecenin bi yarısı abla korkuyorum benimle konuş dedi

yok uyku için değil evde oturup yiyip içecekmişiz pazardan mesela bişi alır onu illa yedirmek için falan yapıo ama bi evde oturken sırf onu yemek için kalkılır mı :? :)

yok uyku için değil evde oturup yiyip içecekmişiz pazardan mesela bişi alır onu illa yedirmek için falan yapıo ama bi evde oturken sırf onu yemek için kalkılır mı :? :)

ya tabi kalkılmaz da bence sen de takılma bu tür söylemlere
yani şimdiden bunları partnerine anlatırsan emin ol bir zaman sonra o da bıkar
hem büyütülecek bişey değil ki beni sinir etmeyin falan demişsin bence sert olmuş biraz
kötü düşünme kv lere hep bi önyargımız vardır ama hepsi kötü diye bişey yoktur

ben eskiden en iyi kaynana ölü kaynana derdim evlenecem adamın annesi olmasın derdim
kader kısmet işte iki tane annesi var bizimkinin babası iki evli ve ikiside eşimi çok sever
çok kıymetlidir onların yanında eşim
şimdiye kadar bana tek batan lafları olmadı

dışardan göründüğü kadar kolay değil gece yalnız kalmak
normalde kimseden bişeyden korkmam sadece böceklerden midem bulanır tiksinirim görünce irkilim o kadar
ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyor

aaaaa...senın nasıl kı vardiyan cnm?

hımm..yenı iş yenı umutlar hakkınız da hayırlısı ne ıse o olsun cnm...

bizi oku ve eşini anla canım o zaman

benım vardıya şöyle oluyor ayın 9-10 günü 24 saat calısıyorum :)

merak etmeyinsizi cok iyi anlıyorum ama ben başka türlü çalışamam malesef yani acilde oldugum için 24 saat calısmam lazım eşim alıstı garıbım :)

benim eşimde vardıyalı ve ben şuan çalışmıyorum,yakında tekrar başlıycam...
eşiminde vardıyaları 8-4,4-12,,,12-8....evlendık daha beter oldu, ben çalışmadıgım için suan evde patlıyorum,oda mesaıydı vardıyaydı,zor muş, nışanlıyken bız dha çok göruyormusuz bırbırımızı

evlendık,daha 3 ay olmuş hafta tatılını annesınde geçirmek ıstemelerıyle ugraşşş vs... çok kavga ettık bız um<rım sız orta yol bulursunuz,bıde anneye düşkünse benımkı gıb vahkı ne vahhh, kaç ay oldu ben hala koskoca adamı eğitmeye çalışıyorum,burdan belkı tanır bazı arkadaşlar,daha yılımızı bıtırmedık saçma sapan şeylerden onca kavga tatsızlık yaşadık,yaşınızı bılmıyorum ama zormuş vardıyalı eşle bu evlılık ısı , siz gene çalışıyormussunuz, evlenıncede devam edın derım ben,yoksa beklersınız,siz vardıya bıtsın yenı evlıyız bırlıkte vakıt geçirelım dıye taze damatta anneciğinin yanına koşmak ıster ,bı hafta tatılım var annemlerı gormeye gıdelım dıye

böyle bir konuyu burada okuyacağım aklıma gelmemiştibenim eşimde 3 vardiya halinde çalışıyor,ben alıştım 10 senedirilk evlendiğimizde gece vardiyasına gittiği hafta zor geçmişti,geniş bir ailede yaşıyorken 2-3 hafta sonra hoop gece tek başına...kv gececiyken al valizini gel bizde kal demişti,ama ben korkumu yenersem şimdi yenerim,eşim emekli olana kadar her gece vardiyasında kv ya da aileme gidemem ki...dedim korkumun üzerine gittim...gececilik gerçekten zor eşim en ufak bir tıkırtıya uyanır,misafir kabul edemiyorum,telefonları sessize alıyorum,çalınca balkonda sessizce konuşuyorum,yemek saatlerimizi ona göre ayarlıyoruz,vs...allah tüm gece çalışanlara ve ailelerine kolaylık versin

slm her yıl erdekten yolu geçen,bazen konaklayan bazen günübirlik giden biri olarak şunu söyleyeyim;erdekte aradığın çay bahçesi,gazino,lunaparkvs..bolca mevcut...ama kaliteli yerlere alışkınım diyorsun ya en kalitelisi bile kesmez yani o derece...oteller,yemekler vasat...üstelik bursaya yakın olduğu için bahsettiğin dönemlerde çok kalabalık olur akşamları sahilde yürürken insanlarla temas halindesin sürekli çarpışma durumları falan...ayrıca denizi sabah güzeldir,12 den sonra dalgalanır,yosun ve d.anası gelir,caddeye yakın bir otelde ya da pansiyonda konaklamaya kalksan müzik ve insan sesinden uyuyamazsın,bebişi uyutamazsın...aklıma gelenler bunlar....yardımcı olmuşumdur umarım

bi türlü unutamıyorum
iş yerinde çok yorulmuş ve saati nerdeyse 23.00 etmiştim
eşimi aradım ve beni almasını söyledim o da çok yorgunum bi taksiye bin gel dedi
hiç unutmuyorum o gece yorgunluktan sürünerek yatağa gittim

bir kaç gün sonra eşimin yeğeni aradı gündüz vakti dayı çarşıdayım gel beni al dedi
ve sevgili eşim gitti yeğenini aldı
bunu defalarca yaptı ayıp olur gidip almazsam dedi
ve ben bunu hiç unutmuyorum her tartışmamızda aklıma bu geliyor ve beni sevmediğini düşünüyorum

Esimle sabah az iki lafin belini kirayim dedim cocugun banyosunu yaptirdiktan sonra sabah 6,30 gibi&#8230;herif uyumus kalmis yatakta garibim&#8230;
Neyseki telefon fotograf video isleri ilerledide anlasmamiz daha kolayladi&#8230;uyuyakalmisim ben dun aksam gene&#8230;

İnş biz öle olamyız annesine de hiç düşkün değildir:) evlenince de full devam :) çalışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…