İngiliz canım. Evet dediğin özellikler ve daha fazlası var canım... Siz yurtdısında mı yasıyorsunuz, sence Türkiye'de yaşasaydınız artısı eksisi ne olurdu?
canim benim esim amerikali biz de 9 aylik evliyiz ve ben 5 aylik hamileyim :)Turkiye de yasiyoruz.Esim cok uyumlu oldugu icin suanda sorun olmuyor cok sukur kultur problemi diye bisi de yok.Ha kendisi musluman da oldu.Burda yasamasi sadece iyi bir is bulmadiginda sartlar aicisinda zor olabilir cunku onlarin sartlari bizden daha iyi ve standartlari yuksek ayrica esim cok sicak kanli o yuzden yabanci demezsin ama ole olmayanlar icin urdaki bizim insanlarimizin tavirlari sorun olabilirdi gerci benim bir arkadasim var ingiliz o da turkle evli suan londrada yasiyolaR ama istanbula tasincaklar.O da turkiyeyi cok seviyo turk yemeklerine bayliyo esim gibi :)Sen orda yasan simdi dusunuyorum ben yasasaydim belki yapamazdim cunku onlar bizim gibi degiller insan iliskileri cok yok avrupada hattta hic yok arti soguklarda.Bence seni gercekten seviyosa bir orta yol bulur :)Esiminde arkadslari var yabanci is yerinde ve esleri turk.Amerikali,ingiliz,aavusturalyali..varda var bu biraz da sizin iliskinize kalmis canim
Aceleniz neydi kızSağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah kızınızı kızımızın ismi de çok güzel,kendisi de zaten melez güzeli olacak
Neee Türkiye'de misiniz, süperrr bir haber buzaten biz de burada yaşamak ıstıyoruz canım, ama ben bayagı olumsuz düşünüyordum burada yaşamak konusunda, çunku yabancı oldugu için sorun edebilirler çevreden işten dıye... benımkı de musluman oldu ve sıcakkanlı canım, orada Türk lokantasına gitmiş ,begenmiş yemekleri, zaten yemek seçmezmiş sadece bir kişi bulabilmiştim kk dan yabancıyla evli olup da Türkiye'de yaşayan, o da bir tatil bölgesınde yaşıyormuş, ama çok sevindim senin de çevrende daha fazla mutlu örnek olmasına... sanırım sizler ıstanbulda yasıyorsunuz,yaşanan yer çevre de önemlı yabancıya bakış açısı bakımından,ama çok sevindim sizin için, peki siz nasıl nerede tanıstınız canım,çok özel olmazsa bizim işler yolunda gıder de evlenırsek sana soracagım çok şey olur canım, müsadenle ayrıca özelden de sana yazacagım bazı ayrıntıları en kısa zamanda
tamam canim birazdan ozelden msj aticam sana :)
tamam canim birazdan ozelden msj aticam sana :)
tamam canım sağol,yalnız benımkı bayagı uzun sürecek, şimdi de başka işlerim var, o yuzden ben sonra yazacagım sana ayrıntılı, kusura bakmate
tesekkur ederim canim sorun degil bende yazmayi deniyorum ama site problem cikartiyor baya uzun yazmistim gonderemedim tekrar deniycem tekrar
tamam canım sağol,yalnız benımkı bayagı uzun sürecek, şimdi de başka işlerim var, o yuzden ben sonra yazacagım sana ayrıntılı, kusura bakmate
tesekkur ederim canim sorun degil bende yazmayi deniyorum ama site problem cikartiyor baya uzun yazmistim gonderemedim tekrar deniycem tekrar
evet ben de senden mesaj beklıyordum buradakopyalamıssındır ınşallah canım, o kadar yazmıssın madem:44:
evet ben de senden mesaj beklıyordum buradakopyalamıssındır ınşallah canım, o kadar yazmıssın madem:44:
yok canim malesf kopyalayamadan site beni cikardi :S anlamadim bu isi her 10 dk da bir msj atabiliyorum azcik zaman alcak sorry
yok canim malesf kopyalayamadan site beni cikardi :S anlamadim bu isi her 10 dk da bir msj atabiliyorum azcik zaman alcak sorry
canım geri tuşuna bassaydın bazen gelıyor eskı yazdıgın ya neyse sağlık olsun, seni de yoruyorum hamıle hamıle,kusura bakmaben de sana mesaj attıgım ıcın 10 dakıkaya takıldım,istersen ben mail adresımı atayım sana özelden,10 dakıka dolunca,senın de mail adresın varsa,oradan yazarsan daha kolay olur...
canım geri tuşuna bassaydın bazen gelıyor eskı yazdıgın ya neyse sağlık olsun, seni de yoruyorum hamıle hamıle,kusura bakmaben de sana mesaj attıgım ıcın 10 dakıkaya takıldım,istersen ben mail adresımı atayım sana özelden,10 dakıka dolunca,senın de mail adresın varsa,oradan yazarsan daha kolay olur...
yok cnaim yazdim yolladim temel icerigi :)yani sonunda muslumanda olduktan sonra 12.06.2012 de evlendik :)bebegi esim hep istiyodu kaza olmasina ragmen bende istiyodum :)simdi cok sukur !esim her konuda yardimci bana turk erkegi gibi degil!ve ben iyi ki evlenmisim diyorum.darisi ins hayirlisyla sana olur umarim bazi heps i degil ama yabanci erkekler eslerinin kiymetini daha iyi biliyor ozellikle bebek doguracagin zaman sen artik gecekten onun cocugunun annesi oluyorsun ve sana saygi ve sevgisi daha artiyor
yok cnaim yazdim yolladim temel icerigi :)yani sonunda muslumanda olduktan sonra 12.06.2012 de evlendik :)bebegi esim hep istiyodu kaza olmasina ragmen bende istiyodum :)simdi cok sukur !esim her konuda yardimci bana turk erkegi gibi degil!ve ben iyi ki evlenmisim diyorum.darisi ins hayirlisyla sana olur umarim bazi heps i degil ama yabanci erkekler eslerinin kiymetini daha iyi biliyor ozellikle bebek doguracagin zaman sen artik gecekten onun cocugunun annesi oluyorsun ve sana saygi ve sevgisi daha artiyor
eline saglık canım, sağol. Allah bağışlasın bebişi de. evet öyle canım, o kolaylıklar benım de cok işime gelıyor acıkcası,evlenirsek yanihayırlısı olsun. enişteye selam
eline saglık canım, sağol. Allah bağışlasın bebişi de. evet öyle canım, o kolaylıklar benım de cok işime gelıyor acıkcası,evlenirsek yanihayırlısı olsun. enişteye selam
kolaylikta ama kolayliktan once hayati oyle bir insanla paylasmak seni daha az yoruyor!
kolaylikta ama kolayliktan once hayati oyle bir insanla paylasmak seni daha az yoruyor!
evet tabiki, ama yabancı olunca da başka sorunlar olabılıyor dısarıdan falan,bu kez de onlar yormuyor mu
evet tabiki, ama yabancı olunca da başka sorunlar olabılıyor dısarıdan falan,bu kez de onlar yormuyor mu
yoo onlari sallayan kim ki :)herkes hersey soyler ama ben agizlarini kapatirim :)
yoo onlari sallayan kim ki :)herkes hersey soyler ama ben agizlarini kapatirim :)
ben hassas kafaya takan biriyim,ondan korkuyorum bıraz da
ben hassas kafaya takan biriyim,ondan korkuyorum bıraz da
bende oleyim ama hayat sana ole olmaman gerektigini gosteriyor yasin kac buarada ?
bende oleyim ama hayat sana ole olmaman gerektigini gosteriyor yasin kac buarada ?
senden bir yaş küçüğümhadi yaa,öğrenecegımız varsa ögrenırız o halde,hayırlısı
:senden bir yaş küçüğümhadi yaa,öğrenecegımız varsa ögrenırız o halde,hayırlısı
:)))herkes herkesten bisi ogrenir canim bunun yasla degilde deneyimle alakasi var ama yardimci olabilecegim bisiyse :))))))
:
:)))herkes herkesten bisi ogrenir canim bunun yasla degilde deneyimle alakasi var ama yardimci olabilecegim bisiyse :))))))
tesekkurler canım,bakalım zaman ne gösterecek,paylaşırım gelışmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?