Eşi ya da sevgilisi yabancı olan var mı?

İngiliz canım. Evet dediğin özellikler ve daha fazlası var canım... Siz yurtdısında mı yasıyorsunuz, sence Türkiye'de yaşasaydınız artısı eksisi ne olurdu?

canim benim esim amerikali biz de 9 aylik evliyiz ve ben 5 aylik hamileyim :)Turkiye de yasiyoruz.Esim cok uyumlu oldugu icin suanda sorun olmuyor cok sukur kultur problemi diye bisi de yok.Ha kendisi musluman da oldu.Burda yasamasi sadece iyi bir is bulmadiginda sartlar aicisinda zor olabilir cunku onlarin sartlari bizden daha iyi ve standartlari yuksek ayrica esim cok sicak kanli o yuzden yabanci demezsin ama ole olmayanlar icin urdaki bizim insanlarimizin tavirlari sorun olabilirdi gerci benim bir arkadasim var ingiliz o da turkle evli suan londrada yasiyolaR ama istanbula tasincaklar.O da turkiyeyi cok seviyo turk yemeklerine bayliyo esim gibi :)Sen orda yasan simdi dusunuyorum ben yasasaydim belki yapamazdim cunku onlar bizim gibi degiller insan iliskileri cok yok avrupada hattta hic yok arti soguklarda.Bence seni gercekten seviyosa bir orta yol bulur :)Esiminde arkadslari var yabanci is yerinde ve esleri turk.Amerikali,ingiliz,aavusturalyali..varda var bu biraz da sizin iliskinize kalmis canim

Aceleniz neydi kız Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah kızınızı kızımızın ismi de çok güzel,kendisi de zaten melez güzeli olacak

Neee Türkiye'de misiniz, süperrr bir haber bu zaten biz de burada yaşamak ıstıyoruz canım, ama ben bayagı olumsuz düşünüyordum burada yaşamak konusunda, çunku yabancı oldugu için sorun edebilirler çevreden işten dıye... benımkı de musluman oldu ve sıcakkanlı canım, orada Türk lokantasına gitmiş ,begenmiş yemekleri, zaten yemek seçmezmiş sadece bir kişi bulabilmiştim kk dan yabancıyla evli olup da Türkiye'de yaşayan, o da bir tatil bölgesınde yaşıyormuş, ama çok sevindim senin de çevrende daha fazla mutlu örnek olmasına... sanırım sizler ıstanbulda yasıyorsunuz,yaşanan yer çevre de önemlı yabancıya bakış açısı bakımından,ama çok sevindim sizin için, peki siz nasıl nerede tanıstınız canım,çok özel olmazsa bizim işler yolunda gıder de evlenırsek sana soracagım çok şey olur canım, müsadenle ayrıca özelden de sana yazacagım bazı ayrıntıları en kısa zamanda

tamam canim birazdan ozelden msj aticam sana :)

tamam canim birazdan ozelden msj aticam sana :)

ayrıca ne güzel hem sevdiğinle evlenmişsin, hem bence zoru göze almışsın, hem de bunların karşılığını almışsın, mutlusun, herkese nasip olmaz, mutlulugunuz daim olsun, darısı tüm sevenlere olsun

eski sevgilim yabancıydı, başlarda bu yönü çekici gelmişti bana ama sonra aradaki kültür farkı belirginleşmeye başladı. insan sevdiğiyle aynı dili konuşmalı bence, aynı şarkıları dinlemeli, aynı şiirleri okuyup aynı şeyleri hissedebilmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…