Eşi ya da sevgilisi yaşça büyük olanlar

jade86

aşk şeriatı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
255
5
68
Antalya
Eşimle aramda 12 yaş fark var.... bazen babam konuşuyormuş gibi hisediyorum.....

ewet haklısın... fakat öle zamanlar öyle konular oluyorki hımmmm bu yaş farkından herhalde diyorsunnn... örnek vermek gerekirse standart kıskançlığın çooook ötesiii oluyor

Eşimle aramda 12 yaş fark var.... bazen babam konuşuyormuş gibi hisediyorum.....

neden?
henuz ergenliginizi tamamlayamadiniz mi?

benim de esimle aramda 14 yas var.
hicbir zaman karsimda babam konusuyor gibi hisetmedim.
gayet mantikli kararlar alip uygulayabilen, saygili sevgi dolu ask dolu bir adam gordum hep.

bu sanirim sizin gec ergenlige girmenizle alakali.
yoksa sozde esinizle dalga gecmek icin (ya da artik kendinizi "citir" gostermek icin) actiginiz konuyu acmazdiniz actiniz diyelim dalga gecer gibi "karsimda babam konusuyor gibi hissediyorum" diyip sadece bu yorumu yapmazdiniz..

konunuz hic komik olmamis aksine sizin acinizdan TRAJİKOMİK olmus.

esiniz bu yazinizi gorse emin olun size nasihat ederdi... cunku ayip. yazis tarzi, altindaki smileyler..
esinizin size tutumu kendi yasinin buyuklugunden degil sizin sanirim anayasaya gore bile cocuk sayilabilecek psikolojinizden kaynakli.

uzucu ve sizin acinizdan vahim bir konu ve bakis acisi olmus.. uzgunum.

bence komik degil gayet agir oldu..

adam da sana agir oturakli seyler soyleyince sanirim sen de hu sekilde cevap veriyorsun " "

hem saygisizca dalga gecer gibi konu acip hem de kustahlik etme!

bence komik degil gayet agir oldu..

adam da sana agir oturakli seyler soyleyince sanirim sen de hu sekilde cevap veriyorsun " "

hem saygisizca dalga gecer gibi konu acip hem de kustahlik etme!

SEN BU KONUYU NEDEN BU KADAR ÜSTÜNE ALINDIN ANLAMADIM. BENCE SIKINTILARININ DERİNLİKLERİNE İN BÖYLE HIRÇINLIK SENİN GİBİ ANAYASAYI YORUMLAYACAK KADAR BİLGİLİ(!) BİR KİŞİYE YAKIŞMIYOR... OLGUNLUK GÖSTERDE ÖRNEK OL ÖRDEK DEĞİL

sana ordegi onu bunu gosterirdim de simdi ban yemeyeyim cocuk. yaptiginin yazdiginin tarzinin sen de okuyan herkes de farkindadir..

ayip ayip..

ustume alinmadim canim neden alinayim benim kocamla mukemmel bir evliligim var ne ben kiz cocugu gibi hissederim kendimi ne onu babam gibi sukur o benim kocam ben onun karisiyim..

dogal olarak benim de esimle yas farki oldugundan yorum yapma hakkina sahibim, konu hakkinda tecrubeliyim yani. esiniz icin resmen dalga gecer gibi bir konu acip yazdiginiz sey de dogal olarak etkiledi beni ve kocaniz icin uzuldum acaba hakkinda boyle dusundugunuzu biliyor mu?

yazik..

ha bu arada anayasayi yorumlamadim canim acikca soylememi istrsen zeka yasinla ilgili bir laf carpittim ama onu bile anlayamayacak kapasitedesin sanirim.

sIkIntIm olsa sizin gibi esimi kucuk dusurecek sekilde konu acar babam gibi bilmemne yazardim, burada kimin sIkIntIsI var ortada.

olgunluk gosterdim ve seni ayipladim kalkip da bana ordek diye hakaret edersen gun isigi gormemis hakaretler duyarsin benden istegin buysa rahat ol...

edepsiz.

Son düzenleme:
vay beee!!!! çookk çirkin bende şimdi senin eşin adına çok üzüldüm... çok şiddet içerikli bi bayansınız yazıkkk... Ben eşimle bu farklılıtan doğan her türlü konuda birbirimizle eğlenerek sohbet konusu yaparızzz.... Eşime sizin yazdıklarınızı mutlaka okutucam ve inanın eğlencemize eğlence katıcazzzz sayenizde tşk ederim şimdiden benim için farklı bir renk oldunuz

ne demek.. estagfrullah isteyin her zaman. kendi hislerinizi de bence soyleyin o zaman babam gibisin gibi olan hislerinizi eminim eglenirsiniz.

ha bu arada evet cok sidetliyim fena siddetli severim de doverim de ...

İkili tartışmalar uyarı sebebidir!

ne demek.. Estagfrullah isteyin her zaman. Kendi hislerinizi de bence soyleyin o zaman babam gibisin gibi olan hislerinizi eminim eglenirsiniz.

Ha bu arada evet cok sidetliyim fena siddetli severim de doverim de ...

tabiki döversiniz eşiniz daha iyi bilir eminim.:18:sizin evliliğinizinde anne şiddeti gibi şevkatli olduğunu görmüş olduk... Iyi ki açmışım bu konuyu yaaa

tabiki döversiniz eşiniz daha iyi bilir eminim.:18:sizin evliliğinizinde anne şiddeti gibi şevkatli olduğunu görmüş olduk... Iyi ki açmışım bu konuyu yaaa

uyari alindiginin farkinda misiniz?

kusura bakmayin bu uslup ve edep ile muhattabim degilsiniz sizinle tartismami uyari oncesi noktaladim sahsima cevap yazmayin aksi takdirde sikayet edecegim

NOKTA.

Hanımlar napıyosunuz ya? çocuk gibi tartışmayı bırakın lütfen. şurda üslubumuzla iki medeni insan gibi dertleşmeyi beceremiycek miyiz? Hiç yakıştıramadım inanın

Ben hayatımda bir defa benden 12 yaş büyük bir adamla flört deneyemi yaşadım. amaç evlilikti gerçi , tanıştık, bana direk niyetinin evlilik olduğunu söyledi, olumlu baktım, 2 ay kadar görüştük.. hiç bir zaman karşımda babam konuşuyormuş izlenimine kapılmadım, tam tersi genelde ben daha olgun davranırdım.. zaten o kadar çocuksu hareketleri oldu ki bitirme kararı aldım.. Yaşla pek alakası yok yani.. Bu adam 37 yaşindaydı ama tuhaf kaprisleri vardı, yaşının adamı değildi, bi yerde yatılı kalmamı istemiyor çocuk gibi küsüyordu, giyimime kuşamıma fazla karişiyordu, düşüncelerime hayata bakişima saygı göstermiyordu falan filan.. Böyle yaşla ilgili durumları genellememek lazım yani.. Arada 20 yaş fark olur muhteşem bi uyum muhteşem bi birliktelir yaşanır, yaşlar yakındır ama kafalar ayrıdır, ya da sen ondan küçük olduğun halde daha olgunsundur, ya da o senden küçüktür ama öyle güzel oturmuştur ki karakteri, sana bişeyler katar kendinden.. Önemli olan uyum.. Hem fikren hem ruhen hem fiziken.. Bu arada benim görüştüğüm adamın yaş takıntısı vardı, bu konularda şaka yapmak bi kenara konusunu açamıyordum bozuluyordum hoşlanmıyordu bu konunun açılmasından.. Senin eşin bozulmuyor mu karşimda babam varmış gibi hissediyorum dediğinde falan ?

mrtylz tutumunuzu hiç hoş bulmadım.
Yazdıklarınız fazlaca haddini aşmış.
Kimseye ergenliğinizi tamamlayamadığındandır diye bir tabir kullanma hakkımız yok burada.
Ben anlaşıyorum uyumluyum der çeker gidersin.
Edepsizlik varsa burada bu tamamen sizinkidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse... konuya geri dönecek olursak...

benim eşim de benden oldukça büyük.. ama bazı konularda o kadar saf ki..inanamıyorum:)

yahu be adam sen üniversitedeyken ben "anne" bile diyemiyormuşum.. nasıl bu kadar saftirik olabiliyorsun diye takılıyorum arada sırada...

Ayrıca kadınla erkek arasında 7-8 yaştan fazla olmasının iyi olmadığının kanaatindeyim. Artıları vardır elbet ama eksilerininde epeyce olduğunu düşünüyorum.. :44:

Ayrıca kadınla erkek arasında 7-8 yaştan fazla olmasının iyi olmadığının kanaatindeyim. Artıları vardır elbet ama eksilerininde epeyce olduğunu düşünüyorum.. :44:

yok tatlım..inan uyumun yaşla alakası yok..
erkek arkadaşımla da benim aramda yaş farkı var fakat 5 yıldır beraberiz.ve ben onla yakaladığım uyumu kimsede bulamadım.
eğer ki kişi kalıbının adamıysa,olgunluğu da buna eklenince mükemmele yakın bir tablo çıkıyor :)
en önemlisi anlaşmak.yaş teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…