Eşi ya da sevgilisi yaşça büyük olanlar

7 yaş var aramızda
hiçbir zaman benden büyük hissi vermedı bana. tam aksi oldu, her seyı bana sorar ve ben '' şunu şöyle yap, bu yanlıs'' dersem onu yapar.. neden? çünkü akıl başta, yaşta degıl

Bizim aramızda da 7 yaş var hiç bir dezavantajını yaşamadım. Daha güzel böyle.

6 yaş var aramızda
yaşla ilgili hiçbi sıkıntımız olmadı
hatta hoşuna gider ondan küçük olmam

Benim esimle aramda 13 yas var. Ama yas bir sikinti yaratmiyor hatta avantaj bence. Bu kisiden kisiye gore degisebiliyor.

Eski sevgilimle aramizda 12 yas vardi. Yasindan dolayi degilde, hayat olarak bana bi kac gomlek buyuk geldiginden yurutemedik

açıkçası benden yaşça büyük bir erkeği tercih ederim çünkü daha olgun oluyorlar. erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyorlar genelde.
ki bunu yaşadım da. yaşça büyük olan bir erkekle daha mutlu olmuştum çünkü beni daha iyi anlıyor, daha fazla saygı duyuyor ve yaşının olgunluğunu da gösteriyordu her daim.

sen bu kocandan ne istiyosunn yazık kız saf deme adama allah tan yas sakalarınıda kaldırıyor:)) bu arada babaanne yorumuna bayldımm ben ve sevglım arasndada 9 yas var nolacak bakalım

benim eski sevgilimle aramda 9 yaş vardı . bir kaç tanede görüştüğüm insan oldu 12 yaş falan vardı hepiyle aramda . olgun erkeklerden hoşlanıyordum ama artık sevmiyorum .. yaş geçtikçe kendi yaşıtlarımdan hoşlanmaya başladım .çünkü yaşı büyük olunca enerji düşük oluyor . birlikte çılgınlıklar yapamıyorsun . hep böyle bir abi bir büyük gibi oluyor ..çılgın olmaya kalksa sırıtıyor ne bileyim bilmiyorum iyiki olmamış eskiler diyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…