seninkinin burcu oğlak olmasın sakın:))))
bu dediklerin oğlakların genci yaşlısı hepsinde var da..
canım burcu basak ama yukselenı oglak olabilir...son derece dedıgım dedık bencıl ve mukemmelıyetcı bırı:26:
fenaaaa
evet onun yükseleni ya da ay burcunda var biz bozukluk...
aynen oğlaklar öyledir.. ağır abi/abla...bencil, öükemmeliyetçi, inatçı, taşkafa:)))
ama ben yine de severim.. çok dürüst olurlar. dan dun söylerler gerçekleri hiç kıvırtmazlar... kibar olmaya da çalışmazlar:)))
öhü öhüüü oğlak var burdaaaa .. ama erkekleri içinse bişe diyemem =))
erkekler konusuluyor canım yoksam benım burcumda oglak
oğlak erkeklerini diyoruz canım:)))
hayırdır?senin kötü oğlak tecrübelerin mi var:)
yok canım oğlaktan hiç çekmedim. bi tane oğlak sevgilim oldu zaten doğum günlerimiz de aynıydı anlaşamadık sadece, ama ikizler erkeği dersen orda dur derim =) Bi de başak erkeği.. Başak erkeği çok zordur.. insanı resmen disipline sokar. sürekli diken üstünde oturursun acaba gene yanlış bişey yapacak mıyım diye..
çok güzel huyları var, başaklar sadıktır mesela, aşık oldu mu tam olur, içi dışı birdir, ama işte o çenesi yok mupat pat herşeyi yüzüne söyler bi de çok eleştirir çok yargılar sorgular oof oof.. ama seviyoruz napalım. bu arada güyaa oğlakla başak çok uyumludur, biz uyumluysak uyumsuz çiftleri düşünemiyorum
biri başak mı dedi :)oğlum oluyor kendileri zor zorayyy başak erkeği miiiiii aman amannnnnn bitmek tükenmek bılmeyen eleştirilerrrr offfff
canım bızde oğlakla başagız benzer yonler olsada pek fazla uyum oldugu soylenemez.
ben cok duygusalım oda cok patavatsız alınganlık felan oluyor kotu oluyor yaniiii
biri başak mı dedi :)oğlum oluyor kendileri zor zor
duygusal oğlak olur mu yahu:)))))
senin yükselenin ne?
ya sormayın değişik bi tip mesela bugün saç rengimi değiştirdim her gören bayıldı yooook oğlan beğenmedi bide bir eleştiri sus dedim artık 16 yaşında oluyor kendisi ben sana sarışın alıcam merak etme dedim :)ama çok zeki kullanabilirseilerde gelin çok çekecek oğluşundan =)) ama valla çok güzel huyları var ha, bi kere başaklar apayrı bi burç, inanılmaz bi mantıksal zeka var, herşeye eleştirerek yaklaşmaları olduğu gibi kabul etmemeleri harika bişey, çok farklı bakış açıları olabiliyor, zaten o yüzden zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?