mrtylz tutumunuzu hiç hoş bulmadım.
Yazdıklarınız fazlaca haddini aşmış.
Kimseye ergenliğinizi tamamlayamadığındandır diye bir tabir kullanma hakkımız yok burada.
Ben anlaşıyorum uyumluyum der çeker gidersin.
Edepsizlik varsa burada bu tamamen sizinkidir.
Ayrıca kadınla erkek arasında 7-8 yaştan fazla olmasının iyi olmadığının kanaatindeyim. Artıları vardır elbet ama eksilerininde epeyce olduğunu düşünüyorum.. :44:
yok tatlım..inan uyumun yaşla alakası yok..
erkek arkadaşımla da benim aramda yaş farkı var fakat 5 yıldır beraberiz.ve ben onla yakaladığım uyumu kimsede bulamadım.
eğer ki kişi kalıbının adamıysa,olgunluğu da buna eklenince mükemmele yakın bir tablo çıkıyor :)
en önemlisi anlaşmak.yaş teferruat.
Kaç yaş var ki aranızda ? :44: merak ettim doğrusu :26:
Uyumdan bahsetmemiştim ki ben canım. Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz. Sizde belki istisnasızdır ne diyim. Bence çok yaş farkı olması iyi değil. İleri ki yaşlarda eksileri dahada çoğalıcaktır eminim. Başlarda hevesle ve gençlikle bazı şeyleri düşenemiyo insan fikirler, davranışlar bile değişir zamanla.. özellikle 40lı yaşlarda..
bayanlar bir de şu acıdan bakalım konuya; kadın malum yaşantı şartlarıyla daha evvel çöker derler, annelik vs eklenince annelerimizle babalarımızı karşılaştırmak kafii diye düşünüyorum, yaş farkının şöyle de bir artısı var her zaman eşinize göre hep daha gençsiniz bu büyük avantaj, benimde eşimle aramda bazılarına göre hatrı sayılır yaş farkı var üstelik eşim çok genç gösterir fakat buna ragmen saçlarında beyaz sayısı son 2 yılda yüzde 15-20 oranında arttı, ama bana bakıp hala genç kaldığmı görünce evet dogru malum yaş farkı diye takılırız:) mantaliteye gelince akıl yaşta değil başta bencede, ve yaş farkı için uyuşmak hayat felsefelerinin aynı yöne gitmesi çok mühim, ben olgun adam severim diyenlere için iyi bir şeçim, ben yaşıtım olsun istiyorum haytaı yok beraber ögrenicez diyenler için ise pek tavsiye olunmaz
ya tabi,herkesin görüşü farklıdır.
fikirler de değişebilir ama benim uzun zamandır değişmedi.
etrafımda bu şekilde 30 yılı aşkın bir süredir evli olanlar da var.
ayrıca,erkeğin beyin olarak geç olgunlaşması,yöneten değil yol gösteren olması,kadınların daha çabuk çökmesi faktörleri de göz önünde bulundurmak gerekir.
erkeğin giyimi,eğitimi de çok önemli.ben yaşıtım ya da benden 1 2 yaş büyük olan kişilerle de arkadaşlık yaptım fakat sevgi ilgi vs olarak hiç tatmin olmadım,hep eksik kaldım.sanırım bu da benim erken yaşta fazla olgunlaşmamdan da ileri geliyor olabilir bilmiyorum.
birkaç sene sonra insan yaş farkını da görmüyor bir olabilmişse eğer.
söylediklerine katılıyorum canım...
kadınlar maalesef daha çabuk çöküyor, erkekler daha geç olgunlaşıyor..
en çok da "yöneten değil yol gösteren olması" sözünü çok sevdim..
sen çözmüşsün hatta aşmışsın olayı:)))))))
bizimde o kadar yaş farkı, ama ben ondan fikir olarak daha olgunum ve sevıyorum dert etmıyorum
ancak zamanında bazı seylerı yasamıs ve durulmus oluyor onun ilişki yasayıs tarzıyla senınkı tutmuyor vs vs gıbı eksılerı de cok fazla
çocuklar doğmadan önce gece çok çıkardık.. eşim pek istekli çıkmazdı...
ama beni bir göreceksiniz.. resmen seremoniyle hazırlanırdım. o kadar severdim gece çıkmayı:) sanırım kafası pek gürültü kaldırmıyordu ama kırmamak için bir şey de demezdi.
şimdi benim de kafam kaldırmadığı için çok rahatız:))))))))))))))))
evet bu tarz farklılıklar oluyor mesela ben gezmeyı dans etmeyı sevıyordum ama o sadece denız kenarında yuruyus yapmayı sevıyor ve genelde ben ona uyuyorum ve alıstım artık benımde canım bır sey ıstemıyor.kendı bunalımına benıde surukledı sımdı de sıkayet edıyor bırde cok bunalım takılıyormusum:)))
bir de genç olunca sürekli canım cicim istiyorum pembe hayaller peşindeyım ama o daha gercekcı agır abı takılıyor vs vs
oof off
Eğer seviyorsan dert etme bunu canım, zamanla çiftler hamur gibi şekillenir, biraz o sana benzer biraz sen ona benzersinBi insanın senden önce yaşanmışlıklarının olması bi avantaj, daha tecrübeli olur.. Benim görüştüğüm adamın başından bir evlilik geçmişti, bu benim için bir artıydı, ama dediğim gibi yaşının adamı değildi, yaşam tarzıma uygun değildi fikirleri, o da çok durgundu ama dert ettiğim bu değildi, çünkü dengelenirdik bi şekilde, ama öyle hatalarını gördüm ki, aman aman dedim, olgun diye tecrübelidir kıymetimi bilir diye evet dediğim adam resmen küçücük bi oğlan çocuğu gibi davranıyordu, hemen kestim ! evlendi zaten gene benle yaşit bi hanım buldu, gülüyorum ne yaptı ne etti kaptı çıtır hatunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?