- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
ben yay esım yengec yemınle cocuk hep hata yapar cocuk gıbı cahılım affet der ocahılse ben neyım bıgunde ben bır hata yapayım be adam
bende yay im esimde yengec bizimde aramizda 8 yas var. Aynen katiliyorum sana:)) bide anne duskunlugumuz varki of offff
bende kendimden büyük biriyle evlenebilirim ya da beraber olabilirim diye düşünüyorum ama bu durumu kime anlattıysam bunun normal birşey olmadığını söyledi ben babamı üç yıl önce kaybettim babamı aradığımı söylediler belki doğruda bazen benden büyük bir erkek beni çekip çevirsin istiyorum hatta babam gibi davransın istiyorum ama ben kendim yaşça büyük bir erkekle ilk zamanlar iyi olsa bile sonradan sorunlar çıkabileceğini düşünüyorum belki çıkmazda bilemiyorum belli olmazda seninde böyle bir problemin var mıydı yani babanı erken kaybetme ya da ciddi problemler yaşama gibi ama şunuda belirtmek isterim olgun erkeğin avantajlı yanlarıda yok değil hani
Benim de erkek arkadaşımla aramda 10 yaş fark var. Biz gayet uyumluyuz, bu konuda kesinlikle bir sorun yaşamıyoruz ve yaşayacağımızı da zannetmiyoruz. Çünkü ikimiz de ne istediğimizi gerçekten iyi biliyoruz. Ama bu 10 yaş fark, aile içinde öyle bir deprem yarattı ki kimseye anlatamıyorum kendimi. Herkes "10 yaş fark=sorunlu evlilik" olarak bakıyor duruma. Beni de etkilemeye çalışıyorlar. Burada eşiyle yaş farkı olduğu halde mutlu olduğunu yazanları görünce çok mutlu oldum. Umarım çevremdeki kişiler de zamanla bu kuruntularının çok yersiz olduğunu anlarlar...
Sevilimle aramızda 9 yaş var , pek sorun yok şu an içinBana sevecen davranıyor , düşüncelerimi önemsiyor. Gelecek yaz evlenelim diyor, bakalım nasip.
Yas farki on yas uzero olanlarda ben gelecekte uyumsuz olunacagini dusunuyorum.unutmayin su an 30 lu yaslarda olan erkek genctir ama 50 lerine gelince siz kac olucaksiniz.yasitlariniz esleriyle eglenirken siz evde yasli kocanizla vakit gecirebilirsiniz..butun bunlar onemli degil bende olgun yasima gore agir biriyim derseniz olur niye olmasin ama asla diger çiftler gibi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?