Esi yasca kucuk olan var mi?

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Merhaba, benim nisanlim benden 2 yas kucuk. Yani ben basta bunu sorun yaptim ama onun bana olan sevgisini gorunce kabul ettim.
Ileride acaba bu durum sorun olur mu? Ailesi bana bir sey belli etmedi simdiye kadar ama evlenince laf soylerler mi? Offf (

Canım ne olacak 2 yaştan :) Hani 10 yaş bile olsa gönüller bir olduktan sonra kimse karışamaz. Bir de sizin yaş farkınız sadece 2 :) Takma bu kadar.

Arkadaslar konuyu okuyan herkes lutfen boyle bir ciftle tanissa ne dusunecegini yazsin.
Icten ice alay konusu olur muyum

ne alakası var aynı tuden bikonudaha vardı bugun
onada yazdım ablamda eniştemden 2 yaş buyuk gayette gusel bi evlilikleri var alay konusu olmak neymiş ki
cocukca düşünceler bunlar
takılma bunlara cnm

Arkadaslar konuyu okuyan herkes lutfen boyle bir ciftle tanissa ne dusunecegini yazsin.
Icten ice alay konusu olur muyum

Benim eşim benden bir yaş küçük ama hiç alay konusu olmadık bunca zamandır..
Ben olacağını düşünmüyorum..İçin rahat olsun..

ben de 10 yaş falan sandım, ne olacak 2 yaştan, kendıne biraz daha bakarsın, benim tanıdıgım biri var, 3 yaş küçük erkekle evlendi, gayet mutlular, kız kendisi söylüyor benden 3 yaş küçük diye, demese kımse anlamaz bile, erkekler daha iri duruyor genelde.

Allah askına 20 yas değil alt tarafı 2 yas. Biraz abartmıyor musunuz?

benim eşim de 2 yaş küçük, hiçbişey olmazzz.Zaten ondan küçük duruyorum, 1-2 yaş bişey değil.4 aylık evliyim çokk mutluyum.

Valla ben eşimden sadece 6 ay büyük olmama rağmen evde havamdan geçilmiyor. Ben büyüğüm benim dediğim olacak o kadar Gerçi eşimden en az 5 yaş daha küçük gösteriyorum ama olsun. En büyük benim işte.

Benim bir arkadaşım yeni evlendi.Kendi 27 eşi 25 yaşında.
Ayrıca benim hem anneannem hem de babaannem dedelerimden 2 yaş büyükler :))

ben de 4 yaş büyüğüm...

şu alay konusu olmak ilginçmiş, neden olsunki...hiç aklımın ucundan geçmedi bir an bile insanlar ne der diye düşünmedim...insan kendi düşündüğü gibi görüyor herkesi zannımca...siz sorun yaparsanız başkaları daha kolay yapar...

2Yaştan ne çıkar canım.Alay konusuda olmazsın takma.
Bülent Ersoy gibi kendinden neredeyse 30 yaş genç delikanlıyla takılmıyosun ya alay konusu olasın.

benim nişanlım da benden 3 yaş küçük ama öyle çok seviyoruz ki birbirimizi...yaş soranlara da rahatlıkla söylüyorum,kim ne derse desin umrumda değil...

Ya 2 yaş farkediliyor mu ki? Ben iki yaş fark olduğunu bile anlamam herhalde yani nasıl düşüneyim iyi kötü baktığımı o çifte. Hem bana ne beğenen beğenmiş. Mesela ben olsam kendimden 1 yaş küçük bile olsa o gözle bakamam ama başkasında 2 yaş da çok değil ki abartılacak kadar.

Konu basligini gorunce dedim kendi kendime en az on yas var sanirim.....

Birde ne gormmmmm iki yas.....bak keyfine:):):):):)

2 yaştan ne olacak canım dert etmeyin bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…