• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi yasca kucuk olan var mi?

hic birsey olmaz canim, onlar eskidendi kiz kücük olcak bilmem ne, simdi iki kisi birbirini sevdimi ücüncü kisilere ne yapmak düser söylemiyim :34:

yani nisanlin sorun yapmadikca bi sorun olmaz.. benim nisanlimda benden 2,5 yas kücük ve 4 yildir birlikteyiz, hicbir sorun olmadi bu konularda Allah'a sükür, olcaginida sanmiyorum.

ayriyetten benim erkek kardesimin nisanlisida ondan 2 yas büyük :37: bizde bir aile gelenegi oldu bu :27:

hic takma kafana böyle seyleri, sen askini yasamaya bak. siz birbirinizi sevin mutlu olun gerisini düsünme..

erkek kardeşimin eşi ondan 4 yaş büyük ne sevgiliken nede nişanlıyen nede evlendikten sonra hiç sorun olmadı ne kardeşim nede ailem açısından hatta kimsenin umrunda dahi olmadı bu duurm içini ferah tut sıkıntı olacak bir duurm degil

2 yastan birsey olmaz.
annem babamdan bir yaş büyük.
ama bunun en güzel örnegi cok yakın arkadaslarımız kadın erkekten 10 yaş büyük.ama gördüğüm en güzel evli çiftlerden biriler.

Merhaba, benim nisanlim benden 2 yas kucuk. Yani ben basta bunu sorun yaptim ama onun bana olan sevgisini gorunce kabul ettim.
Ileride acaba bu durum sorun olur mu? Ailesi bana bir sey belli etmedi simdiye kadar ama evlenince laf soylerler mi? Offf :((

benım esım 3 yas kucuktu ve tam bır ergen oldugunu yenı yenı ögrendım boşanma asamamızda..
Ama ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ..

Benim esimde benden 3 yas kucuk.hic takmayiz ne o ne de ben.hatta ben surekli esprisini bile yaparim.kimsedende saklamam esimin kucuk oldugunu.8 senedir cok mutlu bir evliligim var.ilk evlendigimde kayinvalidem ara ara laf arasinda soylerdi o kadar.kimseyi takma,mutlu olmaya bak.yastan daha onemli seyler var.en onemli sey erkegin karakteri ve durusu bence.bunlarda sorun yoksa yas hic problem degildir..

ben de 1 yaş büyüğüm eşimden. ne farkeder kii? isteyen istediğini desin. bazen hatta eşim dalga geçiyor gülüyoruz. su içerken su küçüğün falan diyo :9::9: önemli olan erkeğin olgunlugu bence :34:

Son düzenleme:
evet 2 yas muhım degıl ama ben sahsen ıstemezdım kendımde
ve bır arkadasımız kız soyleyememıs 2 yas buyugum demıs megersem 4 yas var zaten goruntudende bellı oluyor cocuk 25 yasında kız 29 mınyon bırı deıgl ama kıloluda degıl suanda ben cok notrum ama esımın arkadası oluyor cocuk kımse gruptan ılıskılerıne normal gozuyle bakmıyor kaale almıyorlar

fikir olarak anlaşabiliyosanız hiçbir sorun olmaz rahat ol
başka sorunlar olmasın,yaş hiçççç önemli değil bence..

Bizim dairede bir bayan arkadaş vardı. Kendisi 34 yaşına kadar kimseyi beğenmemiş eşi kendinden 8 veya 10 yaş küçüktü. Çok arkasında dolanmış zorla ikna etmiş. Şimdi 38 yaşında ikinci çocuğuna hamile eşi kendisini öyle seviyorki.
Ailesi önce çok karşı çıkmış ama demişki mutsuz olma ihtimalim için mutluluğumdan vazgeçemem ve verdiği karardan asla pişman değildi Allahımda pişman etmesin.
Önemli olan yaş değil adamlıktır
Adam gibi adamsa gerisi teferruat

2 yaş çok değil olabilir kafana takma
hatta sormuyorlarsa kimseye söylemeyin
herkesin bilmesine gerek yok ki:34:

Akıl yaşta değil baştadır.:6:

Bir erkek vardır,25 yaşındadır,adam gibi adamdır.

Bir erkek daha vardır,40 yaşındadır,düzenbazın,yalancının tekidir.

Hangisini seçersiniz ?

benim eşim benden 3 yaş küçük ben başlarda biraz çekinmiştim ama hiç sorun yaşamadık kimse garipsemedi çevremizde, zaten biz söylemedikçe kimse farketmiyor

Merhaba, benim nisanlim benden 2 yas kucuk. Yani ben basta bunu sorun yaptim ama onun bana olan sevgisini gorunce kabul ettim.
Ileride acaba bu durum sorun olur mu? Ailesi bana bir sey belli etmedi simdiye kadar ama evlenince laf soylerler mi? Offf :((

canım ben eşimden 3 yaş büyüğüm ve eşimle şu an ayrı yaşıyoruz 66 gündür.bende ilk etapta çıkarken hep olmaz gözüyle bakıyodum neyse evlendik fılan bu sürede hiç bi şey olmadı fakat evlendikten sonra bazı kavga esnasında bana diyoduki benden büyük olabilirsin ama benim sözüm geçecek bana itaat edecen diyodu ayrıca yani insan ondan bir adım önde olsa kabullenemiyodu bana hakaret ediyolardı ailesi ile birlikte seni herşeyinle kabullendi daha ne istiyosun diyolardı bana ( ya tabi bu kişilik meselesi benim akrabalarımda var 4-5 yaş büyük olanlar ama hiç sorun çıkmadı şu ana kadar) benim eşim biraz kompleksliydi hep kadın 1 adım geride duracak erkeğin ailesi önde olcak fılan dediğim gibi karakter meselesi

Konu sahibi 2. Üyelikten gitmiş ama ilk üyeliğinden okur belki. Eşim benden 6 yaş küçük. 4 yıllık evliyiz. 6 yıldırda beraberiz. Çok şükür çok mutlu bir evliliğimiz var. Kimsenin dalgasına bilmem nesine takılacak insanlarda değiliz. Olduda biri takıldı diyelim dengesiz mi yok güzel ülkemde. Benim cevabım bellidir. Müslüman olduğuna emin misin? Oldu da başka bir inanca sahip o zamanda insan olduğuna emin misin? Zira Müslümansa önce peygamber efendimizin hayatına baksın. İnsansa da herkesin hayatına kimsenin karışamayacağını öğrensin.

Back
X