• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi yasca kucuk olan var mi?

Merhaba, benim nisanlim benden 2 yas kucuk. Yani ben basta bunu sorun yaptim ama onun bana olan sevgisini gorunce kabul ettim.
Ileride acaba bu durum sorun olur mu? Ailesi bana bir sey belli etmedi simdiye kadar ama evlenince laf soylerler mi? Offf :KK43:(
Sıkıntı olacağını sanmıyorum
Neden sıkıntı olsun ki erkekler büyük olunca sıkıntı olmuyo dedikodu olmuyo da kadın yaşca büyük olunca neden olsun ki bunu dedikodu yapan var mı tabiki var ama hoş değil..
Millete bakma onlar her zaman konuşacak bir şey bulurlar..

Merhaba, benim nisanlim benden 2 yas kucuk. Yani ben basta bunu sorun yaptim ama onun bana olan sevgisini gorunce kabul ettim.
Ileride acaba bu durum sorun olur mu? Ailesi bana bir sey belli etmedi simdiye kadar ama evlenince laf soylerler mi? Offf :KK43:(
Ailesine ne yahu, 2 insan birbirini istedikten sonra. Kimsenin yaşa başa baktığı yok zaten artık. 5 6 yaş büyük kadınlar da oluyor

Varr ben.Artik nisanlanmissin ama iyice ölc tart izle.Zaten gec olgunlasiyor erkekler başına bela olmasin.Biz 2 yıl ben nerdeyim sen nerdesin yasadik.Kv nişana geldiğinde herkese söyledi belki bir sorun çıkar olmaz bu is bozulur diye (sonradan anladim.)ama evlendikten sonra hiç bir sey duymadim kimse sorun etmedi.

Back
X