- 10 Mart 2018
- 245
- 219
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Para önemli ama o kadar da değil. Ben olsam gitmesini istemem bu süreçte. 2-3 ay olsa neyse ama en az 1 sene diyorsunuz. Siz yanında gidemez misiniz?
Yok Allahı var şuan bile benden önce kalkıp kahvaltı hazırlar eşim. Yanımda olsa çok tahat olurdum son aylarımdaYanında da olup Çorap giydirmeyen Çook koca var
Evet malesef inşaat işi. Şantiyede olması gerekiyor sürekli. İzinkonusunu da şuan belli olan bişey değil. Ayda bir kez gelse razıyım artık. Önemli olan mesafe değil işlerin yoğun olup olmaması galiba.benim eşim y.dışında çalışıyor. şuan düzen oturtmaya çalışıyor bizde gideceğiz yanına. daha önce bizim gidemeyeceğimiz bir yerde de çalıştı. ama orada çalışma düzeni 6hafta iş+2 hafta izin şeklindeydi zorlanmadık. benim hamileliğimi öğrendiğimizde de ülke değiştirme aşamasındaydık. düzen kurulana kadar 2,5 ay kadar ayrı kaldık. yani bizim düzenimiz bu oldu. bi birlikteyiz bi ayrı. ben alıştım galiba zorlanmıyorum.
bu 1 yılda ne kadar izin kullanabilecek? gürcistan kimlikle bile gidebildiğimiz bir ülke ama neresinde çalışacak? bunalırsanız uçağa atlayıp gezmeye gidebilecek misiniz? birazda bunlarla alakalı bence cevap. geleceğimiz diyorsunuz orada çok haklı eşiniz bebek geliyor, bezden, mamaya, arabasına herşeyin fiyatı aldı başını gitti. inşaat işindeyse eşiniz o 1 sene lafına hiç güvenmeyin. 1 aylığına işleri denetlemeye diye gönderip 4 ay geri yollamadıklarını biliyorum eşimi.
Evet malesef inşaat işi. Şantiyede olması gerekiyor sürekli. İzinkonusunu da şuan belli olan bişey değil. Ayda bir kez gelse razıyım artık. Önemli olan mesafe değil işlerin yoğun olup olmaması galiba.
Gürcistan'a elini kolunu sallayan pasaportsuz bile girebiliyor ki .Malesef orda oturma izni olmadığı için eşini götüremiyor
Tek başınıza kalırmıydınız yoksa bir sene kaynananızla oturmayı kabul edermiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?