- 1 Mayıs 2023
- 878
- 1.248
- 33
- 36
- Konu Sahibi eylullllllll
-
Kusura bakmayın yazdiklariniz çok alakasız. Size saplantıli olsa yıllarca ayrı durmaz sizden. Sırf para için yillarca ailesinden ayri duran eşini günde 20 kere zaten aramaz.Bana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorum
Valla muhtemelen orda başka bir ailesi var. Sen de niye 8 seneni gittin heba ettin bu adama? Buna evlilik denmez ki. Kocanı yok farz edip çocuğunla takılmayo kabul ediyorsan devam et ama yok ben aile hayatı istiyorum diyorsan bu adamdan boşanacaksın.Para yollama sıkıntısı yok onu gonderıyo ama kendi bızı götürmek ıstemıyo orda yapamayız diye
Evet o kadar çok doluyum ki herseyden mahrum bıraktı ve bılmıyo manevı degerlerı o acıtıyo beniBen 27 yaşındayım, yaşıtız ve senin kendine reva gördüğün şeylere bak, çok değil 5 sene sonra ne olacak sanıyosun. Yaşamadan yaş alacaksın giden senelerine olacak. 3-4 ayda bir gelen, geldiğindede ilgilenen çabalayan biri olsa ve bu belirli süre devam edecekse kesinlikle bu şekil yorum yapmazdım. Sizin eşiniz sanki ordada birini nikahlamış iki ayrı hayat yaşıyor gibi 1,5 sene dile kolay
Boşanmadı ki yıllarca soyledım boşanalım dıyeValla muhtemelen orda başka bir ailesi var. Sen de niye 8 seneni gittin heba ettin bu adama? Buna evlilik denmez ki. Kocanı yok farz edip çocuğunla takılmayo kabul ediyorsan devam et ama yok ben aile hayatı istiyorum diyorsan bu adamdan boşanacaksın.
E aç davayı niye ikna etmeyi bekliyosun?Boşanmadı ki yıllarca soyledım boşanalım dıye
Pekı amacı ne o kadar sıkboğaz etmenınKusura bakmayın yazdiklariniz çok alakasız. Size saplantıli olsa yıllarca ayrı durmaz sizden. Sırf para için yillarca ailesinden ayri duran eşini günde 20 kere zaten aramaz.
Kendisi size sadık değil bu yüzden sizin de sadık olmadığınızı düşünüyor. Sapık gibi günde 20 kez aramasının nedeni bu. Kendisi aldatırken sorun yok ama aldatılma fikrine köpek gibi kuduruyor. Tüm vaziyet bundan ibaret.
Çok doğru söylüyorsunuzkonu sahibi evet adam sizi cok seviyor ondan yirmi kez ariyor. size saplantılı, size bayılıyor.
hayal dünyanızda böyle olabilir ama gercegi yansitmiyor . yilda bir gelmeyle evlilik olmaz. benim sevgilim de uzak ulkede ayda bir gelir bazen bir bucuk gun kalir doner. ki bu haliyle bile ilişkini yurumeyecegini bildigi icin sehrime tasiniyor.
siz evlilik yürütmeye calisiyorsunuz. adam uc ayda bir bilet parasi verecek kadar kazanmiyorsa uc kurus icin neden ailesinden uzakta? kazaniyorsa neden gelmiyor??
sizi sevdigi falan da yok. akli cikiyordur kendi yedigi naneleri siz de yiyorsunuz, kocasız olunca birileriyle takiliyorsunuzdur diye, aklina geldikce arıyordur. "yok sevdiginden ariyor" diyorsan cocugu annenlere bıraktığın bir gün "ayseyle alisverise falan gidecegiz, ne zamandir gorusmedik. ben seni aksam eve gecince arayayim" diyin. bakin bakalim boynuz yeme korkusuyla mi sizi bin kere ariyor yoksa sadcee sevdigi, iletisim kurmak istedigi icin mi.
ayrica hadi adamin sehri uygun degil,.köy insasinda santiyede falan diyelim. pekala sizi yakin bolgede bir yere aldirabilir. hem cocugunuz dil öğrenir hem haftasonu gelir aile hayati yasar sizinle.
ama bunu da tercij etmemis.
ben arkadaslara katılıyorum. orada kendi hayatini kurmustur. ikinci bir ailesi vardir.
benim eski is arkadasimin babasi batmis zamaninda. çocuklar da var, biri de baska sehirde üniversitede- para gondermek lazim. batınca evlerini satmislar kiraya cikmislar falan. adam demis "bu boyle olmuyor. ben yurtdisina insaata gideyim. hem çocukların rizkini kazanırım, hem borçları öderim hem de ev parasi kazanır, dönerim". biraz mecburiyetle gitmis yani rusyanin mi kazakistanin mi ne ücrasina. esi hic oraya gitmeyi dusunmemis bile cunku adam diyormus burasi şantiye, burada hayat yok, biz burada sifirdan sehir kuruyoruz vs vs.
sonuç olarak adam 20 sene boyunca senede bir iki gelmis. 20 senenin sonunda da ergen genc kiz ile gelmiş "benim kızım" diye .
Evet ne yazık ki ne yuva verdi ne evlılık üstüne bır tane daha çocuk ıstıyo ben burada yalnız bıyutecegımBöyle evlilik olmaz
arabistanda inşaat firmasında çalışanlar tanıyorum, eşlerini de yanında götürdüler. işçi olarak mı çalışıyor sizi götürme imkanı yok muydu?Gelince sadece 1 2 ay inşaat firmasında çalışıyor
Bugün ıstese götürür kendı ıstemıyo goturmeyı onun umrunda degılkı para olsun yeter dıyo her seferinde çocuğum da yalnız ve aşırı bana bağlı sekılde buyuyo baba yok gıbı 4 yıldır orda araba aldı sadece ev de alabılırdı ama almadı aılesı ıle aynı bınadayız ben hıc ıstemıyorum o dıretıyo anlayacağın psıkolojı kalmadı araba ıle her gün gezsen neye yarararabistanda inşaat firmasında çalışanlar tanıyorum, eşlerini de yanında götürdüler. işçi olarak mı çalışıyor sizi götürme imkanı yok muydu?
madem para için gidiyor ve bunun için babasız çocuk büyütmek zorunda kalıyorsunuz, kaç yılda evi arabayı alıp size de tıkır tıkır paraları göndermiştir inşaallah
neden istemiyor? arabistan’da hangi şehirde kalıyor? aile götürmeye filan çok müsait bir ülke aslındaBugün ıstese götürür kendı ıstemıyo goturmeyı onun umrunda degılkı para olsun yeter dıyo her seferinde çocuğum da yalnız ve aşırı bana bağlı sekılde buyuyo baba yok gıbı 4 yıldır orda araba aldı sadece ev de alabılırdı ama almadı aılesı ıle aynı bınadayız ben hıc ıstemıyorum o dıretıyo anlayacağın psıkolojı kalmadı araba ıle her gün gezsen neye yarar
Izıne geldıgınde de 1 aylık ızınde akşamları hıc evde olmazBen 27 yaşındayım, yaşıtız ve senin kendine reva gördüğün şeylere bak, çok değil 5 sene sonra ne olacak sanıyosun. Yaşamadan yaş alacaksın giden senelerine olacak. 3-4 ayda bir gelen, geldiğindede ilgilenen çabalayan biri olsa ve bu belirli süre devam edecekse kesinlikle bu şekil yorum yapmazdım. Sizin eşiniz sanki ordada birini nikahlamış iki ayrı hayat yaşıyor gibi 1,5 sene dile kolay
Siz neden konu açtınız pardon? Kimseyi dinlemiyorsunuz ki! Yorumlara kulak asmayıp alakasız cevaplar veriyorsunuz. Her yorumun altında, yorumla alakalı alakasız ağlıyorsunuz.Bugün ıstese götürür kendı ıstemıyo goturmeyı onun umrunda degılkı para olsun yeter dıyo her seferinde çocuğum da yalnız ve aşırı bana bağlı sekılde buyuyo baba yok gıbı 4 yıldır orda araba aldı sadece ev de alabılırdı ama almadı aılesı ıle aynı bınadayız ben hıc ıstemıyorum o dıretıyo anlayacağın psıkolojı kalmadı araba ıle her gün gezsen neye yarar
Aynen öyle ıste çok dengesız tutarsız hareketleri de söz konusu hem gez dıyo hemde çok sıkıyo ordan benım"Araba aldı gez toz diyor ile günde defalarca ariyor birini mi buldun diyor" kısmı çok tutarsız yalnız. Karısını kaybetmekten korkan adam para mara dinlemez çıkar gelir yaninda olur.
Sizi üzmek istemem ama böyle yurtdışında bir tanıdığım var. Adam sevmiyorum bir çıkış olarak gördüm orada çalışmayı diyor. Kadını da sürekli aldatıyor ama boşanmaya da yanaşmıyor.
Ve sen de bu adamın seni sevdiğini mi sanıyorsun hem de takıntılı? Adamın seni 20 kere aramasının sebebi onu aldatıyor musun diye kontrol etmek muhtemelen. Kişi kendinden bilir işi.Izıne geldıgınde de 1 aylık ızınde akşamları hıc evde olmaz
Eşi yurtdışında çalışıyor ve izine 1 1buçuk sene gelmıyor çok zor günler yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?