Eşi yurt dışında olanlar?

Para yollama sıkıntısı yok onu gonderıyo ama kendi bızı götürmek ıstemıyo orda yapamayız diye
Valla muhtemelen orda başka bir ailesi var. Sen de niye 8 seneni gittin heba ettin bu adama? Buna evlilik denmez ki. Kocanı yok farz edip çocuğunla takılmayo kabul ediyorsan devam et ama yok ben aile hayatı istiyorum diyorsan bu adamdan boşanacaksın.

Evet o kadar çok doluyum ki herseyden mahrum bıraktı ve bılmıyo manevı degerlerı o acıtıyo beni

Boşanmadı ki yıllarca soyledım boşanalım dıye

konu sahibi evet adam sizi cok seviyor ondan yirmi kez ariyor. size saplantılı, size bayılıyor.
hayal dünyanızda böyle olabilir ama gercegi yansitmiyor . yilda bir gelmeyle evlilik olmaz. benim sevgilim de uzak ulkede ayda bir gelir bazen bir bucuk gun kalir doner. ki bu haliyle bile ilişkini yurumeyecegini bildigi icin sehrime tasiniyor.
siz evlilik yürütmeye calisiyorsunuz. adam uc ayda bir bilet parasi verecek kadar kazanmiyorsa uc kurus icin neden ailesinden uzakta? kazaniyorsa neden gelmiyor??
sizi sevdigi falan da yok. akli cikiyordur kendi yedigi naneleri siz de yiyorsunuz, kocasız olunca birileriyle takiliyorsunuzdur diye, aklina geldikce arıyordur. "yok sevdiginden ariyor" diyorsan cocugu annenlere bıraktığın bir gün "ayseyle alisverise falan gidecegiz, ne zamandir gorusmedik. ben seni aksam eve gecince arayayim" diyin. bakin bakalim boynuz yeme korkusuyla mi sizi bin kere ariyor yoksa sadcee sevdigi, iletisim kurmak istedigi icin mi.
ayrica hadi adamin sehri uygun degil,.köy insasinda santiyede falan diyelim. pekala sizi yakin bolgede bir yere aldirabilir. hem cocugunuz dil öğrenir hem haftasonu gelir aile hayati yasar sizinle.
ama bunu da tercij etmemis.
ben arkadaslara katılıyorum. orada kendi hayatini kurmustur. ikinci bir ailesi vardir.
benim eski is arkadasimin babasi batmis zamaninda. çocuklar da var, biri de baska sehirde üniversitede- para gondermek lazim. batınca evlerini satmislar kiraya cikmislar falan. adam demis "bu boyle olmuyor. ben yurtdisina insaata gideyim. hem çocukların rizkini kazanırım, hem borçları öderim hem de ev parasi kazanır, dönerim". biraz mecburiyetle gitmis yani rusyanin mi kazakistanin mi ne ücrasina. esi hic oraya gitmeyi dusunmemis bile cunku adam diyormus burasi şantiye, burada hayat yok, biz burada sifirdan sehir kuruyoruz vs vs.
sonuç olarak adam 20 sene boyunca senede bir iki gelmis. 20 senenin sonunda da ergen genc kiz ile gelmiş "benim kızım" diye .

Çok doğru söylüyorsunuz

Gelince sadece 1 2 ay inşaat firmasında çalışıyor
arabistanda inşaat firmasında çalışanlar tanıyorum, eşlerini de yanında götürdüler. işçi olarak mı çalışıyor sizi götürme imkanı yok muydu?

madem para için gidiyor ve bunun için babasız çocuk büyütmek zorunda kalıyorsunuz, kaç yılda evi arabayı alıp size de tıkır tıkır paraları göndermiştir inşaallah

Bugün ıstese götürür kendı ıstemıyo goturmeyı onun umrunda degılkı para olsun yeter dıyo her seferinde çocuğum da yalnız ve aşırı bana bağlı sekılde buyuyo baba yok gıbı 4 yıldır orda araba aldı sadece ev de alabılırdı ama almadı aılesı ıle aynı bınadayız ben hıc ıstemıyorum o dıretıyo anlayacağın psıkolojı kalmadı araba ıle her gün gezsen neye yarar

neden istemiyor? arabistan’da hangi şehirde kalıyor? aile götürmeye filan çok müsait bir ülke aslında

Izıne geldıgınde de 1 aylık ızınde akşamları hıc evde olmaz

"Araba aldı gez toz diyor ile günde defalarca ariyor birini mi buldun diyor" kısmı çok tutarsız yalnız. Karısını kaybetmekten korkan adam para mara dinlemez çıkar gelir yaninda olur.
Sizi üzmek istemem ama böyle yurtdışında bir tanıdığım var. Adam sevmiyorum bir çıkış olarak gördüm orada çalışmayı diyor. Kadını da sürekli aldatıyor ama boşanmaya da yanaşmıyor.

Siz neden konu açtınız pardon? Kimseyi dinlemiyorsunuz ki! Yorumlara kulak asmayıp alakasız cevaplar veriyorsunuz. Her yorumun altında, yorumla alakalı alakasız ağlıyorsunuz.

Aynen öyle ıste çok dengesız tutarsız hareketleri de söz konusu hem gez dıyo hemde çok sıkıyo ordan benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…