Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

oncelıkle canım bu yazdıklarımı sadece sana değıl tum bayanlara yazıyorum.sene 2012 artık erkeklerımız tabırı caizse kadın gıbı olu verdıler ne yazıkki.erkeklerımız eskısı gıbı taşı sıkıp suyunu cıkaranlardan değiller.erkeklerımız 5 tane cocuğu bıle olsa artık hıç umurlarında değıl 3 ayda bır 6 ayda bır 12 ayda bır yaşadığı yasak aşklardan bır tamam senı sevıyorum dese o an bıtırıyorlar evlılıklerını ne yazıkki.hele bırde yasak aşklarından bırının maddı durumu ıyı ise o zaman 24 saatde bahane bulup kaçıyorlar bu arkadasımızda olduğu gıbı bahene ...2012 yılında ulke değiştı ancak yanında erkeklerımızde cok yol aldım once eşıtlık dedık sonra sonra kupe tak dedık sonra gunlere katıl dedık kadın olma erkek ol dedık erkek olma bazen kadın ol dedık ve sonuçta 2012 erkeklerımız ikisinıde olamadılar ne yazıkki.bul ulkede evlı oluo 2 çocuğu olan her erkek mutlaka bır sefer veya defalarca keşke keşke demıştır ne yazıkki.bu arkadasımızın konusu şımdı bur arkadasımızın beynını yıyıp bıtırıcek belkıde keşke demesıydım keşke yapmasaydım fılan aslında mesele bu şu değıl meselenın dıbı başka.bazen ekonomik bazen cınsellık ancak bılınen şuki erkek hıç bır zaman tam bağımlılık gosteremımıştır kadın gıbı.ve gosteremıyıcektırde.bellı zaman sonra aşakta meşkete bıtıyor bunun bıtmedığını soyleyen ancak kendını kandırıp cevresındekılerın dik cekmekten başka hıç bır sey yapmamış oluyor .mesele o kadar derınkı saatlerce yazıma devem etmem gerekır ancak.KIMSE KIZINI mesleksız kocaya vermesın veya kımse elınde mesleğı olmadan evlenmesın ,,,bu anlattıklarımın içinde ıstınsa durumlar tek tuk olur genel ise budur .sen acaba elınde bırsey yok dıyemı korkuyorsun veya kendıne öz guvenınmı yok .ancak her ne sekılde olursa olsun sen balkıde artık para kazanmam gerceğı ile yuz yuze kaldığından bu korku sarmışta olabılır ıcını bırde mesleğın yoksa elınde o zaman zor tabı aile desteğı gerekıcek oda nerey kadar ve ne kadar o ailenın yuzunu cekıceksın kısaca mesele derın çok derın

çaresızlık bazen ınsana farkı seyler yaptırır çaresız kaldığında ya bellı etme yada hayatından fedakarlık yapıp o durumdan kurtul onsuz hayatının kabuse doneceğını ki eğer oyleyse asla ona bellı etme ,basıt dusunme koşeye sıkıştırmaya calışma sana zorla donen bır kocayı koluna taktığında ne hıssedıceksın bunu düşün birde

çaresiz değilim çalışıyorum arkamda hem bana hem çocuğuma sahip çıkacak annem ve abim var bende bunu düşünüyorum dönse gelse affetsem ne derece bir evlilik olur bilemiyorum?

çaresiz değilim çalışıyorum arkamda hem bana hem çocuğuma sahip çıkacak annem ve abim var bende bunu düşünüyorum dönse gelse affetsem ne derece bir evlilik olur bilemiyorum?

Yazdıklarınızdan geri gelse hemen affedeceksiniz gibi bir hisse kapıldım?

Ve neden diye sormak istiyorum,

Hala size yaşattıklarının farkına varamamış gibisiniz,

Adam sizi en savunmasız zamanınızda arkanızdan vurmuş,şuan hissetmeniz gereken şey ''nefret'' bana göre.

Artık geçmişi silmeye çalışıp önünüze bakmaya çalışın lütfen.

canım bende hamileyken bu durumları yaşadım eşim bana akrşı acımasızdı ama birde 3 yaşında kızımız vardı biride karnımdaydı her günüm gözyaşlarıyla geçiyordu gece gündüz allha yalvardım neler geçirdim neler şimdi şidi az buçukö biraz kendime geliyorum rabbime sıgın duanı eksik etme gün dogmadan neler dogar
bak benimkisi şimdi bana karşı mahçup belki seninkininde hevesi kaçıcak gerçekleri görecektir az sabret allaha sıgın rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım

bu durumdayken ailene mi sığındın yoksa evinde kalıp savaşmayı mı seçtin birde eşin seni bırakıp gitmişmiydi bunları merak ettim

bu durumdayken ailene mi sığındın yoksa evinde kalıp savaşmayı mı seçtin birde eşin seni bırakıp gitmişmiydi bunları merak ettim

canım eşim beni hiç bırakmadı ben onu bıraktım çocuklarımı aldım gittim herşey bitti dedim

o istemedi ben bu eve dönmeyi asla istemedim aslaaaaaa

ondan ve evindende nefret ediyordum ama bebegim yeni dogmuştu çok küçüktü

çocuklarımız mutlu bir yuvada büyümeli bir daha asla olmaz göreceksin zamanla evimize dönelim dedi baya konuştuk ama gözyaşlarım sel olmuştu onunla konuşurken çok zoruma gidiyordu onu paylaşmak

bir şekilde zar zor ikna oldum çok zorda olsam geldim ve kavgalar devam etti canım yandıkça çattım başına kalktım şimdi çok yorgunum

rabbim senide aydınlığa çıkartsın inşallah zor bi sınavdan geçiyoruz

ben daha tam atlamış degilim neler geçirdik neler bu sınavımızın sonu mutluluk olur inşallah canım

rabbim hayırlısını nasip etsin üzme kendini canım

birde şunu eklim evimde kaldıgımda hiç kıymetim yoktu ben boşanmaya kalkıp onu terk edecegimi ciddi ciddi anladıgında vazgeçemedi böyle oldu yani

şu an bende annemdeyim oda annesinde evim boş ben evime dönmek istiyorum ama sadece evime dönmek istiyorum şimdi çok kötüymüş geçen hafta bende noktayı koydum ve boşanıcam senden sevmiyorum seni bitti artık elimden geleni de yapıcam bundan sonra demiştim dün arkadaşım görmüş şöyle yaptıklarını bilmesem acıyacaktım dedi geçende arkadaşın eşi gitmiş yanına kafamı toplayamıyorum kötüyüm falan demiş ya ona yapacaklarımdan korkuyor yada gerçek anlamda bişilerin farkına varmaya başladı ama ben evime dönmek istiyorum annemin evi iş yerime çok uzak otobüsle 45 dk sürüyor dengem çok bozuldu yanlız kalsam nasıl olur bilemiyorum o yüzden evime dönmek istedim

Eşiniz aldattığını açıkca söylediğinde ayrılma kararı almanız doğru bi hareketmiş bana göre.Peki sonrasında neden pişman oldunuz ? kıskanç olmanız hamileyken sizi bırakmasını gerektirmezdi.madem kıskançlığınızdan ayrılma derecesine gelecek kadar rahatsızdı neden bir çocuk yapıyor bunuda anLamıyorum.bence gururunuzu size böyle bir hata yapmış adamın ellerine sunmayın...geri dönmeyin guçlu olun

bence evine dönersen boşanacagım demeni dikkate almıyacaktır

rabbim hayırlısını nasip etsin

düşün ve dogru kararı ver tatlım

bence evine dönersen boşanacagım demeni dikkate almıyacaktır

rabbim hayırlısını nasip etsin

düşün ve dogru kararı ver tatlım

birde ben yokken eve geliyor cmt günü eve uğradım dolapta bira şişeleri vardı erkek ceketi kalmıştı birde çerezler falan yani arkadaşları ile gelip gidiyor bende buna fırsat vermek istemiyorum...

canım ben 2 yıllık evliyim pek tecrübeli değilim ama bende nişanlıyken aldatıldım yediremedim çok seviyordum başkasına kaptırmak istemedim ne olursa olsun peşinden gittim gittim gittim hemde çok uzun bir süre ama daha ters tepti iyice uzaklaştı benden ve en sonunda ümidimi kestim artık kabullendim durumu telefonlarımı kapattım işyerimden rapor aldım facemi kapattım ortak arkadaşlarımız vardı haber edecek telefonlarımı açmadım kayboldum yani ortadan hoş umru oldumu hayır uzun bir süre sonra ama bir zaman sonra dışarda aradını bulamayınca ve BENİMDE ÇANTADA ONU BEKLEYEN BİR KEKLİK OLMADIĞIMI ANLAYINCA beni merak etmeye başladı ve döndü bana eskisinden daha farklı daha aşk ve sevgi dolu bir şekilde çünki kaybetme korkusunu yaşadı bana kızanlar olablir ama evlendim eşimle mutluyum şimdi içimdeki ateş sönmedi ama olsun. Kısacası dönermi pişman olurmu diye düşünme dönceği varsa zaten dönecek ama burda önemli olan senin bu durumu kabullenmeyip rest çekip boşancağını söylemen ona kaybetme korkusu yaşatman kısacası seni çantada keklik elinin altında görmemeli ben böyle düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsinler

Kızlar eşinizin sizi aldattığı kadını bulsanız ne yapardınız?

git kadının iş yerine rezil et. benim kuzenim gitti kadının patronuyla konuştu işten attırdı kadını. kocasından da boşandı tabi. kadının tüm rezilliği duyuldu. bilmiyorum herkes bunu yapmaya cesaret edemeyebilir.

sayfaları baştan sona okudum bunları yaşamak zorunda kalmana çok üzüldüm gerçekten, ama böyle şeyler herkesin başına geliyor ,erkek milleti işte güçlü olmaya çalış, sakın taviz verme bu saatten sonra sana hamileyken bunları yapan insan toparlansa bile bi yerde mutlaka patlak verir. çalışıyormuşsun bak kimsyee muhtaç değilsin ne güzel ona haddini bildir ne sanmış o öyle kendini, mahkemeye ver çatır çatır seni aldattığına şahitlik yapacak birileri de olsun, ondan yüklü miktar tazminat alırsın nafakanı da aynı zamanda yaptıklarının karşılığı olamaz ama en azından eşinin rahatını kaçırır. Eve geri dönme konusunda ise dönersen senin geri döneceğini sanabilir, ve ayrıca evi sen yokken kullandığını söylüyorsun inş. Erkek arkadaşlarıyla geliyordur gerçekten, böyle durumlarda eve görüştükleri o diğer kadınlarla buluşmak için kullanan erkekler de var ne yazıkk.

bugün kadını arayacağım ne şekilde konuşmam lazım bilemedim istanbul a bağlı giyim firmasında çalışıyor kadın buradaki mağazada müdür zaten ondan başka sorumlu yok ama firmanın tlf nu elimde adresine varana kadar öğrendim ailesi ile yaşıyormuş babası ile de konuşabilirim ama önce kendisini arayacağım

bugün kadını arayacağım ne şekilde konuşmam lazım bilemedim istanbul a bağlı giyim firmasında çalışıyor kadın buradaki mağazada müdür zaten ondan başka sorumlu yok ama firmanın tlf nu elimde adresine varana kadar öğrendim ailesi ile yaşıyormuş babası ile de konuşabilirim ama önce kendisini arayacağım

bende bugün arayacağım kadını sonra ailesi işi derken tüm çevresine duyuracağım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…