canımcım adam evde deil anasında kalıyo ben eve dönsem yanlız kalıcam düşünmedim değil dünde bana tlf da diyo ki bakamayacaksan ben alırım dedi bende senmi emzircen dedim doğumda annesi ölen bebekler nasıl büyüyo dedi şok oldum o bitirdi zaten bunun farkındayım bende istemiyorum açıkcası ama o dava açsın istiyorum 1500 tl istiyor avukat tabi hem bana nafaka hem çocuğa ayrıca tazminat ayrıca suç duyurusu ödü koptu anlayacağın
çaresızlık bazen ınsana farkı seyler yaptırır çaresız kaldığında ya bellı etme yada hayatından fedakarlık yapıp o durumdan kurtul onsuz hayatının kabuse doneceğını ki eğer oyleyse asla ona bellı etme ,basıt dusunme koşeye sıkıştırmaya calışma sana zorla donen bır kocayı koluna taktığında ne hıssedıceksın bunu düşün birde
bence de allah herkesin yardımcısı olsun
çaresiz değilim çalışıyorum arkamda hem bana hem çocuğuma sahip çıkacak annem ve abim var bende bunu düşünüyorum dönse gelse affetsem ne derece bir evlilik olur bilemiyorum?
canım bende hamileyken bu durumları yaşadım eşim bana akrşı acımasızdı ama birde 3 yaşında kızımız vardı biride karnımdaydı her günüm gözyaşlarıyla geçiyordu gece gündüz allha yalvardım neler geçirdim neler şimdi şidi az buçukö biraz kendime geliyorum rabbime sıgın duanı eksik etme gün dogmadan neler dogar
bak benimkisi şimdi bana karşı mahçup belki seninkininde hevesi kaçıcak gerçekleri görecektir az sabret allaha sıgın rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım
bu durumdayken ailene mi sığındın yoksa evinde kalıp savaşmayı mı seçtin birde eşin seni bırakıp gitmişmiydi bunları merak ettim
bu durumdayken ailene mi sığındın yoksa evinde kalıp savaşmayı mı seçtin birde eşin seni bırakıp gitmişmiydi bunları merak ettim
birde şunu eklim evimde kaldıgımda hiç kıymetim yoktu ben boşanmaya kalkıp onu terk edecegimi ciddi ciddi anladıgında vazgeçemedi böyle oldu yani
şu an bende annemdeyim oda annesinde evim boş ben evime dönmek istiyorum ama sadece evime dönmek istiyorum şimdi çok kötüymüş geçen hafta bende noktayı koydum ve boşanıcam senden sevmiyorum seni bitti artık elimden geleni de yapıcam bundan sonra demiştim dün arkadaşım görmüş şöyle yaptıklarını bilmesem acıyacaktım dedi geçende arkadaşın eşi gitmiş yanına kafamı toplayamıyorum kötüyüm falan demiş ya ona yapacaklarımdan korkuyor yada gerçek anlamda bişilerin farkına varmaya başladı ama ben evime dönmek istiyorum annemin evi iş yerime çok uzak otobüsle 45 dk sürüyor dengem çok bozuldu yanlız kalsam nasıl olur bilemiyorum o yüzden evime dönmek istedim
bence evine dönersen boşanacagım demeni dikkate almıyacaktır
rabbim hayırlısını nasip etsin
düşün ve dogru kararı ver tatlım
Kızlar eşinizin sizi aldattığı kadını bulsanız ne yapardınız?
git kadının iş yerine rezil et. Benim kuzenim gitti kadının patronuyla konuştu işten attırdı kadını. Kocasından da boşandı tabi. Kadının tüm rezilliği duyuldu. Bilmiyorum herkes bunu yapmaya cesaret edemeyebilir.
git kadının iş yerine rezil et. Benim kuzenim gitti kadının patronuyla konuştu işten attırdı kadını. Kocasından da boşandı tabi. Kadının tüm rezilliği duyuldu. Bilmiyorum herkes bunu yapmaya cesaret edemeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?